• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kızlarla çok laubali

Havvasu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
13
-19
1
44
18 yıldır evliyim çok mutsuzum.Bunca yıl dayandım ama artık gücüm kalmadı.Kocam ailesine çok düşkün ailesi başka şehirde fakat telefonla arayarak bile onu mutsuz ediyorlar.Kocam hiçbir konuda yanımda olmadı .Sadece ailesine değil işyerindeki kızlara bile beni ezdirdi.Hiçbir dediği mi onaylamadı ne istesem yapmadı.Ama ailesine tüm paraları döktü.Çocuklarım da var.Onlarında sadece yemek ihtiyaçlarını karşılıyor geri kalan ne varsa herşeyi ben zorla tartışarak yaptırıyorum bazen yaptıramıyorum.Ailesi ile birlikte arkamdan videomu durdurmak dalga geçmeler arkamdan işaretler..kendi Ailesyile ilgili hiçbir şeyi bana anlatmaz sorsam yok bişey der.Ama işyerindeki kızlarla paylaşır.Mesela görümcem Doğum yapmış ve isim istemiş benim Doğumdan haberim yok işyerindeki kızların haberi var onlarla birlikte işim seçiyor.Ayrıca çalıştığı yerde üst düzey biri kendi seviyesinde olanlardan çok alt kademedeki kızlarla dazla aynalı odasında bir yığın kızlar var onlarla gülüp dedikodu yapıyor.Fakat kendi gibi çalışanlar Hem bayan Hem erkek hiçbiri bu kızlarla bu kadar laubali olmuyor.Mesela kızlar gelinlik seçerken eşimin odasındaki bilgisayardan seçip eşime gösteriyorlar bu nasıl diye..O kadar çok konu var ki artık alttan almaktan çok yoruldum dayanamıyorum tavsiyede bulunun lütfen

Çocukları bahane etmeyin lütfen, 18 yıldır yok sayilmissiniz ama 3 çocuk yapmaktan geri kalmamışsınız. Sizin kocanız yok ki. Ortada ne koca ne aile var. Hadi 1 çocuk oldu, diğer 2 çocuğu neden yaptınız ? Calisiyorsaniz birikim yapın, giderler için 5 kuruş harcamayın. Uzaklaştırma almak için darp raporuna gerek yok. Direkt nöbetçi aile hakimliğine gidip, koruma kararı çıkarabilirsiniz. Siz çocuk değilsiniz ki annenizden onay bekliyorsunuz. 18 yıl boyun eğmişsiniz, neredeyse çeyrek asır..

18 yıldır evliyim çok mutsuzum.Bunca yıl dayandım ama artık gücüm kalmadı.Kocam ailesine çok düşkün ailesi başka şehirde fakat telefonla arayarak bile onu mutsuz ediyorlar.Kocam hiçbir konuda yanımda olmadı .Sadece ailesine değil işyerindeki kızlara bile beni ezdirdi.Hiçbir dediği mi onaylamadı ne istesem yapmadı.Ama ailesine tüm paraları döktü.Çocuklarım da var.Onlarında sadece yemek ihtiyaçlarını karşılıyor geri kalan ne varsa herşeyi ben zorla tartışarak yaptırıyorum bazen yaptıramıyorum.Ailesi ile birlikte arkamdan videomu durdurmak dalga geçmeler arkamdan işaretler..kendi Ailesyile ilgili hiçbir şeyi bana anlatmaz sorsam yok bişey der.Ama işyerindeki kızlarla paylaşır.Mesela görümcem Doğum yapmış ve isim istemiş benim Doğumdan haberim yok işyerindeki kızların haberi var onlarla birlikte işim seçiyor.Ayrıca çalıştığı yerde üst düzey biri kendi seviyesinde olanlardan çok alt kademedeki kızlarla dazla aynalı odasında bir yığın kızlar var onlarla gülüp dedikodu yapıyor.Fakat kendi gibi çalışanlar Hem bayan Hem erkek hiçbiri bu kızlarla bu kadar laubali olmuyor.Mesela kızlar gelinlik seçerken eşimin odasındaki bilgisayardan seçip eşime gösteriyorlar bu nasıl diye..O kadar çok konu var ki artık alttan almaktan çok yoruldum dayanamıyorum tavsiyede bulunun lütfen
Bosan, ne duruyorsun neyı varsa al cekişmeli bosan agzina et o p.ç in

Tabiki istiyorum ama çocuklarıma tek başıma bakamam 3 çocuğum var.Çalışıyorum fakat onlara maddi manevi yetenem ki
Çocuklar için bosanmiyor, babalarının psikolojik şiddetine,degersizlestirilen,dövülen annenin çaresizliğine şahitlik ettiriyorsunuz.Evlatlarinizin ruhunda tamir edilmez yaralar açıyorsunuz ne diyeyim ALLAH kurtarsın......

