İyi aksamar öncelikle her kulun ayrı ayrı sıkıntısı derdi var Allah yardımcımız olsun ben 5 yıllık evliyim cok mutlu bir evliligim var cok sükür ikide cocugum var Allahim olmayanlara versin kocam kücüklügügünden belli hayali uzmancavus olmakti lise 3 terk ama kanunlarda artik ilkögretim mezunlarida aliniyor basvuru yaptik kocam cok hevesleniyor ama kolunda koskocaman bir dövme var beraber barfix şınav ve mekik cekiyoruz 20 felan cekiyor ama ins zamanla arttiracak ocak 20 felan cagiracaklar ankara cebecide sinav mülakat olacak ama kocam cok hevesli gecemem die korkuyor cok sknti edyor belki asker olan esler bilirler dövmeli uzman olurmu bn ne yapmam gerek dualarinizi bekliyorum sizce simdiden tesekkurler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Bilgim yok mantık yürüterek konuşacağım bunu baştan belirteyim. TSK şekilcidir yani nasıl desem dikkat eder, mesela askerleri soyundurur bakar inceler. Dövmenin nereye yapıldığına, nasıl bir şekli olduğuna kadar bakarlar, buna göre RDM'ye bile yönlendirdiklerini gördüm. Kaldı ki uzman çavuş yani tamamen ordu mensubu olacak. Sorun olabilir.
- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
Yani mesleğe alınırken dikkat ediliyor mu bilmiyorum ama mesleğe devam ederken birşey olmaz diye biliyorum eşimin parmağında göğsünde var koluna yaptıracak sonra.Diger arkadaşlarının kolunda Kocaman dövmeler var çoğunda.Bir problem olmuyor yeterki kısa kollu üniforma giyildiğinde o tişörtün altından gözükmesin yeter.
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Kolunda 25 cm
Çok büyük bence kesin problem olur. Bu kadar heveslenmeden önce araştırsaymış keşke. Küçücük kalp dövmesini sorun etti TSK, denk geldiğim için biliyorum bunu.
- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Yasak...Boş yere heveslenmesin...
Kendimden biliyorum :)
yani gülmenin anlamı ne bu arada erkekmsn sen hayrdr
Hiç riske girmeyip sildirse olmaz mı?
Zaten bu is olursa sildirecek ya dua edin neolur sen hamilesin senn duan kabul olur
Alınırken problem olabilir dikkat ediyorlar ama daha sonra sorun olmuyor diye biliyorum, dövmesi olan rütbeliler var gayet.
Evet var canim komtanlara bagli iste
- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
yani gülmenin anlamı ne bu arada erkekmsn sen hayrdr
Erkek oldugum kanısına nasil vardınız Allah askına?
Çok merak ettim
Lütfen acıklayın...
Hayirlisi olsun. Olmazsada dunyanin sonu degil kendini cok hazirlamasin. Once bir sorsunda ona gore hazirligini yapsin.
Cogu kisi bsy olmaz diorlar esimin var dovmeli komtanlari komtanlari arayip esimi ikna ettiler smdide cok heveslendi ama blmyorum yinede
Erkek oldugum kanısına nasil vardınız Allah askına?
Çok merak ettim
Lütfen acıklayın...
Kendimden biliyorum dedim siz insanlarin bir derdi oldugu zamn gulermisiniz lutfen sinirimi bozmayin hadi iyi geceler sana
Hayırlısıysa olsun diye dua edicem olur muZaten bu is olursa sildirecek ya dua edin neolur sen hamilesin senn duan kabul olur
Allah yardımcısı olsun inşallah
- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Kendimden biliyorum dedim siz insanlarin bir derdi oldugu zamn gulermisiniz lutfen sinirimi bozmayin hadi iyi geceler sana
Psikolojik sorunlarınız mı var hanımefendi ?
Hayırlısıysa olsun diye dua edicem olur mu
Allah yardımcısı olsun inşallah
Saol fistigim allah senide karnindakini kucagina versn ins