Kocam beni seviyor mu

bedis

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
32
5
16
34
Bir buçuk yıllık evliyim , evlenmeden önce beni adeta darlardı whatsaptan sohbet ederdi saatlerce , evlenmek için de aşırı ısrarcı ve istekliydi . Evlendikten sonra ilk yıl sıkıntılıydı zaten beklentilerim karşılanmadı hiç. Önceden bana aşırı düşkün aşırı isteyen insan iki kelime laf etmeye üşeniyor, elinde telefon oyun oynuyor , işten geldim yorgunum diye hep suratı asık geliyor , ben de çalışıyorum ben de yorgunum. Bana surat astığımda laf sokuyor ama kendi de öyle.Cinsel olarak isteksiz , duygusal olarak da ruhumu okşayamıyor. Arada bir yemeğe gezmeye götürünce jest yaptığını düşünüyor . Ben çok sıkıldım yaşıyor gibi değil de ömür tüketiyor gibi hissediyorum

Edit:Yorum yapanlara o kadar minnettarım ki🙏🏻 ben de biliyorum kalbini açıp bakıp hiç tanımadığım sizler mi vereceksiniz sevip sevmediğinin cevabını , ama ne güzel bakış açıları eklediniz 🥰

Son düzenleme:
Yani bunu en iyi siz hissetmez misiniz?Bir buçuk yıl biraz erken sanki bir şeylerin bitmesi için.Hiç beraber bir şey yapmıyorsunuz gibi geldi bana.Ortak severek yaptığınız bir şey yok mu?Hiç sohbet etmiyor musunuz?

Çok konuştum kavgalar ettim baya da ilerlemiştik aslında düşünceli olmaya çalışıyordu ama en son üç dört gündür hastayım bahanesiyle elinde telefon yatıyordu ve tv hep açık deli oluyorum artık beynimin içinde kendi kendime konuşuyorum yalnız gibiyim evde.bugün sinir patlaması yaşadı ben de taştım artık öfke problemi de var

Yani bunu en iyi siz hissetmez misiniz?Bir buçuk yıl biraz erken sanki bir şeylerin bitmesi için.Hiç beraber bir şey yapmıyorsunuz gibi geldi bana.Ortak severek yaptığınız bir şey yok mu?Hiç sohbet etmiyor musunuz?
Sohbetler hep benim zorumla oluyor hiç katkısı yok haftada bir belki modu yerindeyse kendisi konuşur. Beraber film izliyoruz , arasıra küçük gezintiler o kadar çok yalnız hissediyorum ve asla böyle olduğunu kabul etmiyor

Bu aralar bizde de öyle.Haberlere bakıyoruz.Telefon,tv.Bu dönem herkesin tadı yok.
Çift terapisine gidebilirsiniz.Modunu bozan ne?Sordunuz mu?İş yerinde problemi olabilir mi?

Bu aralar bizde de öyle.Haberlere bakıyoruz.Telefon,tv.Bu dönem herkesin tadı yok.
Çift terapisine gidebilirsiniz.Modunu bozan ne?Sordunuz mu?İş yerinde problemi olabilir mi?
Sorunca ya hastadır ya yorgundur mutlaka bir bahanesi olur, bilemiyorum inanın kafam çok karışık artık düşünmekten beynim patlayacak , çok çok üzgünüm

Sorunca ya hastadır ya yorgundur mutlaka bir bahanesi olur, bilemiyorum inanın kafam çok karışık artık düşünmekten beynim patlayacak , çok çok üzgünüm
Üzülmeyin ama birlikte bir şeyler yapmaya çalışın.İkinizi de mutlu edecek şeyler.Hisleriniz ne diyor?Kadın hissetmez mi sevilip sevilmediğini?Karşınıza alın,açıkça konuşun.Bağırıp çağırmadan.Duygularınızı,nelere kırıldığınızı.

Belki son durumlardan dolayı canı sıkkındır. Bence biraz kendi haline birakin . Zorla güzellik olmuyor.

Evlendiğinizden beri sürekli böyleyse bence çift terapisi alabilirsiniz ilişkinize şans vermek için. Düzelme olmazsa veya bu fikre yanaşmazsa bence uzatmanın çok da anlamı yok. Belki de eşinizin genel hali böyle yani bir ömür bu ruh halinde olacak bir adam. Acaba birbirinizi iyi tanıyamadınız mı? Bence insan evlenmeden önce bir süre karşısındaki insanlar aynı evde yaşayıp gözlemlemeli. Neticede ömrümüzü geçireceğimiz insan olacak bu kişi. Ama tercihlere göre aynı evde yaşama fikrine tabi herkes sıcak bakmaz. Evlisiniz diye de dönüşü olmayan bir durum değil bu denediniz ve olmadıysa ayrılın.

