Kocam eski sevgilisini unutmadı

Bu adamda o kadar kadına takıkmıs ne hemen evlenmiş. Nispet yapar gbi. Sonra da kadın evlenince içip duruyor.
Beni sevdiğimle evlendirmediniz madem evlenmiyorım de çık kenara...
Demek ki evliliğinde mutlu olsaydı ne içerdi ne de aşk meşk derdi önüne bakardı. Çoktan unuturdu kadını... Simdi ayak yapıyor. Unutamıyormus.
Ne bilir la bunlar sevgiyi... :KK14:
Sevdiği ile evlenemedi ama donları da yıkayacak biri lazımdı.

Boşanmayacaksınız zaten delil toplasanız ne olacak? Lütfen biraz mantıklı düşünün.

Bir kadın aldatıldıktan sonra evliliğine devam edebilir, bunda yanlış olan bir şey görmem ben. Herkesin şartları, sebepleri aynı değil çünkü. Belli bir yaştan sonra iş bulmak, ev geçindirmek, elalem ne der denilen yerlerde yaşamak vs. Bunlardan dolayı aldatıldığını görmezden gelip yoluna devam eden bir sürü kadın var.

Sizin durumunuz ise tam çıldırmalık. Boşanmadığınız gibi onları rezil edeceğim diye tutturmuşsunuz. Varsayalım ki rezil ettiniz sonra ne olacak? Rezil ettiğiniz adamla yine aynı yatağa girmeyecek misiniz? Yemeğini yapıp çamaşırını yıkamayacak mısınız? Asıl rezil kim olacak bu durumda? Ya görmezden geleceksiniz ya da boşanacaksınız.

Ayrıca asla boşanmam diyorsunuz ama Sherlock olup delil toplayıp insanlara ifşa ederseniz adam sizi açık bir şekilde aldatır bu sefer. Sonuçta boşanıp nafaka isteyen bir eşi de yok.
Yok delilleri toplayıp bosucam dıyorum zaten bende

“Artık, yollu” Siz bir hemcinsiniz için bunları derken hayatın size iyi davranacağını mı düşünüyorsunuz. Kocanız sizi bırakıp, o hanıma giderse ki, bu durumda gidecek gibi sizde artık olacaksınız. 🤷🏻‍♀️
Kadının boşanmasını pusuda bekleyen ve mesaj atan kocanızmış. Baştan ailesine rest çekip, sevgisinin arkasında duramamış. Ama demek ki sizi de hiç bir zaman sevememiş. Yazılana bakılırsa sizde pek sevilesi birine benzemiyorsunuz. Evlenirken ömür boyu sürecek diye bir garanti yok. Şimdi eğ kafanı, usul usul kaderine razı gel. Sövsen de çırpınsanda geçmiş olsun.

Hanımefendi kendinize gelin ne demek artık boşanmış olması artık olduğu anlamına mı geliyor gerçekten dizinde zihniyetiniz leş.. Eyvah ben gibi boşanan kadınlar sizin zihniyete sahip kadınların gözünde artık olarak gozukuyorsak gerçekten size yazık.. Ayrıca kadın değil ahlaksız olan kocan illaki birini rezil edeceksen oda kocandir lakin mal yedirmem diyerek bisanmayarak daha çok rezil olan siz olcaksiniz ama neyse boşanma yoksa sende bir artık olacaksın yazık gerçekten yazık size açıyorum...

O zaten suclu sucsuz demıyorm ben ama kadında ona neden yuz verıyo ben kocamın yuzunede dıyorum cocuklar olmasa bırgun durmam dıye ben onun mutlu olqcagınada ınanmıyorjm cunku cocukları gormeden duramaz
Ama kadınla gorustuklerını ısptlayınca o zaman ortalkk karısacak zaten
Cunku o mesajı yazdıgı gunden beri iyice ruh gibi hep dalgın hep dusunceli onada dıyorum o benım gıbılere degıl anca yollulara layk zaten ama cocuklarımıda ayırmak ıstwmıyorum bosanmıcam demıyorm bosanıcam ama rezıl etmeden değil
Ehhh yetti be. Konuda bir tek yollu var o da eski sevgili değil...

