18 yıldır evliyim çok mutsuzum.Bunca yıl dayandım ama artık gücüm kalmadı.Kocam ailesine çok düşkün ailesi başka şehirde fakat telefonla arayarak bile onu mutsuz ediyorlar.Kocam hiçbir konuda yanımda olmadı .Sadece ailesine değil işyerindeki kızlara bile beni ezdirdi.Hiçbir dediği mi onaylamadı ne istesem yapmadı.Ama ailesine tüm paraları döktü.Çocuklarım da var.Onlarında sadece yemek ihtiyaçlarını karşılıyor geri kalan ne varsa herşeyi ben zorla tartışarak yaptırıyorum bazen yaptıramıyorum.Ailesi ile birlikte arkamdan videomu durdurmak dalga geçmeler arkamdan işaretler..kendi Ailesyile ilgili hiçbir şeyi bana anlatmaz sorsam yok bişey der.Ama işyerindeki kızlarla paylaşır.Mesela görümcem Doğum yapmış ve isim istemiş benim Doğumdan haberim yok işyerindeki kızların haberi var onlarla birlikte işim seçiyor.Ayrıca çalıştığı yerde üst düzey biri kendi seviyesinde olanlardan çok alt kademedeki kızlarla dazla aynalı odasında bir yığın kızlar var onlarla gülüp dedikodu yapıyor.Fakat kendi gibi çalışanlar Hem bayan Hem erkek hiçbiri bu kızlarla bu kadar laubali olmuyor.Mesela kızlar gelinlik seçerken eşimin odasındaki bilgisayardan seçip eşime gösteriyorlar bu nasıl diye..O kadar çok konu var ki artık alttan almaktan çok yoruldum dayanamıyorum tavsiyede bulunun lütfen