kocam cinsellik konusunda çok isteksiz

Maddy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
90
14
88
merhaba arkadaşlar eşim bana karşı aşırı isteksiz. aylık 100 bin tl ödememiz var her ay ev, gezme, yeme içme harici 100 bin tl kredi ödüyoruz. ben sevişmekle alakalı uzaklığını ne zaman dile getirsem maddi sıkıntısından kafasının doluluğundan ve yorgunluğundan dolayı olmadığını söylüyor. size şöyle söyliyim eylülden beri 2 kere seviştik sadece. ve gerçekten canım çok sıkılıyor bu duruma aldattığını düşünmüyorum haberi yok ama telefonunun konumu açık ben de iş ve ev arası gidiyor sadece. ama bir erkek bu kadar isteksiz bu kadar uzak durabilir mi ya normal mi bu durum? napcağımı artık ben de bilmiyorum çünkü şikayetimi çok dile getirdim

bence dediği gibi maddi sorunlar çok canını sıktığı için isteksiz olabilir, önceden nasıldı cinsel hayatınız aktif bir şekilde miydi?

Hamilesiniz sanırım belki o yuzdenmi istemiyodur

Çift-evlilik terapistine falan gitseniz olmazmi hic bunu onerdinmi eşine normal bisey degil bu cunku

Hic saglikli bir evlilik gormuyorum bn kumar da varmis ve ustelik birde bebek

Hic saglikli bir evlilik gormuyorum bn kumar da varmis ve ustelik birde bebek
doğru şimdi ne desem boş ama bırakamaz diyenler oldu hala daha bu düşüncede olabilir insanlar haklıdır ama bıraktı tek derdi kaybettiklerini bana geri kazandırmak bunun için uğraşıyo sevgi şefkat var ama cinsellik hiç yok benim derdim de bu

Back
X