- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.549
- 39
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Ama sadakatsizde Gönül Güçlü de en önce çocuklarımın geleceği çar çur olacak diyordu , kocasının oğlu çıkınca meydana .
O da buyuduklerınde alırım dıyo onun ımkanlarıma sahıp olan herkes yapr alır o ınatla almıyor guvence olsun ıstıyorumB
Hepimiz çocuktuk hangimize ailemiz ev aldı ki ? Size aldı mı aileniz ? Sizin orda her çocuğa ev almak gelenek mi ?
Çocuklara huzurlu bir ortam sağlayın ve eğitimleriyle ilgilenin . Yarın bir gün Allah onları da ev Bark sahibi yapar .
Yazlık mı vuuuuu. Boşanmayın sakınCocuklara ev alsın ıstıyorm almıyo yazlık aldı ısrarlarımla bana sus dıyo hep hangı kadın konusmaz annesı konusmuyomu ger evde kavga olur sankı bır ben konusuyorö gıbı
Tamam mal varlığında anlaştık.sen bosanirsan bunların yarısını alırsın zaten.evliyken alınan mallar yarı yarıya bölünür.Hayırr bu evde bızım kırada dukkanlar var
Tamam , sen beni görmezlikten geliyorsun ama anlaşmalı boşan . Sen boşansan da çocuklar adamın kütüğüne kayıtlı zaten . Onların malı yani . Sen kendine bak . En kısa zamanda boşa .Hayırr bu evde bızım kırada dukkanlar var
Kutsal bakirelik ödülüEe napalım ödül mü verelim?
Kp üzerine hepsiTamam mal varlığında anlaştık.sen bosanirsan bunların yarısını alırsın zaten.evliyken alınan mallar yarı yarıya bölünür.
Sadece para degıl konu zaten ama ben kocamın yuzunede dıyorjm sana gelen parana mulke gelır zateb dıyorum bana sende o zaman ona geldın dıyoe ben ona mala mulke gelmedım ama cocuklarımın rızkını yedırmem dıyorm
1. Iyi de babalari vefat ettiginde cocuklarin hakkini alacak zaten. Siz de bosanirken de hakkinizi alacaksiniz. Niye hala israr ediyorsunuz ki?Cocuklara ev alsın ıstıyorm almıyo yazlık aldı ısrarlarımla bana sus dıyo hep hangı kadın konusmaz annesı konusmuyomu ger evde kavga olur sankı bır ben konusuyorö gıbı
Miras yoluyla gelen paradan alınan mallar bölünmez. Yani adam anlaşmazsa konu sahibi avucunu yalar.Tamam mal varlığında anlaştık.sen bosanirsan bunların yarısını alırsın zaten.evliyken alınan mallar yarı yarıya bölünür.
Abla oturudugun evi al çocuklarla otur.araba da senin üzerine zaten.nafaka da alırsın çocuklar için.O da buyuduklerınde alırım dıyo onun ımkanlarıma sahıp olan herkes yapr alır o ınatla almıyor guvence olsun ıstıyorum
Ya diğer yarısı?Tamam mal varlığında anlaştık.sen bosanirsan bunların yarısını alırsın zaten.evliyken alınan mallar yarı yarıya bölünür.
Sabahtan beri bunu vurguluyor. Nedenini aşırı merak ediyorum. Kendince savunma mekanizması geliştirmiş gibi duruyor. Çok ilginç bir kişiliğe sahip. Sanırım ilk tanıştığı kişiyle evlenmeyenleri, boşanmış insanları da kendi söylemiyle artık ve yollu olarak görüyor.Ee napalım ödül mü verelim?
Kendi üzerine mallar dedi.Miras yoluyla gelen paradan alınan mallar bölünmez. Yani adam anlaşmazsa konu sahibi avucunu yalar.
Bu kadar sene unutmucagını dusunmedım adını söyleyecek kadar ınstagramına baktım kadının adını aratmıs sonra sıfresınıde degıstırdı telefonjnn zatenSiz neyine gittiniz peki?
"Para için değil" diyorsunuz, tamam. Ama sizi sevmediğini de biliyormuşsunuz. Neden evlendiniz o zaman?
"Amaan yollunun tekiyle gezip tozdu ama benimle evleniyor. Olması gereken zaten bu" diye mi düşündünüz? Hiç mi "ben ne yapıyorum" demediniz?
Diğer yarisi da adamın olsun bı zahmet.Ya diğer yarısı?
Aynı evde ysıyoruzAbla oturudugun evi al çocuklarla otur.araba da senin üzerine zaten.nafaka da alırsın çocuklar için.
Kocan eve geldi mi yoksa ayrı mı yaşıyorsunuz artık.
Olmaaaazz, o kadınla yer.Diğer yarisi da adamın olsun bı zahmet.
Ben seni anladım. Çocukları da bu düşünceyle yapan çok insan var.. yoksa mutsuzsa neden sürekli çocuk yapsin ki.. baya baktım yorumlarına maalesef sonuç bu.O da buyuduklerınde alırım dıyo onun ımkanlarıma sahıp olan herkes yapr alır o ınatla almıyor guvence olsun ıstıyorum