Deli deliyi görünce, değneğini gizlermiş. Karşıdan koşarak uçan tekme atıyor 😒 siz sikayetci olmuyorsunuz. Ailesi ile bir olup, sizinle alay ediyor. Sizi yok sayıyor Ne sikayetci oluyorsunuz ne cingar cikariyorsunuz. Susarsanız ezen çok olur. Kanser mi olmak istiyorsunuz ? Harekete geçin. Kocaligi geçtim, babalık bile yapmıyor. Siz dünyaya bu adama köle olmaya mi geldiniz ?

Darp raporu alacak kadar şiddet uygulamıyor koluma bacağıma tokst atıyor ama iz bırakacak kadar değil.Sanırım göğsüme tekme attığığında doktora gitmek istedim fajat tek başıma gidemeyecek kadar kötüydüm kimse de yoktu götürecek.Ogün bizde annem de vardı Annem yaşlı ve bu işleri yapamaz Mecburen eşime beni hastaneye götür dedim.Hastanedeki doktor eşimin tanıdığıydı maalesef ve eşim doktorun yanındaydı muayene edip şikayetimi dinlerken doktora ayağım kaydı düştüm düşerken göğsüm koltuğun kenarına çarptı dedim.
Aferin

Boşanamaz çünkü gidecek yeri, desteği yok ve çocukları için katlanır.
Belki insan basına gelmeden bılemez ama oyle bırının yoklugu, varlıgından bin kat ıyıdır keske konu sahıbı bunu anlasa ve kendını dahada ezdırmese

Komşum arkadaşım var fakat onlar boşanma diyor bazı tanıdıklarımız boşanmış anneme demiş ki keşke boşanmasaydım şimdiki hayatı daha kötü oldu demiş .Benim de arkadaşım boşanma diyor boşananlar dağa zararlı çıkıyor diyor bilemedim ne yapacağımı zaten tek çocuğum çok yalnızım boşanınca daha yalnız kalmaktan korkuyorum
Evlatlariniz var evlatlariniz ben burda çıldırdım,adam gelip evde terör estirecek , evlatlarımı muma çevirecek, boyunları bükülecek adama dünyayı dar ederim dar.Anne , arkadaş dinlemem sokağı inletirim.

Darp raporu alacak kadar şiddet uygulamıyor koluma bacağıma tokst atıyor ama iz bırakacak kadar değil.Sanırım göğsüme tekme attığığında doktora gitmek istedim fajat tek başıma gidemeyecek kadar kötüydüm kimse de yoktu götürecek.Ogün bizde annem de vardı Annem yaşlı ve bu işleri yapamaz Mecburen eşime beni hastaneye götür dedim.Hastanedeki doktor eşimin tanıdığıydı maalesef ve eşim doktorun yanındaydı muayene edip şikayetimi dinlerken doktora ayağım kaydı düştüm düşerken göğsüm koltuğun kenarına çarptı dedim.
Aman Allahim 😱

Belki insan basına gelmeden bılemez ama oyle bırının yoklugu, varlıgından bin kat ıyıdır keske konu sahıbı bunu anlasa ve kendını dahada ezdırmese
Boşanmaya kalkarsa annesi zindan eder hayatı diye evdeki cehenneme çocuklarını sa kendini de mahkum ediyor. Ama o çocuklar biraz daha büyüyünce anneye de hesap soracaklar, farkında değil şu an.