Bir buçuk yıllık evliyim , evlenmeden önce beni adeta darlardı whatsaptan sohbet ederdi saatlerce , evlenmek için de aşırı ısrarcı ve istekliydi . Evlendikten sonra ilk yıl sıkıntılıydı zaten beklentilerim karşılanmadı hiç. Önceden bana aşırı düşkün aşırı isteyen insan iki kelime laf etmeye üşeniyor, elinde telefon oyun oynuyor , işten geldim yorgunum diye hep suratı asık geliyor , ben de çalışıyorum ben de yorgunum. Bana surat astığımda laf sokuyor ama kendi de öyle.Cinsel olarak isteksiz , duygusal olarak da ruhumu okşayamıyor. Arada bir yemeğe gezmeye götürünce jest yaptığını düşünüyor . Ben çok sıkıldım yaşıyor gibi değil de ömür tüketiyor gibi hissediyorum
Birbirimize iltifat edin.O etmezse de inatla siz edin.Hemen pes etmeyin.Biraz sabredin derim.

Bilmiyorum düzelir mi huyu mu böyle ama ben de iyi değilim artık yoruldum. Ayaklarımın yerden kesilmesi gereken dönemde ben mutsuzum onun hiç çabasını göremiyorum görmezden geliyor konuşmaya çözmeye yanaşmıyor

Başka biri olabilir mi?Herkesin ilişki dinamiği farklıdır ama 1.5 yılda bitmez bir şeyler.

Bilmiyorum düzelir mi huyu mu böyle ama ben de iyi değilim artık yoruldum. Ayaklarımın yerden kesilmesi gereken dönemde ben mutsuzum onun hiç çabasını göremiyorum görmezden geliyor konuşmaya çözmeye yanaşmıyor
Evlilik ile flört tamamen farklıdır
İnsanlar zamanla da heyecanını kaybeder,hele evlilikte sürekli mıç mıç olmuyor.
Maddi durumunuz iyi ise bir kaç gün başbaşa tatil yapın derim ben.

Bazı insanların içinde olmaz. İnce ruhlu, romantik, nahif olamıyorlar. Tabii süreçten kaynaklı da olabilir. Ama daha önceden de öyleyse ne kadar konuşursanız konuşun bir yerde patlak verir. Ya siz beklentilerinizi biraz aşağı çekeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Çünkü insan karakter yapısı gereği hemen düzelmez.

Evlilik aşkı öldürüyor mu gerçekten?
Bazı insan karşısındaki kişiden emin ve cepte hissettiği an rahatlar.
İlk başta bu tavırlara tepki vermediyseniz şimdi her söylediğiniz göze batar.

Sakin olun ve çocuk planı varsa bir süre ertele.
Sükunetle anlatın, çözüm önerisi ile gidin, evlilik terapisti olabilir, özel anları sizin yaratmanız da belki fayda sağlar. Bir süre adım attıktan sonra baktınız düzelme yok.
Ömür böyle geçmez herkes yoluna deyip devam edeceksiniz.

Evlilik aşkı öldürüyor mu gerçekten?
Bazı insan karşısındaki kişiden emin ve cepte hissettiği an rahatlar.
İlk başta bu tavırlara tepki vermediyseniz şimdi her söylediğiniz göze batar.

Sakin olun ve çocuk planı varsa bir süre ertele.
Sükunetle anlatın, çözüm önerisi ile gidin, evlilik terapisti olabilir, özel anları sizin yaratmanız da belki fayda sağlar. Bir süre adım attıktan sonra baktınız düzelme yok.
Ömür böyle geçmez herkes yoluna deyip devam edeceksiniz.
Aslında evlilik aşkı öldürmüyor da dönüştürüyor.Daha başka,farklı bir şeye dönüştürüyor.İyi olan evlilikler de iyi bir şeye dönüşüyor.Tabi bu zamanla oluyor.Evliliğin ilk yılları çok güzel ama bir o kadar da yorucu.İki insanın birbirine alışma süreci.
Konu sahibi eşini ikna edebilirse çift terapisine gitmeli.Eşi bu konuda konuşmayı bile reddediyormuş.

Aslında evlilik aşkı öldürmüyor da dönüştürüyor.Daha başka,farklı bir şeye dönüştürüyor.İyi olan evlilikler de iyi bir şeye dönüşüyor.Tabi bu zamanla oluyor.Evliliğin ilk yılları çok güzel ama bir o kadar da yorucu.İki insanın birbirine alışma süreci.
Konu sahibi eşini ikna edebilirse çift terapisine gitmeli.Eşi bu konuda konuşmayı bile reddediyormuş.
Buna rağmen illa evlilik illa evlilik diye ısrar edilmesini de ben anlayamıyorum.bu kadar şikayetçi olan, eleştiren insan var ama tine de herkes aynı yoldan yürümekte ısrar ediyor.

Buna rağmen illa evlilik illa evlilik diye ısrar edilmesini de ben anlayamıyorum.bu kadar şikayetçi olan, eleştiren insan var ama tine de herkes aynı yoldan yürümekte ısrar ediyor.
Çünkü evlilik kadının haklarını koruyan bir müessese.Doğru insanla hiç de korkulacak bir şey değil.Sevilip,sayıldiğın,hayatı paylaştığın,beraber ağlayıp,beraber güldüğün,hayatla beraber mücadele ettiğin,güven duyduğun,en yakın sırdaşın,dostun olan bir insanla yaşlanmanın neresi kötü.

Back
X