KOCAM HAKKINDA FİKŞR VERİN

Hamilelikte hormonların coşması sebebiyle farkli duygular yaşanabiliyor insan durup dururken kendini mutsuz hissedebiliyor ben durumunuzu hamile oluşunuza bağladim

hormonal.
gebelik zaten zor. lohusalık da en az 1 sene önemli kararlar alma.
o dönemde anneliğe, bebeğe alışmak, vücudun düzene girmesi derken insan herkesten nefret ediyor.
o yüzden 1 sene bekle. baktın hakikaten soğumuşsun.
o zaman karar verirsin ne yapacağına.

Çok net bilgi verdin canm sagol ama hiç ümidim kalmadi gönlüm o kadar yorgunki

ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler.

Çok net bilgi verdin canm sagol ama hiç ümidim kalmadi gönlüm o kadar yorgunki
elbette zordur.
her evlilik mükemmel değil.
şiddet aldatma cimrilik baskı yoksa her insan idare edilebilir.
çünkü eşini gerçekten sevmesen, tahammül etmesen, onun bebeğine sahip olmak istemezdin.
demek ki hala bitmemiş aranızdaki sevgi.

inan ben eşimle iyi anlaştığım halde, gebelikte ve lohusalıkta benden fazla uyuduğu için nefret ediyordum. çocuk az büyüsün boşarım diyordum kendi kendime.
işin komiği üç gebelikte de aynı ruh halindeydim.
1 sene nefret hissi, 1. seneden sonra çocuklarla ve eşle yeniden kaynaşma aşaması :)

o yüzden hem kendine, hem eşine,hem bebeğine zaman ver, en az 1 sene.

ondan sonra yine istediğin kararı alırsın.

Diyardan göndermiyorlar deveyi gütmeyede hiç halim kalmadi..bı sekilde bi hayat sürersem çok tatsiz olurum kimseyi mutlu edemem şu an istediğim tek şey kafamı dagıtmak ama bu halde olmuyor

ebnce biraz takıntı yapmışsnız. adam naptı ne etti bilmiyorum da iyi yanlarını görmeye çalışın bari dayak aldatma vs yoksa.

gebelik öncesi çözülen şeyler gebelik sırasında büyüyebilir, gözüne affedilmez hatalar olarak görünebilir.
kocanın yaptığı 1 şey sana bin hata değerinde görünebilir.
çünkü gebelik cidden tuhaf bir şey.

ben normalde kolay ağlamayan bir insanım. 6-7 aylık hamileyken eşim markette benim oklava almama itiraz etti diye market ortasında ağlamıştım. işin kötü yanı istesen de durmuyor o gözyaşları. çok utandırıcı :)

o yüzden biraz daha sabret e mi?

Canım ya o kadar doğal ve tatlı ifade ediyorsun ki herseyi çok sagol...üç gebeliğimdede aynı hisler oldu demişsin allah bağışlasın maşallah... bu kadar duru ve güven veren sözlerin tecrübelerin ve olgun düşüncelerinden olsa gerek .. ben olaylara çok gözlemci yaklaşırım eşime çok sabrettim ve ben sabrettikçe haddini daha fazla aştı.. biz birbirimize sabrettikçe dolup taşıyoruz sonra patlıyoruz... hayatımda bütün duygular çok sıradanlaşip basitleşti.. aglamak,üzülmek,sabretmek,kötü birsey yasamak,hakarete maruz kalmak,bagırtılar,sinir krizleri ve daha birçok sey bunlara karsı ikimizde hissizleştik .. ben aglayınca onda etkisi yok o bagırıp sinir krizi gecirince bende his yok ..

Hormonlardan dolayı olduğunu düşünüyorum.

elbette pek çok sorun çözülmeden birikmiş olabilir.
ancak gerçekten eşinden ayrılacak kadar aranızda soğukluk olsaydı, onunla aranızda ömür boyu bağ sağlayan bir bebek doğurmazdın.
kendin için, mutluluğun için olduğunu düşünsen de sonuçta amacın ne bekar anne olmak, ne de babasız bebek yetiştirmekti değil mi?
bebeği hem eşin hem kendin hem evliliğiniz için istediğini düşünüyorum.

maalesef bazı erkekler odun doğar, odun olarak ölür.
bebeğiniz olması aranızdaki bağı ya onarır, ya da tamamen koparır.
şimdilik aklın sadece bebeğinle yaşayacağınız güzel anlarda olsun. güzel ve olumlu şeyler düşünerek geçir gebeliğini ve lohusalığını.

birkaç kez yazdığım gibi eğer yine de 1 sene sonunda eşinle mutsuzsan, babalığını ve kocalığını hakkıyla yapmıyorsa, hala eskisi gibi davranıyorsa, yine boşanabilirsin. mahkemeler 1 sene sonra da açık.

bu arada kendini de ölç biç, senin bu ilişkide hataların var mı? eşinle anlaşamadığınız noktaların çözümü yok mu? bebek sizi iyi eş, iyi ebeveyn olma yönüne sevkedecek mi?

hatta şu anda elimde doğan cüceloğlu'nun "geliştiren anne baba" kitabı var. eşinle onu okumanızı tavsiye ederim. daha sonra diğer kitapları da okuma ihtiyacı hissedeceksiniz eminim.

siz çözemiyorsanız, bilenden yardım almalı değil mi?

umarım sorunlarınız çözülür.

İlaç gibi geldin allah raZı olsun
Bu dedklerni deniycem söz hiçbşrseyin beni ve bebeğimi üzmesine izin vermycem bu zamana kadar baskalarının mutlulugu için ugrastim şimdiden sonra kendim içşn ugrasıcam tekrar tesekkür ederim sizin gbi birine ihtiyacım vardı bu dönemde... kitaba da bakcam bu arada...
Aslında biz severek evlendik ve birbirimize çok aşıktık şahsen ben esimden baskasnı düşğnemezdim...
Yasadklarımız ikimzide değiştrdi umarım hersey düzelir dediğiniz gibi...

amin cümlemizden.
her insan zamanla değişir olumlu veya olumsuz.
inşallah bebeğinizle beraber eşinle aranızdaki sevgi de büyür.

Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…