Kocam kızlarla çok laubali

Havvasu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
13
-19
1
44
18 yıldır evliyim çok mutsuzum.Bunca yıl dayandım ama artık gücüm kalmadı.Kocam ailesine çok düşkün ailesi başka şehirde fakat telefonla arayarak bile onu mutsuz ediyorlar.Kocam hiçbir konuda yanımda olmadı .Sadece ailesine değil işyerindeki kızlara bile beni ezdirdi.Hiçbir dediği mi onaylamadı ne istesem yapmadı.Ama ailesine tüm paraları döktü.Çocuklarım da var.Onlarında sadece yemek ihtiyaçlarını karşılıyor geri kalan ne varsa herşeyi ben zorla tartışarak yaptırıyorum bazen yaptıramıyorum.Ailesi ile birlikte arkamdan videomu durdurmak dalga geçmeler arkamdan işaretler..kendi Ailesyile ilgili hiçbir şeyi bana anlatmaz sorsam yok bişey der.Ama işyerindeki kızlarla paylaşır.Mesela görümcem Doğum yapmış ve isim istemiş benim Doğumdan haberim yok işyerindeki kızların haberi var onlarla birlikte işim seçiyor.Ayrıca çalıştığı yerde üst düzey biri kendi seviyesinde olanlardan çok alt kademedeki kızlarla dazla aynalı odasında bir yığın kızlar var onlarla gülüp dedikodu yapıyor.Fakat kendi gibi çalışanlar Hem bayan Hem erkek hiçbiri bu kızlarla bu kadar laubali olmuyor.Mesela kızlar gelinlik seçerken eşimin odasındaki bilgisayardan seçip eşime gösteriyorlar bu nasıl diye..O kadar çok konu var ki artık alttan almaktan çok yoruldum dayanamıyorum tavsiyede bulunun lütfen

Adam sizi istemediğini her haliyle belli ediyor, hatta annenize bile açık açık söylemiş. Siz bırakmak istemeseniz de o sizi eninde sonunda bırakacak. Bari daha fazla zaman kaybetmeden gençliğinizde biraz rahat edin.
Maddiyata gelince tazminat, nafaka, üstüne çalışıyorsunuz da zaten bir şekilde geçinirsiniz. Maddi şeyler biraz daha az olsun ama huzur olsun.

Üzgünüm ama eşinizin size zerre kadar saygısı yok. Çok daha kötü bir şey var ki sizin de kendinize saygınız yok. Sizi insan yerine koymayan birini alttan almak ne demek? Bu kadar mı değersizsiniz? Hele bir de çocuk yapmak nedir ya? Ya boşanırsınız ya da böyle devam eder.

çalışıyormuşsunuz zaten, çocuklarım için diyorsunuz ama çocuklarınız o evde hem size uygulanan şiddete şahit olmuş, hem babaları tarafından psikolojik şiddete uğramış, hem anne hep mağdur gözlerinde -savunmaya çalışmalarından belli- aslında çocuklarım için derken bence onları çok daha fazla yaralıyorsunuz. sizin yerinizde olsam boşanır evliyken alamadığım parayı nafaka olarak çatır çatır alırdım. çalıştığım paraya da ekleyip, küçük bir eve çıkardım çocuklarıma da orada bakardım 3 çocuk için mecbur nafaka ödeyecek. belli ki annenize gidemeyeceksiniz.

ama ben düzenimi bozamam derseniz yapacak şey belli, işten gelip yemek yapıp çamaşırını yıkayacak ve ters gördüğünüz şeyleri söylemeyecek, eşinizi hep onaylayacaksınız ki etrafı kırıp dökmesin.

