Kocam neden böyle nasıl olacak çok üzülüyorum 😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beş dakika abdest almamak için sevismekten kaçmaz her gün duş alan adam. Ya libidosu düşük, ya ten uyumunuz yok, ya başka cinsel problemleri var.
Bence oturup konuşun. Bu durumun sizi mutsuz ettiğini, (dinine bağlı da bir adammış) kocalık görevini yerine getirmemesinin hoşunuza gitmediğini anlatın.

Bu yazdıklarımın nesi komik emoji koymuşsun isteyen istediğini yapar benim kimseye karşı ön yargı veya takıntım yok

Teşekkürler alo fetva

Ben eşim olmadan da yaşıyorum. Sorun değil. Konuyu siz dini olarak açmışsınız. Abdest falan. Kolaylık olduğunu düşünmüyorum bir Müslüman olarak. Ben mi daha kolaydayım siz mi? Eşiniz ayrıca da sizi çok istemiyor bence. Yoksa dediğiniz gibi duramazdı

İnsanların dini hassasiyetleri olabilir inandığı din cinsel ilişki sonrası mümkün olan en kısa sürede abdest alın diyorsa insanlarda gidip koştur koştur duş alabilir. Gerçekten bunu tartışmanın ne anlamı var?

Biz bekarların canı yok mu, seks hayatımız sekteye mi uğrasın şimdi

Dini hassasiyeti varsa ama her gun dus alan biriyse konu asla abdest almaya usenmek degil, onu gecsin bir kere.

Ya libidosu dusuk, ya ten uyumunuz yok ya da cinsel bir sorunu var (ereksiyon problemi, erken bosalma vs vs)

Yok yani kendisi abdest yüzünden beni istemiyor demiş sonra beni islam düşmanı yapmış .
Ya sizi İslam düşmanı yaptığını düşünmüyorum.siz hemen banyo yapmadığınızı birkaç gün sonra yapıyorum ne gerek var deyince hanımefendi kendi düşüncesini söylemek durumunda kalmış.kimse sizi yargılamadı sadece kendi doğrularını açıkladılar.tabi bence

O zaman burda şikayet etmesin kocasını? Abdest yüzünden işlendiği için birlikte olmuyormuş biz ne yapalım?

Tamam komik geldi

O zaman burda şikayet etmesin kocasını? Abdest yüzünden işlendiği için birlikte olmuyormuş biz ne yapalım?
Kadının şikayeti abdest değil ki zaten abdestten kaynaklanmadığının farkında eşinin bahane ettiğini düşünüyor.siz biraz fazla tepki gösteriyorsunuz.

Ayy bu abdest olayı nedir ya sabah alır. Herkes bu yüzden sorun yaşıyor. Dini konuların mutsuzluk getirmesine neden izin veriyorsunuz? Sabah alır abdestini. Ben günler sonra alıyorum . Çokta istekliyim. Doğru olan bu.
Kimse seni din düşmanı ilan etmedi istediğini yapmakta özgürsün dinen birlikte olduktan sonra en kısa sürede banyo yapmak gerekir ben günler sonra alıyorum doğru olan bu dedin bunun üzerine dini konular açıldı

Ya libidosu dusuk, ya ten uyumunuz yok ya da cinsel bir sorunu var (ereksiyon problemi, erken bosalma vs vs)
ya da, zaten ihtiyacını başka şekilde karşılayıp geliyor eve. hergün duş alan adamın abdesti bahane etmesi saçma geldi bana.

Bu arada ya cünup ölürsem diye dinen koştur koştur abdest almanıza da gerek yok sabah da alabilirsiniz abdesti. ha ölürseniz de imam böyle durumlar için yıkıyor cenazeyi zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…