Tabiki istiyorum ama çocuklarıma tek başıma bakamam 3 çocuğum var.Çalışıyorum ama onlara maddi manevi yetemem arkamda duracak beni destekleyecek kimse yok.Yaşlı bir Annem var babam yok.Annem de bir kısım konuları biliyor şahit oluyor.Boşanmamı istemiyor.bişey de yapamıyor ve boşanmama da çok karşı.Boşanıp annemin evine gidersem evde bana cehennemi yaşatır Çocuklarım da çok kez şahit oldu eşimle tartışmalara..Ve çok korkuyorlar ayrılmamızı istemiyorlar çok ağlıyorlar boşanmayın diye.Artık çocuklarım büyüdü ve onlar da bana yapılan haksızlığı görüyor müdahale etmek istiyor babalarına haksız olduğunu söyleyince eşim onları cezalandırıyor.Ceza olarak onlarla hiç konuşmuyor onlara küsüyor çok sert bakıyor isteklerini yapmıyor.Sanki evde onlar yokmuş gibi onlarla gözgöze gelmiyor sanki onlar görünmez bileymiş gibi davranıyor ama bunları bilinçli yapıyor.Çocuklar babam niye böyle davranıyor istemediği birsey de yapmadık ama bize çok soguk duruyor diyorlar .Büyük çocuğum durumu anladı benden yana olmaya yada eşimin ailesinin bana ve kızıma yaptığı psikolojik şiddeti söylemeye korkuyor.Çünkü daha önce birkaç kez söyledi ve babasından çok psikolojik şiddet gördü Ama küçük çocuğum 10yaşında ve ona söyleyemiyorum baban beni savunduğun için sana böyle yapıyor diye..En acısı da 5yıl önce annem ve çocuklarımın yanında bana şiddet uyguladı.Konu da onun anlattıklarına inanmıyorum diye yapmıyorum anlamıyor musun diye göğsüme karşıdan koşarak öyle bir tekme attı ki.Uzun bir süre zor nefes aldım ve ayakta doğrulamadım.Evden de gidemedim çünkü çocuklarım anne gitme diye ağlıyordu.Onları alıp gitsem annemin evinde çok sıkıntılar yaşayacağımı biliyorum annem fazlasıyla mükemmeliyetçi ve devamlı beni ve çocuklarımı bu konuyu açarak demoralize edecek işte buyüzden gidemedim.Şiddeti birkaç kez oldu Hem de çocukların yanında bana vurmazsa duvarlara mobilyalara vurarak üstüne yürüyor o an gözü dönmüş gibi ben de korkuyorum ve susuyorum.Tartışma konusunu ilerletsem beni hastanelik edebilir.Çocuklarım için evliyim evde hiçbsesimi çıkartmıyorum artık ne dese tamam demek zorundayım Çocuklarım için..Fakat bazen tahammülüm kalmıyor konuşuyorum yine aynı olaylar sesini yükseltip eşyalara vurarak üzerine yürüyor.Birgün tartışma esnasında çocukların yanında bana şiddet uyguladıktan sonra anneme gitmiş anneme duygusal ve cinsel bağımız kalmadı çocuklar için duruyorum demiş.Annem de bunları duyunca benden ayrılacak diye onu dinlemiş uzlaşma yolu aramış.
Bu adamdan ne yapın edin boşanın, kimse açlıktan ölmüyor, iyi kötü bur düzen kurarsınız çocuklarla, bu adamın size daha fazla zulmetmesine izin vermeyin ...

Çok üzüldüm gerçekten özellikle de üç çocuğunuz için. Kendiniz yazmışsınız artık alttan almaktan yoruldum diye yönteminizi değiştirin yorulmak yerine yorun üzülmek yerine üzün özgüveninizi arttırmak adına kendinize katkılarda bulunun 18 yıl sadece dile kolay, annenizin davranışınada üzüldüm sessiz kalarak size de rol modellik etmiş şimdide yolunuzu bulamıyosunuz, bence siz sessiz sakin kendi psikolojinizin kötüleşmesine izin vermektense beni yıpratanı ben nasıl yıpratırım diye düşünün biraz ona istediği tarzda cevap verin boşanmadan önce toplayabileceğiniz kadar delil toplayın aldatma varsa bunları kanıtlayacak deliller oluşturun tehtid varsada ses kaydı alın (ses kayıtları eğer kendi tehlikenizin olduğu anda başka ispatlama yolunuz yoksa buna başvurduğunuzda bunların kabulu söz konusu diye biliyorum) çocuklarınıza siz rol model olun. Psikolojik fiziksel her şiddet mevcut bunlarla birlikte çok rahat boşanırsınız alıcaklarınızıda arttırırsınız. Şeytana ekmek atmaktan vazgeçin, kendinizi sevin

Back
X