- 8 Mayıs 2021
- 54
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi BeyazMelek1607
-
Bende o yuzden buraya yazmak istedim. 1 bucuk yillik evliyiz. Ama 8 yildir beraberiz. Severek evlendik. Her konuda cok iyidir. Isten cikar eve gelir. Ben olmadan hic bi yere gitmez. Ama bisey anlatiyorum dinlemiyo. Ben vok sinirlenmisim anlatip rahatlamak istiyorum. Cevap dahi yok. Sanki ben kendi kendime konusuyorumBuraya yaz sende canım derdını esıne hıc anlatma çok sınırlanıyorsan demek ki dusuncesız bıraz ınsan esıne vakıt ayırır dınler yoksa ne dıye evleneceksin ki aıle olmak zorda kolayda bır olmaktır. Hep mi böyleydi sonradan mı degıstı kac yıllık evlısınız
Sanki ben bos bos konusuyormusum gibi davranmasi cok kirici oluyo. Sanki karissinda cocuk konusuyoEsler herseyden once hayat arkadasi dert ortagi olmali sinir bozucu bir durum gercekten
Ben her zaman onu dinliyorum. Anlattigi soyledigi sey ne olursa olsun cevap veriyorum. Araba konusu olsun is konusu olsun. Isiyle ilgili biseyler anlatsa anlamasam bile dinliyorum yorum yapiyorum deger veroyorum anlattigi ne olursa olsunBoş bir odaya geç bağır çağır ben sınırlı olduğumda evi topluyorum biraz rahatlıyorum kocanin da sınırlı olduğu zaman dinleme bak nasıl oluyormuş de
Aceba işi ıcın çok mu kafa yoruyor öyle bır ıstemı çalışıyor ınsan kendını salak gıbı hisseder afedersiniz sen konuş o cevap vermesinBende o yuzden buraya yazmak istedim. 1 bucuk yillik evliyiz. Ama 8 yildir beraberiz. Severek evlendik. Her konuda cok iyidir. Isten cikar eve gelir. Ben olmadan hic bi yere gitmez. Ama bisey anlatiyorum dinlemiyo. Ben vok sinirlenmisim anlatip rahatlamak istiyorum. Cevap dahi yok. Sanki ben kendi kendime konusuyorum
Dinleme umrumda değil rolü yap empati yapmasına zorlaBen her zaman onu dinliyorum. Anlattigi soyledigi sey ne olursa olsun cevap veriyorum. Araba konusu olsun is konusu olsun. Isiyle ilgili biseyler anlatsa anlamasam bile dinliyorum yorum yapiyorum deger veroyorum anlattigi ne olursa olsun
Insan kendini cok kotu hissediyo. Agladim bugun artik cok zoruma gidiyo boyle yapmasi. Hayir hic kafa yormasi gereken bi iste calismiyo. Bildigi ve severek yaptigi bi isAceba işi ıcın çok mu kafa yoruyor öyle bır ıstemı çalışıyor ınsan kendını salak gıbı hisseder afedersiniz sen konuş o cevap vermesin
sizde onu dinlemeyin tam bisey anlatirken odadan cikin gidinSanki ben bos bos konusuyormusum gibi davranmasi cok kirici oluyo. Sanki karissinda cocuk konusuyo
Bende konusmamaya karar verdim. Artik gerekmedikce konusmicam. Insan şu duyguya kapiliyo konuşsam nolcak sanki dinliyo mu sanki cok mu umrunda. Ve insan kendini cok degersiz hissediyo bu sekilde. Anlattiklsrinin soylediklerinin umursanmamasi. Bos bos konusuyormussun gibi davranilmasi. Senin soylediginide yapicam bendeDinleme umrumda değil rolü yap empati yapmasına zorla
Bazen ınsan ıcıne kapanıyor yasa telefona kapanıyor bu corona yüzünden olabılır sordun mu pekı ya kızarak ya normal yolla yada sakın bır zamanında neden böyle dıye acıklaması ne olabılırInsan kendini cok kotu hissediyo. Agladim bugun artik cok zoruma gidiyo boyle yapmasi. Hayir hic kafa yormasi gereken bi iste calismiyo. Bildigi ve severek yaptigi bi is
Haklisiniz aslinda denicem bunusizde onu dinlemeyin tam bisey anlatirken odadan cikin gidin
Hep soyluyorum. Hic konusmuyosun onceden boylemiydik diye. Biz onceden gunde 7 8 saat telefonda konusan bi cifttik. Uyumadigimiz her an mesajlasirdik. 1 2 hafta evden disari cikmasak bile cok eglenirdik. Soyluyorum cevap veriyorum ya iste aman sende falan deyip gecistiriyo net bi sonuc alamadim hic bi zamanBazen ınsan ıcıne kapanıyor yasa telefona kapanıyor bu corona yüzünden olabılır sordun mu pekı ya kızarak ya normal yolla yada sakın bır zamanında neden böyle dıye acıklaması ne olabılır
Ben 5 yıllık evlıyım hep esıme senı sevıyprum derdım her fırsatta oda bır derse 3 demzdı ama gönül beklerdıko desın dıyeHep soyluyorum. Hic konusmuyosun onceden boylemiydik diye. Biz onceden gunde 7 8 saat telefonda konusan bi cifttik. Uyumadigimiz her an mesajlasirdik. 1 2 hafta evden disari cikmasak bile cok eglenirdik. Soyluyorum cevap veriyorum ya iste aman sende falan deyip gecistiriyo net bi sonuc alamadim hic bi zaman
Bende oyle karar verdim. Madem anlattiklarimi soylediklerimi dinlemiyo. Benimde gerekmedikce bisey anlatmicam konusmicam. O anlatirsada dinlemicemBen 5 yıllık evlıyım hep esıme senı sevıyprum derdım her fırsatta oda bır derse 3 demzdı ama gönül beklerdıko desın dıyesonra karar verdım ve ne mesajda ne telde nede normalde söylemedim ve bu onun çok dokkatını cektı çünkü alışmıştı. Ters köşe oldu suanda tam terasını yaşıyoruz sende yapabılırsın
Normal konuşmaya devam et bence ama böyle üsten gelıp yada telde konuştu canı sıkıldı dıyelım sana geldı anlatacak başlasın anlatmaya kalk lavaboya gıt caktırma yanı anlamasın ılk başta ben onu dınlemedım oda tavır yapıyor demsin zamanla anlar o zmanBende oyle karar verdim. Madem anlattiklarimi soylediklerimi dinlemiyo. Benimde gerekmedikce bisey anlatmicam konusmicam. O anlatirsada dinlemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?