İş yerinde bu kadar laubalilik hiç sevmediğim şeyler
Ne münasebet ya
Gerçekten insanlar çok mal .
İlk gece hamile kaldım.Bu arada hamile olduğumu eşime mutlu birleşikse söylediğimde sevinip bana sarılmasını beklerken o şok oldu tam sevinemedi çünkü babam acaba onaylar mı daha erkendi der mi diye bunları bana söyleyip beni dinlemeden hemen telefona sarılıp şehir dışındaki babasını aradı.Gerçi ben de bukadar erken istemediği mi söylemiştim.Babasından onay alındı tamam rahatladı.çocuk doğduktan sonra eşimin işyerine gittiğimde odasında Birsürü çalışan kızlar aşk şarkıları çalıyor.Çekmedinde küçük kağıda yazılmış not buldum notta kelime yazıyor
Dido:yâr demek.Buradaki yar uçurum değil sevgili anlamında Eşime sordum bu not böyle çekmecende neişi var diye sörfüm eşimde geçenlerde şarkı dinledik biri var ki şarkı dinlemişler eşim şarkıda geçen kelime be diye sordum o da bu kelimeyi yazmış masaya bırakmış ben çekmeceye koydum dedi..Sonra ben bu kızı takibe aldım sıkça eşimin yanına gittim hep eşimin odasında bu kız birkaç odaya bakıyor ama sadece eşimin odasında ..Sonra o gün de not buldum tarih yazıyor ama geçmiş tarih Yani Doğum günü tarihi..Eşime yine sordum bu ne diye bilmiyorum Çalışan kızlar bıraktı heralde dedi.Bundan sonra odanda kimse durmayacak dedim.Eşim de boş vakitlerinde duracak yerleri yok buraya gelmeyin diyemem dedi.Ben de başka arkadaşlarının odaları var oraya gitsinler o zaman dedim.Eşim bu arada evde ve arabada da fazla ağır aşk şarkıları dinlemeye başladı niye bukadar diye sorduğumda işyerinde beraber dinliyorlarmış eşimin de hoşuna gittiği için böyle dinliyormuş..Artık o kıza söyle beni seviyorsan söyle odanda vakit geçirmeye gelmesinler dediğimde olmaz kırılırlar diyordu.İyi bir dille söyle odamda yalnız kalmak istiyorum de diyorum o da olmuyor.En sonunda ben kıza söyledim eşim rahatsız oluyor fakat size söyleyemiyor odasına iş dışında girmeyin defim.Hemen eşime söylemişler.Eşim onlara ne dediyse artık ..yine gelmeleri devam etti .Bu iş ayrılana varacak dedim yine gelmeyin demeyip kendi karısını hiçe saydı. olay çıkarttım tartıştım dinlemedi ne münasebet öyle bir insan değiller aramızda Birşey yok arkadaşız dedi dedi....Tabiki işyerinde onlara ne söylüyorsa adım ruh hastası takıntılı kıskanç kadına çıktı.İşyeri yönetimin arayıp bu konuyu başka biriymiş gibi anlattım çalışma saatlerinde odasında kahveler Fındık’lar gülüşler müzik kızlar .. vs. anlattım.Ama sonuç değişmedi muhtemelen öyleeşine ve kızlara sordular öyle Birşey yok dendi ve oraya her gittiğimde gerek bakışlar gerekse arkamdan konuşmalarla alay konusu da oldum halen gittiğimde oranın eskileri bu konuyu anlatıp fısıldaşırlar Sonra yine aynı bakışlar..O kız oradan ayrıldı yerine başka biri geldi yine birgün aniden gittim eşim beklemiyor çünkü bebek 1 aylık .Odayı açtım eşim ve o kız bilgisayara bakıyorlar ama aralarında fazla mesafe yok çok Yakınlar .Bişey diyemedim çünkü artık kendimden bile şüphelendim acaba ben mi yanlış anlıyorum diye .Sonra başka bir gün (o kişi evli) aşagıda herkesin olduğu ortamda benle birlikte eşim birlikteyiz.Eşimin tam önüne yakın mesafede durarak yüzüne uzun uzun baktı eşimde baktı eşimin kaşlarını düzeltmeye çalıştı eşim geri çekildi.Anladım ki o kadar samimiler ki eşimle o kadar laubali ki kimbilir odada yalnızken be yaşanıyor ki benim ve herkesin içinde buna cesaret ediyor.Sonra o gitti başka biri.Sonra eşim ..birsüre dikkat etti odasına kızları almadı yada yönetim uyardı bilmiyorum..Busefer de başka odalarda kızların dinlenip çay yaptıkları odaya bu sefer de eşim gidiyor konuşup gülüşüyorlar yiyip eğleniyor..Eşime gitme oraya başka arkadaşların gitmiyor deyince ne var bunda onlar da gidiyor diyor.Ama ben takip ettim ve onlar çok ender gidiyor ama eşim hergün sabah öğle akşam orada odasında sadece iş için duruyor.Sonra yine tartışma vs..Bana ruh hastası kıskanç kadın demeler..Artık sık gitmeye başladım ve birgün eşim yine orada kızlarla konuşurken (Bu arada ikinci doğumum oldu daha bebek)kızlara dedi ki ????dertli bir ses tonuyla çocukların büyüsünesini bekliyorum .Sizce ???? Kısmında be dedi .o kısmını tam duyamadım ama ayrılmak iÇin dedi gibi..Tam duyamadım.Sonra biraz normal konuşmalardan Sonra içlerinden bir kız ortaya dediki akşama hamama gideceğim eşim hemen merakla sordu :nereye ...?? O kız eşime hamama gideceğim dedi . Bu nasıl muhabbet sizce.Eşim yine kabul etmiyor öyle bir konuşma geçmedi diyor.Ben de yine yönetime anlattım onların Müdürüne bu kızın başka bir birimde çalışmasını istiyorum böyle böyle bu kadar nasıl konuşur rahatsız oluyorum bir yığın çalışanınız var başka birike değiş edin dedim .Müdür kabul etmedi önceki hakkımda çıkan dedikodular dan etkilenmiş ki ilgilenmedi ve bana sert çıktı.Ben de sizin başınıza gelse be yapardınız dediğimde ben eşimde sorun olduğunu düşünürdüm dedi.Sonra birkaç gün Sonra eşimi çağırdı ben telefondayım eşim dalgınlıklakapatmayı unuttu.Mğdür eşine dedi ki eşiniz takıntılı bir psikiyatrik vaka vs. Diyerek beni kötü biri olarak anlattı.Okadar üzüldüm ki ki eşim o müdüre hayır öyle değil demeyip açık açık değil ama onaylarcasına cümle kurdu müdür kötülemeye devam ettikçe eşim onaylarcasına sustu.Şindi küçük çocuğum 10 yaşına geldi Bana gelip ayrılalım da demiyor eşimin bu tavrı nedir böyle bana karşı niye BÖyle ben acaba ruh hastasıymışım İnan’ın kendinden şüphelendim.Psikiyatri ve psikoloğa gittim öyle de değilim ama anlamak içim eşimi de çağırdılar eşim gitmedi.

