Fake olduğunu nerden anladınız?
Üye tarihi eski görünüyor.
Ben gülemedim ya.kendi adıma söyliyim, ben konudaki su torbasına danıştım yok abla böyle bir olay yaşanmadı dedi.
Evet bu doğru. Olaydaki minik fasülye benim.kendi adıma söyliyim, ben konudaki su torbasına danıştım yok abla böyle bir olay yaşanmadı dedi.
merhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
Ruh ve sinir hastalıklarına gorunebilirsinmerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
Artık minnak bezelyehayalı olarak yazdıgı senaryo da kendı calıp kendi oynadı
Boğa burcuyum eşimi değil ama kızımı taze fasulyem diye severimmerhabalar kocam beni severken hacım, kocum, aslan, bezelyem, tohum, lavuk dürüm, minik fasulye, kücük turpum diye seviyo boga burcu olmasıyla bir alakası olabilir mi ve sürekli su torbamla kavga ediyo sen cekil ben ısıtırım diyo ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?