• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam görümceme basıyor olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

turbanliponcik58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
7
-1
1
27
arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim

arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim

Görümceniz eşinizin kardeşi oluyor değil mi?

görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir

görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Troll bile olsan laflarına dikkat et. Burda eşiyle sevgili olarak tanisip evlenip bir sürü kadın var onlar dan hersey beklenir demek istiyorsun resmen. Senin için ban yemek istemiyorum ama haddini asiyosun

senin gibi ahlaksızlar kardeşine bile hallenir işte.

Ne olmuş başını açıyorsa size ne? Herkesin değer yargıları kendine, kardeşinin yanında başını açtı, kahkaha attı diye mi bu saçma şüphe? İşte bu kadar kısıtlayıcı bu kadar muhafazakar büyütülünce kardeşle kardeşin sohbetinden, kahkahasından yanlış anlamlar çıkartılıyor. Lütfen siz şaka olun, bu devir de bu düşünceler..:kızgın:

Senin amacın ne anlamadım bende basortuluyum eve gelince hemen çıkarır rahat kıyafet giyerim kardeşimin yanında başım açık olur ayrıca çok güzelde kahkaha atarım kocamda hafif mesref halime bayılır inancım ve davranislarim beni ilgilendirir. Kardeşimle samimiyetim ve konuşma seklim onun hayatına etki etmediği ve karısıyla ilgili olmadığı takdirde de gelinimizi ilgilendirmez.( Şuan senin gibi bir gelinimiz olmadığı için sukrediyorum ) ayrıca siyasi partiyle bunları bağdaştırmak da aşırı saçma .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back