Kocam çoraplarını salonun ortasına atıyor

rumuzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
9
10
28
Merhaba,
Eşim evlendikten sonra çok pasaklı birine dönüştü
Eskiden çok titiz bir adamdı. Evleneli 2 sene oldu ve artık çoraplarını t-shirt'lerini ortalığa savuruyor. Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı. Ben onun hizmetçisi değilim sonuçta ikimizin evi biraz özen gösterebilir.
Eşimi çok seviyorum.
Bu problemin ortadan kalkmasını çok istiyorum.
Sizin önerileriniz nedir nasıl çözebiliriz?
Bunun gibi sorunları yaşayan bir tek ben değilim değil mi?

Baştan alıştırırsanız daha bırakın düzeltmeyi bu iyi günleriniz olur. Ellemeyin kendisinin kaldırmasını isteyin yapmazsa önce güzel bir dille anlatın baktınız olmuyor daha sert bir tavır koyun

Ohooo erkekler boyledir hala alisamadin mi...annelerinin kendilerine hizmetcilik yapmasindan dolayi karilarinida oyle gorup corap don ne varsa yere atarlar cunku evlilik budur yani...ben bazan topluyorum bazan ona soyluyorum atiyo..soylemezsen yapmaz canim

Yalnız degilsin hep bu kv ler bize boyle bırakıyorlar

Bilmem,benimki yapmaz. Ben yaparsam da kendisi toplar. Alistirmayin yapamasin

Olduğu yerde bırak anlayacaktır illaki
Ben öyle anlatıyorum en azından yorgunsa hasta ise yapıyorum ama yine tişörtü salona atmıyor ya yatakodasında üzerini değiştiriyor

Şuan da bı pijama konusunda gerileme var katlamayı bıraktı onun için çalışacağım bende e

Evde bir çamaşır sepeti olduğunu hatırlatın. Benimde eşim ilk zamanlar bir iki yaptı. Hatta dolapta yıkanmamış kıyafetleri olduğunu ifade etti. Bende kirli çamaşır sepetinin nerede olduğunu, neyin kirli olup olamayacağını bilemeyeceğimi evin bir kuralınolduğunu ve sepete atarsa bunu bileceğimi ifade ettim. Sizde sepete atmadığı kıyafetlerini yatak başına yere bırakın. Atarsa yıkanacağını atmazsa yıkanmayacağını söyleyin. Size neden oraya koydun diye kızarsa, “bana aynısını yapıyorsun. Nasıl hissettiğimi anla diye yaptım. “ deyin bakın nasıl düzeliyor.

Toplamayın...
Yıkamayın...
Temiz çorabı kalmayıpta çorap isteyince anlar durumu

Çoraplar için değil ama atletler için uygulamıştım bu yöntemi....etkili oldu
Bunu bir denemeliyim
Temiz çorabı kalmayınca da aaa kirli sepetindekileri yıkamıştım hayatım çorapların nerde ki derim

Hayır yapmaz. Zaten evde çamaşır yıkama asma işi esimdedir. İstese de yapamaz sanırım:) Bir de beş yaşında çocuk değil ya bu erkekler dusunemiyor mu ortaliga atılmaz çamaşır. Ben gorsem ilk seferde fena azarlarim ne öğretmeye çalışacağım çocugummus gibi. Sizler de eslerinizin işlerini yapmayın dediğim gibi onlar çocuğunuz degil,annesi öyle alıştırmissa bile çocuğu olduğu için alistirmis.

bi boşanmış erkek arkadaşım

evlilik erkeğin oraya buraya atılmış çoraplarını toplamaktır. demişti.

o günden beri evliliğe daha da bi soğudum. yani konuyu görünce aklıma o geldi. sanırım bizim jenerasyonun erkeklerini kurtarmak için çok geç. yeni anneler bari erkek çocuklarını biraz şımarık yetiştirmesin.

Benim abimde öyleydi kirismasin diye koltuğun üzerine pantolon thisort ne varsa serer askıya asmazdi bende onları yumak yapıp dolabına koyardım bu benim stratejimdi eşime öyle yapıyorum :)))))))))))

İkisi de aynı odadaysa,şanslısınız.Ben ikisini de bulabildiğim zaman onu tebrik ediyorum.
Nadirdir çünkü.
Biri oturma odasında,diğeri başka bir odada ya da masa,kanepe altı,yatak altı gibi yerlerde de çıkabiliyor. Sürprizlerle dolu benimki.Hiç beklemediğim yerlerde de olabiliyor. Çok heyecanlı değil mi?

Kusura bakmayın ama başlığı okur okumaz dedim ki derdini seveyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…