• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok hevesleniyor:(

uzak-dur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
425
233
23
29
İyi aksamar öncelikle her kulun ayrı ayrı sıkıntısı derdi var Allah yardımcımız olsun ben 5 yıllık evliyim cok mutlu bir evliligim var cok sükür ikide cocugum var Allahim olmayanlara versin kocam kücüklügügünden belli hayali uzmancavus olmakti lise 3 terk ama kanunlarda artik ilkögretim mezunlarida aliniyor basvuru yaptik kocam cok hevesleniyor ama kolunda koskocaman bir dövme var beraber barfix şınav ve mekik cekiyoruz 20 felan cekiyor ama ins zamanla arttiracak ocak 20 felan cagiracaklar ankara cebecide sinav mülakat olacak ama kocam cok hevesli gecemem die korkuyor cok sknti edyor belki asker olan esler bilirler dövmeli uzman olurmu bn ne yapmam gerek dualarinizi bekliyorum sizce simdiden tesekkurler

Bilgim yok mantık yürüterek konuşacağım bunu baştan belirteyim. TSK şekilcidir yani nasıl desem dikkat eder, mesela askerleri soyundurur bakar inceler. Dövmenin nereye yapıldığına, nasıl bir şekli olduğuna kadar bakarlar, buna göre RDM'ye bile yönlendirdiklerini gördüm. Kaldı ki uzman çavuş yani tamamen ordu mensubu olacak. Sorun olabilir.

Yani mesleğe alınırken dikkat ediliyor mu bilmiyorum ama mesleğe devam ederken birşey olmaz diye biliyorum eşimin parmağında göğsünde var koluna yaptıracak sonra.Diger arkadaşlarının kolunda Kocaman dövmeler var çoğunda.Bir problem olmuyor yeterki kısa kollu üniforma giyildiğinde o tişörtün altından gözükmesin yeter.

Hayirlisi olsun. Olmazsada dunyanin sonu degil kendini cok hazirlamasin. Once bir sorsunda ona gore hazirligini yapsin.

Alınırken problem olabilir dikkat ediyorlar ama daha sonra sorun olmuyor diye biliyorum, dövmesi olan rütbeliler var gayet.

Valahi bilmiyorum ama bnde dovmeden yana sorun ckar die bliyorum tanidigimiz cogu uzman bsey olmaz diorlar ama sildirecem de dior sildirecek bu is olursa ins

Hayirlisi olsun. Olmazsada dunyanin sonu degil kendini cok hazirlamasin. Once bir sorsunda ona gore hazirligini yapsin.

Cogu kisi bsy olmaz diorlar esimin var dovmeli komtanlari komtanlari arayip esimi ikna ettiler smdide cok heveslendi ama blmyorum yinede

Back