Aynı şey birkaç ay önce benim başıma geldi gördüklerime inanamadım , kemalim yapmaz tribine girmiyorum asla ama gerçektende eşim yapmazdı ki yapsa zaten silerdi telefonundan kanıtları ben eşimi tanıyorum. Eşimin abisinin telefonu tuşlu eltim ona güvenmediği için dokunmatik telefon , sosyal medya filan kullanmasını istemiyor bunlar aynı iş yerindeler eşim ve abisi . Ben görür görmez eşimi sıkıştırdım evde bir kavga patlattım ama öyle böyle değil . Eşim yeminler etti ben yapmadım telefon bugün bende değildi bile dedi ben inandım tabi ama inanmamazlıktan geldim birdaha görürsem senden bilirim dedim, biliyorum ama abisinin haltı olduğunu sadece uyarıydı benim ki. Ertesi gün tekrar karıştırdım yine aynı şeyler eskort aranmış hemde aynı ilçede ve çevre ilçelerden, ve üstüne eşimin sosyal medyaları benim telefonumda açık sürekli bildirim geliyor şu kız takip isteğini kabul etri diye böyle 7-8 bildirim geldi ama hesap eşimin yani ve ordan da eskort aranmış. Ben aradım açtım ağzımı yumdum gözümü ama nasıl sinirliyim birkaç defa aradım açmadı üstüne bi dünya mesaj attım telefon abisinde biliyorum direk yengeni arayacağım hepsi şerefsiz abinin işi biliyorum benim huzurumu bozanın huzurunu bozarım dedim üstüne yine aradım tabi bu tutuştu baktım açmıyor telefonuda vermiyor eşime en son 5 dakika içinde dönüş olmazsa arıyorum yengeni aramayan şerefsiz olsun dedim yine dönüş olmadı bende aradım karısını herşeyi anlattım . Tabi ben konuşurken onlarca mesaj gelmeye başladı aramalar oluyordu ama durmadım hepsini söyledim karısıda biliyorum ben onun yaptığını şimdi ararım ben onu filan dedi , eşimde niye arıyosun aralarını bozuyosun triplerine girdi , sanane senin yuvan bozulacak hala onları düşünüyosun abin çok meraklıysa yapmasın bu haltları yuvası bozulmasın dedim . Bir güzelde tehtit ettim bidaha telefonunda görürsem böyle şeyler unut beni çocuğumu alır çeker giderim dedim korktu tabi bidaha vermedi telefonu, abisi ve yengesi 1 gün sonra hala canım cicimdi ve dokunmatik telefon almıştı abisi sonunda o günden sonrada görmedim öyle şeyler bidaha süreklide arıyorum eşimi açmamazlık yapamaz . Bu gibi şeyler riskli baya insanın kadınlık gururu kırılıyor gerçekten hiç konuş filan demicem o kadar kahrını çekiyorsun gördüğün anda kıyameti kopart gerekirse evi altına üstüne getir o kavga çıkacaksa çıkmalı yoksa sen içine ata ata hasta olursun . Sen içine atacağına o yaptığıyla utansın