Kocam hediye almıyor

Kocamın hediye alma sorunu

• Abartıyosun

OY: 12 63,2%
  • Düşünceni söyle

OY: 7 36,8%

• Ankete Katılan
    19
Olsun sadakamız olsun deseydiniz içinizden ben öyle yapıyorum
Sadaka niyetine almış zaten ,yani dusundumde hiç hediye almadı eşim bana
Zoraki uçan balon aldirmistim
Bide işte sen seversin diyerek arada bı çikolata vs alıp gelirdi o kadar.Geneldede kendi sevdiği şeyleri alır sen seversin diye aldım der
Hiç beklentim kalmamış bende bı buçuk senelik evliyim
Hayat sosyal medyadaki gibi değil,en azından benimki öyle değil.

Eşim hediye almayı beceremez. Ama ben seviyorum diye her hafta pazardan roka alır.
Gebeyim diye bir tek sırtında taşımadığı kaldı.
Bence ayrıntılarda sevilmek çok güzel.

Dünyada cennet huzurlu bir ev ile mümkün

Ha ben çalışan bir kadınım, eşime danışmadan istediğim şeyi kendime hediye edebiliyorum. Belki o sebeple eksikliğini hissetmiyor olabilirim

Bence çoğu erkek ne hediye alacağı konusunda fikir üretemiyor. ben laf arasında şu çok hoşuma gitti derim bi bakarım eşim sipariş vermiş. Hediyeyi bilmem ama eşim işten gelirken sen seversin diye şunu aldım deyince içimde kelebekler uçuşuyor meyve, çikolata, tatlı fiyatı benim için önemli değil, düşünülmek hoşuma gidiyor. Evde bebiş varmış gibi her akşam abur cubur getirir sevdiklerimden

Benim eşimde almaz, her ay belirli bir miktar para ve bir kredi kartı verdi.
Gidiyorum istediğim hediyeyi kendime alıyorum.
Neyi dert ediyorsun ki.
Kocanı tak peşine gel bana hediye alıyoruz de al.

Adam istediğini alıyor maddi olarak rahatını saglıyor ise sorun etme…

Kimsenin ki değil bakma sosyal medyaya çoğu zoraki aldırıp ay sürpriz yapmış kocişimmmm modunda sevgililer gününde bile çiçekleri google arama yaptırdım özellikle çoğu netten çalmış zeki insanların gözünde komik duruma düşüyorlar ancak böyle arka planda ne kavgalar dönüyor çevremde kaç tane var valla takılma o yüzden hiç

Üzülecek çok şey varken hiç ona takilmiyorum zaten ,o balonda hala odada durur havası bittikçe pipetle sisiriyorum.Hosumada gidiyo mutlu ediyor.Var olanla yetiniyorum.Hatta sevg günü eşler için değil diye video atmıştı ,bende bişey istemiyorum ki demiştim kapanmisti konusu.
Yani adam d.gunumde yapmiyo gidip sevg günü diye mı kavga edeyim
D.gunum içinde zorla hediye parası alıp kendime sırt çantası almıştım.

Bir dönem eşimle aramızdaki bağın zayıfladığını düşünüp depresyona girmiştim. İşsizlikten evde otura otura kafamda deli saçması şeyler kurup kendimi inandırıp en sonunda psikiyatrist odasında bulmuştum kendimi neyse… terapilerin birinde doktorum eşimin yaptığı jestlerin devamının gelmesini istiyorsam jestlere büyük tepkiler vermemi söylemişti. Örneğin eve gelirken öylesine bir çikolata aldı senin o an çikolata umurunda değildir ama yinede “yaaa aşkım canım da nasıl çikolata istiyordu çok teşekkür ederim” de diye akıl vermişti. Biraz abart olayları o onu tetikler ve devamı gelir demişti. Aldığı hediyeyi değiştirmek, beğenmemek ve bunu belli etmek geri tepecek hevesini kıracaltır.

9 senelik evliyim kocamdan bende şöyle bir ansızın sana villa aldım, tekne aldım demesini bekliyorum ama o her zaman evde ne eksik ekmek aldinmi akşam ne yemek var diye sorar keske bende ilk evlendiğimde beklentimi yüksek tutaymisim

Acik iletisim yasanan iliskiler mutlu iliskilerdir. Surda sunu begendim birlikte bakalim mi? Deyip gidin ve hediye olarak aldirin, siz de mutlu olun esiniz de

Ben bunu anlamıyorum. Hediye alan erkek vardır almayan erkek vardır. Zoraki alıyorsa sırf sizi susturmak içindir. Ama zaten şunu severim, beğenirim diyorsanız ve kendinize de istediğiniz tarzda hediyeler alıyorsanız erkek de buna göre alıyor. Çünkü zaten düşünmeyi sevmiyorlar. Bakıyorlar a buradan alışveriş yapmayı seviyor, zaten kendi de alıp şöyle şeyler takıyor diyip benzer şeyler alıyorlar.

Benim de böyle bir sevgilim vardı.adam internetten sipariş veriyordu.eee seçmeyi de bilmediği için dandik dandik şeyler geliyordu.sonra gel dedim bu işi birlikte halledelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…