- 11 Kasım 2023
- 466
- 575
- 23
Sadaka niyetine almış zaten ,yani dusundumde hiç hediye almadı eşim banaOlsun sadakamız olsun deseydiniz içinizdenben öyle yapıyorum
Kimsenin ki değil bakma sosyal medyaya çoğu zoraki aldırıp ay sürpriz yapmış kocişimmmm modundaSadaka niyetine almış zaten ,yani dusundumde hiç hediye almadı eşim bana
Zoraki uçan balon aldirmistim
Bide işte sen seversin diyerek arada bı çikolata vs alıp gelirdi o kadar.Geneldede kendi sevdiği şeyleri alır sen seversin diye aldım der
Hiç beklentim kalmamış bende bı buçuk senelik evliyim
Hayat sosyal medyadaki gibi değil,en azından benimki öyle değil.
Üzülecek çok şey varken hiç ona takilmiyorum zaten ,o balonda hala odada durur havası bittikçe pipetle sisiriyorum.Hosumada gidiyo mutlu ediyor.Var olanla yetiniyorum.Hatta sevg günü eşler için değil diye video atmıştı ,bende bişey istemiyorum ki demiştim kapanmisti konusu.Kimsenin ki değil bakma sosyal medyaya çoğu zoraki aldırıp ay sürpriz yapmış kocişimmmm modundasevgililer gününde bile çiçekleri google arama yaptırdım özellikle çoğu netten çalmış zeki insanların gözünde komik duruma düşüyorlar ancak böyle arka planda ne kavgalar dönüyor çevremde kaç tane var valla takılma o yüzden hiç
Erkek bir adım önde olmalı bence bu konularda.Siz çalışıyor musunuz ? Eşinize siz ne tür hediyeler alıyorsunuz ?
Erkek bir adım önde olmalı bence bu konularda.Siz çalışıyor musunuz ? Eşinize siz ne tür hediyeler alıyorsunuz ?
Benim de böyle bir sevgilim vardı.adam internetten sipariş veriyordu.eee seçmeyi de bilmediği için dandik dandik şeyler geliyordu.sonra gel dedim bu işi birlikte halledelim.İşte beni kınarsanız böyle olur. Beni kınayan benim köyneğmi giysin.
Evliliğimizin ilk senelerinde hediye seçimi konusunda bocalıyordu, tartışma çıkarmıyordum, "Neyse düşünmüş en azından" diyordum ama sonrasında pek de düşünmediğini, hediye almak için aldığını fark ettim. Eşimsin, en yakınımsın, bi zahmet benim için hediye seçerken o güzel beynini yor değil mi?
Sonra öğrendi ama. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?