- 22 Şubat 2016
- 46
- 30
- 37
-
- Konu Sahibi Computer Girl
Aynen canım, tam takıntılı. Bir oda ,bir bilgisayar olsun .Bir hafta başında oturur.Ay kızlar çok komiksinizbrfnmrt yazarhanim35
Konu sahibine gelince, adamın tutkusu çocukluktan belliymiş ki, liseyi de ona göre seçmiş, işini de... Elden bişey gelmez sanırım takık.
Çok vakit dediğiniz ne kadar? Mesela işten geliyorsunuz ikiniz de, yemek yiyorsunuz falan, sonra hep pc başında mıComputer Girl
Ama ha beraber dizi izlemişsiniz, ha pc başına geçmiş. Bence sorun yok. belli bir süre kızınızla ilgilenip çayını içiyorsa normal. Oturup yanınızda dizi izlemek zorunda değil kiAynen canım, tam takıntılı. Bir oda ,bir bilgisayar olsun .Bir hafta başında oturur.
Canım zaten akşama kadar okulda bilgisayar başında. Sonra yemek yedikten sonra biraz kızımızla oynuyor.Çayımızı içtikten sonra oturuyor pc başına yatana kadar kalıyor. Ben kös kös tv izliyorum. en güzel yanı ,tüm dizilerimi rahatlıkla izleyebiliyorum
Bu haftasonu biraz sıkıntılıymış. Peki mesela tatil gününüzde başbaşa ailece bir şeyler yapabiliyor musunuz? yoksa eve tıkılıp sen mutfakta vs o yine pc başında mı...Canım ,eşim yanıma gelmediği için mecburen yalnız takılıyorum bende. Napalım ,en iyisi dizi izlemek. Yanına gidiyorum bazen beraber pc başında duruyoruz. en azında yan yana duralım diye,onu da istemiyor,zaten bende sıkılıyorum. Hafta sonları ertesi gün tatil olduğu için sabaha kadar pc başında takılıyor.
Kızlar ben artık yatayım,malum pazartesi sabahı. Adama sabaha kadar pc de duruyo derken bizde beklemeyelim