İlk gece hamile kaldım.Bu arada hamile olduğumu eşime mutlu birleşikse söylediğimde sevinip bana sarılmasını beklerken o şok oldu tam sevinemedi çünkü babam acaba onaylar mı daha erkendi der mi diye bunları bana söyleyip beni dinlemeden hemen telefona sarılıp şehir dışındaki babasını aradı.Gerçi ben de bukadar erken istemediği mi söylemiştim.Babasından onay alındı tamam rahatladı.çocuk doğduktan sonra eşimin işyerine gittiğimde odasında Birsürü çalışan kızlar aşk şarkıları çalıyor.Çekmedinde küçük kağıda yazılmış not buldum notta kelime yazıyorİş yerinde bu kadar laubalilik hiç sevmediğim şeyler
Ne münasebet ya
Gerçekten insanlar çok mal .
Işın zormus seven adam bole yapmaz18 yıldır evliyim çok mutsuzum.Bunca yıl dayandım ama artık gücüm kalmadı.Kocam ailesine çok düşkün ailesi başka şehirde fakat telefonla arayarak bile onu mutsuz ediyorlar.Kocam hiçbir konuda yanımda olmadı .Sadece ailesine değil işyerindeki kızlara bile beni ezdirdi.Hiçbir dediği mi onaylamadı ne istesem yapmadı.Ama ailesine tüm paraları döktü.Çocuklarım da var.Onlarında sadece yemek ihtiyaçlarını karşılıyor geri kalan ne varsa herşeyi ben zorla tartışarak yaptırıyorum bazen yaptıramıyorum.Ailesi ile birlikte arkamdan videomu durdurmak dalga geçmeler arkamdan işaretler..kendi Ailesyile ilgili hiçbir şeyi bana anlatmaz sorsam yok bişey der.Ama işyerindeki kızlarla paylaşır.Mesela görümcem Doğum yapmış ve isim istemiş benim Doğumdan haberim yok işyerindeki kızların haberi var onlarla birlikte işim seçiyor.Ayrıca çalıştığı yerde üst düzey biri kendi seviyesinde olanlardan çok alt kademedeki kızlarla dazla aynalı odasında bir yığın kızlar var onlarla gülüp dedikodu yapıyor.Fakat kendi gibi çalışanlar Hem bayan Hem erkek hiçbiri bu kızlarla bu kadar laubali olmuyor.Mesela kızlar gelinlik seçerken eşimin odasındaki bilgisayardan seçip eşime gösteriyorlar bu nasıl diye..O kadar çok konu var ki artık alttan almaktan çok yoruldum dayanamıyorum tavsiyede bulunun lütfen
Peki sizce niçin ayrılmak iÇin konuşmuyor.okadar çok şey yaşadım ki yazmakla bitmez ayrılmak istiyorsan ben hazırım dedim.Tamam önce sen dilekçe ver o zaman diyor.Ne yaşadın ki hep ben fedakarlık yaptım benim dediğim olmadı beni ve ailemi istemedin diyor konu ailesine geliyor ben yine ailene lüks ihtiyaç iÇin para yolluyorsun önce bizim ihtiyacımızı karşıla Sonra onların lüks ihtiyacını karşila vs... kızlarla da böyle böylesin... bu sefer üzerime yürüyor eşyaları tekmeliyor.Bu kızlar konusunu bidaha açma çok sinirleniyorum vs.. öyle biley yok il ortamında çok normal herkes böyle diyor.Ama ben de il arkadaşlarından örnek veriyorum şu şu öyle değil o ortamında diye o da onlarda öyle vs.. konu uzayıp gidiyor.Artık kendime bile kızıyorum ben kötü biriyim kötü mü düşünüyorum yoksa bu adam haklımı diye.Sizce nasıl İnan’ın artık mantıklı düşünemiyorumIşın zormus seven adam bole yapmaz
valla bilemedim ama erkekler bole önce kendi ailesini düşünür onlar iyi olsunda sonra kendi ailesi iş yerine gelince ne alaka kizlarki ben onu anlamadim yaptıklarına mantık erdiremedimPeki sizce niçin ayrılmak iÇin konuşmuyor.okadar çok şey yaşadım ki yazmakla bitmez ayrılmak istiyorsan ben hazırım dedim.Tamam önce sen dilekçe ver o zaman diyor.Ne yaşadın ki hep ben fedakarlık yaptım benim dediğim olmadı beni ve ailemi istemedin diyor konu ailesine geliyor ben yine ailene lüks ihtiyaç iÇin para yolluyorsun önce bizim ihtiyacımızı karşıla Sonra onların lüks ihtiyacını karşila vs... kızlarla da böyle böylesin... bu sefer üzerime yürüyor eşyaları tekmeliyor.Bu kızlar konusunu bidaha açma çok sinirleniyorum vs.. öyle biley yok il ortamında çok normal herkes böyle diyor.Ama ben de il arkadaşlarından örnek veriyorum şu şu öyle değil o ortamında diye o da onlarda öyle vs.. konu uzayıp gidiyor.Artık kendime bile kızıyorum ben kötü biriyim kötü mü düşünüyorum yoksa bu adam haklımı diye.Sizce nasıl İnan’ın artık mantıklı düşünemiyorum
Katında çalışan kızların dinlenmek için oturduğu odaya gidiyor ve çok laubali konuşuyorlar.Eşimin kendi ile aynı derecedeki arkadaşları kızlarla böyle laubalilik yapmıyor .Eşim bunu herfırsatta bazen hinde 3-4 kere yapıyorvalla bilemedim ama erkekler bole önce kendi ailesini düşünür onlar iyi olsunda sonra kendi ailesi iş yerine gelince ne alaka kizlarki ben onu anlamadim yaptıklarına mantık erdiremedim
Bole yapan erkeği hiç sevmem nefret ederimKatında çalışan kızların dinlenmek için oturduğu odaya gidiyor ve çok laubali konuşuyorlar.Eşimin kendi ile aynı derecedeki arkadaşları kızlarla böyle laubalilik yapmıyor .Eşim bunu herfırsatta bazen hinde 3-4 kere yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?