Bu kız onu bırakınca15 kılo vermıs yemeden ıcmeden kesılmıs ben sana bastan soyledım dıyo ınsan 16 sene nasıl unutmaz böyle sacmalık olurmu
Siz bunca sene evde dolanan bı kadının ismiyle yasayip 3 çocuk büyütme zahmetine katlandiysaniz daha da ayrilmassiniz
Çünkü hazımsızlık yapar sevgi gormedinmi o ilişki sizde hayat devam etmiş
İçinize atar yine devam edersiniz siz.

Aynen ulaşamadıklarını fanusa koyuyorlar erkekler ve saniyorlarki sevdikleriyle bulutlar üstünde bir evlilik olacakta kader ayırmış gibi ama burda kadının da o....pulugu var evli adama sen nasıl cevap verirsin kaşar karı ne olduğu burdan belli net olarak yargiliyorum o kadini da cunku sen ben ve bizim gibiler namusunu bu sekilde korur ve bizim gibiler o kadin gibi rahat olamayiz seviyormus otede sevsin sinirlendim ya yine kocan da zaten defolsun gitsin kapısında yatsın isterse donup dolaşacağı yer bellidir bu tarz adamların.
Ay kusucam ya bu kknin seviyesini düşürüyor böyle üslup suz yorumlar igrencc🤢

Bu kadar çok para ve türban vurgusu yapması böyle düşündürdü bana. Gerçek de olabilir tabii, yaşanmayan şeyler değil.
Ama ne bileyim yani, sonuçta 10 senelik kocası. İnsan görücü usulü de evlense adamın eski sevgilisine mesaj attığını öğrenince "vay benim gidecek olan paralarım vay" diye düşünmez herhalde. Garip geldi bana.
Ama sadakatsizde Gönül Güçlü de en önce çocuklarımın geleceği çar çur olacak diyordu , kocasının oğlu çıkınca meydana .

Bu kadar çok para ve türban vurgusu yapması böyle düşündürdü bana. Gerçek de olabilir tabii, yaşanmayan şeyler değil.
Ama ne bileyim yani, sonuçta 10 senelik kocası. İnsan görücü usulü de evlense adamın eski sevgilisine mesaj attığını öğrenince "vay benim gidecek olan paralarım vay" diye düşünmez herhalde. Garip geldi bana.
Sadece para degıl konu zaten ama ben kocamın yuzunede dıyorjm sana gelen parana mulke gelır zateb dıyorum bana sende o zaman ona geldın dıyoe ben ona mala mulke gelmedım ama cocuklarımın rızkını yedırmem dıyorm

Boşanmayacaksınız zaten delil toplasanız ne olacak? Lütfen biraz mantıklı düşünün.

Bir kadın aldatıldıktan sonra evliliğine devam edebilir, bunda yanlış olan bir şey görmem ben. Herkesin şartları, sebepleri aynı değil çünkü. Belli bir yaştan sonra iş bulmak, ev geçindirmek, elalem ne der denilen yerlerde yaşamak vs. Bunlardan dolayı aldatıldığını görmezden gelip yoluna devam eden bir sürü kadın var.

Sizin durumunuz ise tam çıldırmalık. Boşanmadığınız gibi onları rezil edeceğim diye tutturmuşsunuz. Varsayalım ki rezil ettiniz sonra ne olacak? Rezil ettiğiniz adamla yine aynı yatağa girmeyecek misiniz? Yemeğini yapıp çamaşırını yıkamayacak mısınız? Asıl rezil kim olacak bu durumda? Ya görmezden geleceksiniz ya da boşanacaksınız.

Ayrıca asla boşanmam diyorsunuz ama Sherlock olup delil toplayıp insanlara ifşa ederseniz adam sizi açık bir şekilde aldatır bu sefer. Sonuçta boşanıp nafaka isteyen bir eşi de yok.
Konu sahibi de ne yapacağını bilmiyor galiba tam olarak , ilk mesajında rızkımızı ona yedirecek asla boşamam dedi , sonraki mesajlarında boşamıcam demiyorum boşucam ama rezil edip öyle boşucam dedi . Ya farkında değil , ya da daha fazla tepki çekmemek için laf değiştiriyor bilemedim .

Bu kafa yapısı yabancı değil bana, sadece bunu diyeyim. 🙂

X