Kocam beni öpmekte sevişmekte ilişkiye girmek istemiyor

Burada 5 dk arayla aynı konuyu acıp sorarak cozum bulamazsınız.Kocanı al karsına konus neden istemiyorsun beni net ol de.

Evliliğim kötüye gidiyor 💔 kötü giden bir dönem den dolayı evliliğimin bozlmasini istmem o kadar uzak durduk ki benim bile isteğim yok sadce evliliğim için adım atmaya çalışmak istiyorum
Kötüye giden evliliği yatakla çözmek olmaz.
Sorunlarınızı çözün ki oda yoluna girer.

Merhabalar 2 aya yakın kocamla ilişki cinsel konusunda uzak kaldık şuan beni öpmek isteği sarkma sevişme ilişkiye girme isteği yok kötüye gider diye korkuyorum lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekir nasıl onu baştan cikara bilirim iciremem gereken bir şey varmı nasıl kendime yakın tuta bilirim
bakımlı ve gösterişli olmalısın ve adama enerji verici şeyler vermelisin tatlı ve kuruyemiş ürünleriyle iyice enerjiye doyur adamı sonrada uykusuna ve stres durumuna dikkat edersen vede karşışısına sexy bir şekilde çıkarsan seni isteme ihtimali artar

Merhabalar 2 aya yakın kocamla ilişki cinsel konusunda uzak kaldık şuan beni öpmek isteği sarkma sevişme ilişkiye girme isteği yok kötüye gider diye korkuyorum lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekir nasıl onu baştan cikara bilirim iciremem gereken bir şey varmı nasıl kendime yakın tuta bilirim
Pipisine guvenmiyodur

X