Işın zormus seven adam bole yapmaz

Işın zormus seven adam bole yapmaz
Peki sizce niçin ayrılmak iÇin konuşmuyor.okadar çok şey yaşadım ki yazmakla bitmez ayrılmak istiyorsan ben hazırım dedim.Tamam önce sen dilekçe ver o zaman diyor.Ne yaşadın ki hep ben fedakarlık yaptım benim dediğim olmadı beni ve ailemi istemedin diyor konu ailesine geliyor ben yine ailene lüks ihtiyaç iÇin para yolluyorsun önce bizim ihtiyacımızı karşıla Sonra onların lüks ihtiyacını karşila vs... kızlarla da böyle böylesin... bu sefer üzerime yürüyor eşyaları tekmeliyor.Bu kızlar konusunu bidaha açma çok sinirleniyorum vs.. öyle biley yok il ortamında çok normal herkes böyle diyor.Ama ben de il arkadaşlarından örnek veriyorum şu şu öyle değil o ortamında diye o da onlarda öyle vs.. konu uzayıp gidiyor.Artık kendime bile kızıyorum ben kötü biriyim kötü mü düşünüyorum yoksa bu adam haklımı diye.Sizce nasıl İnan’ın artık mantıklı düşünemiyorum

valla bilemedim ama erkekler bole önce kendi ailesini düşünür onlar iyi olsunda sonra kendi ailesi iş yerine gelince ne alaka kizlarki ben onu anlamadim yaptıklarına mantık erdiremedim

valla bilemedim ama erkekler bole önce kendi ailesini düşünür onlar iyi olsunda sonra kendi ailesi iş yerine gelince ne alaka kizlarki ben onu anlamadim yaptıklarına mantık erdiremedim
Katında çalışan kızların dinlenmek için oturduğu odaya gidiyor ve çok laubali konuşuyorlar.Eşimin kendi ile aynı derecedeki arkadaşları kızlarla böyle laubalilik yapmıyor .Eşim bunu herfırsatta bazen hinde 3-4 kere yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…