• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor mu

Oturup pipisini mi beklicez kocalarımızın be öööf
ahaha öyle düşünmemiştim:süslü:
sadece evli insanların buna erkek de dahil başka yerde kalması bana saçma geliyor. sonuçta asıl ailemiz eşimizle olan. eşim gidip 3 gün annesinde kalsa tuhafsarım, özlerim de tabii. iş için, eğitim için tabii ki gerekirse 1 yıl da kalır, gezme için saçma buluyorum ben

Farklı kokuyu ben hiç anlamadım ya terlemiştir seksteki gibi size öyle gelmiştir.

sadece evli insanların buna erkek de dahil başka yerde kalması bana saçma geliyor. sonuçta asıl ailemiz eşimizle olan. eşim gidip 3 gün annesinde kalsa tuhafsarım, özlerim de tabii. iş için, eğitim için tabii ki gerekirse 1 yıl da kalır, gezme için saçma buluyorum ben
Prangalanıyoz mu nikahlanınca anlamadım ki? Çocuk var mı sizde? Çocukla sabah git skşam gel asla bi şey anlaşılmıyo valla hele de kardeşi gelmiş az vakit geçirmek istemiş. Kocayı alana kadar da onlarla aile idi ya hani kadın?

Gidip birisiyle yatsa yakalanma korkusundan 50 kere duş alırdı bence
Kendini tatmin etmiş olabilir, çarşafları giderken değiştirmediyseniz belki sizinle olan koku çarşafa sinmiş olabilir

Prangalanıyoz mu nikahlanınca anlamadım ki? Çocuk var mı sizde? Çocukla sabah git skşam gel asla bi şey anlaşılmıyo valla hele de kardeşi gelmiş az vakit geçirmek istemiş. Kocayı alana kadar da onlarla aile idi ya hani kadın?
bende olmadı pranga vs:) iş için yurt dışına gitme durumum da oldu, eşimin de aynı şekilde, bu tarz konularda müdahale etmeyiz birbirimize. mantıklı bir sebep varsa herkes her yere gider diğerine saygılı bir şekilde açıkladığı sürece.
çocuğum yok, düşünmüyorum da :KK75: öncelik listemde yok
sadece mantıklı bulmadım konu sahibinin gidişini, herkesin kendi tercihi tabii

Başka yerde kalınca asıl ailemizi terk etmiş olmuyoruz. Evli misiniz bilmiyorum ama bu derece eşe bağımlı, birlikte hareket edilen, özel alanın ve ayrı zamanların yaratılmadığı evliliklerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

bende olmadı pranga vs:) iş için yurt dışına gitme durumum da oldu, eşimin de aynı şekilde, bu tarz konularda müdahale etmeyiz birbirimize. mantıklı bir sebep varsa herkes her yere gider diğerine saygılı bir şekilde açıkladığı sürece.
çocuğum yok, düşünmüyorum da :KK75: öncelik listemde yok
sadece mantıklı bulmadım konu sahibinin gidişini, herkesin kendi tercihi tabii
Yanımızda eşimiz olmadan ailemize gidemez miyiz? Arkadaşlarımızla 2-3 gün tatile gidemez miyiz ? Hiç mi bağımsız kendi hayatımız olmayacak? Tabi aynısı eşler için de geçerli. Ailemizin bize ihtiyacı olabilir. Yani onlarca şey olabilir.
Kusura bakmayın ama sizin düşünceniz de bana mantıksız geldi. Eşim beni aldatmasın diye başını bekleyerek elde ettiğim sadakatin gözümde zerre değeri de olmaz.

Eger aldatmissa mutlaka baska bir seyini yakalarsiniz. Supheleniyorsaniz evi kurcalayin. Kirli sepetindeki ic camasirlarina bakin.

Valla inşallah değildir ama,eğer ki aldatılıyorsanız da bu şekilde öğrenirseniz bravo diyeceğim. Ben en son komşunun kocasını durduk yere takip edip karısını aldattığını öğrenmiştim. Sizinki bir adım daha sonrası yani.

Ben de ilk kez eşimde böyle bir koku duyunca şüphelendim. Haklı olmayı istemem. Ama o zaman bu neyin kokusu düşünmeden edemiyorum. Sanki biri sırtını göğsünü öpmüş de tükürüğünün kokusu sinmiş ilginç bir koku

O nasıl bir şey ya 😬

Eşinizin başka falsosu var mı? Durduk yere insanın aklına da gelmez ki böyle bir şey.

Bazen yediğimiz farklı bir yiyeceğin kokusu bile olabilir.

Valla inşallah değildir ama,eğer ki aldatılıyorsanız da bu şekilde öğrenirseniz bravo diyeceğim. Ben en son komşunun kocasını durduk yere takip edip karısını aldattığını öğrenmiştim. Sizinki bir adım daha sonrası yani.
Niye komşunuzun kocasını takip ettiniz:KK48:

Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
Masturbasyon yapmış olabilir mi duş almadiysa kokmuştur.

Söyledim. Çünkü benden yardım istedi. Ben de yardım ettim. İyi ki de etmişim,bile bile saklamak bana doğru gelmezdi çünkü.
Haa yardım istediyse iyi yapmışsınız kurtarmışsınız kadını

Back
X