Kocam beni aldatıyor mu

z2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
4
2
1
34
Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten

Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
Sormadınız mı? Belki koku falan denemiştir bir yerde, üzerine sinmiştir.

Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı.
O hangisi ya.
Nasıl bir kokuysa o 😀
Yani öyle bir durum olsa bile bir duş almadan yanınıza uzanmaz diye düşünüyorum

parfüm desen anlayacağım da töbe yarabbim içim kalktı.
eşinize sorsanız ya.
bir de niye 3 gün kaldınız ki yani, günlük gidip akşam dönebilirdiniz
Sordum tabiki. Sadece kahkahayla güldü o kadar. Neden olduğunu bilmiyor yani.

Sordum tabiki. Sadece kahkahayla güldü o kadar. Neden olduğunu bilmiyor yani.
allah allah. peki evde olmadığınız 3 günde aradığınızda vs bi tuhaflık var mıydı, yada evde döndüğünüzde bir değişiklik.
belki de evham yapıyorsunuz biraz.

Ben böyle bir koku bilmiyorum . duş almıştır heralde bişeyler yapsada koku kalmaz. farklı bu dus jeli, sabun kolonyası kullanmış olabilir mı?

Ben böyle bir koku bilmiyorum . duş almıştır heralde bişeyler yapsada koku kalmaz. farklı bu dus jeli, sabun kolonyası kullanmış olabilir mı?
Bir parfüm kokusu yoktu üstünde ya da duş jeli kokusu ki zaten parfüm kullanmaz

Sıkılmış sivilceden aldatıldığını anlayanı gördük,
Evindeki reçelin bitmesinden bulanı gördük.
Kokuyu ilk kez duyuyorum.
Yani konu sahibi haklıysan bravo
Bir tık sonrası Sherlock Holmes zaten
Ben de ilk kez eşimde böyle bir koku duyunca şüphelendim. Haklı olmayı istemem. Ama o zaman bu neyin kokusu düşünmeden edemiyorum. Sanki biri sırtını göğsünü öpmüş de tükürüğünün kokusu sinmiş ilginç bir koku

Ay burnum o kadar hassastır ki ama ben bile böyle bir koku duymadım hiç ne kendi vücudumda ne eşimin vücudunda. Bence biraz kuruntu yapmışsınız ama ona bir şey demeden takip edin bakalım

Bu olayın bir tık üstü Shakira'nın yemediği reçelin bitmesinden aldatıldığını anlamasıdır. Öyle bir şey varsa elbet kokusu çıkar yavaştan bir gözlemleyin.
benim bi arkadaşım sevgilisinin kendisine yalan söylediğini, adamın telefonunun geç çalışından anlamıştı
yani adam arkadaşıma , x yerdeyim diyor
x yer güya her zaman takıldığı bi yer ama orda telefon zor çekiyormuş dolayısıyle telefon biraz geç çalıyormuş
ama arkadaşım o an aradığında telefon hemen çalmış
arkadaşım da x yerdeyim dedi ama aslında değildi gibi bi sonuca vardı
ben olsam telefon operatörünün bağlantı durumlarına bu kadar güvenip kesin konuşmazdım ama
o bıraktı adamı .

Ben genelde orgazm olduktan sonra farklı kokuyorum. Acaba kendim mi algılıyorum derdim hep. Partnerim de ben söylemeden o kokuyu seviyorum diyerek feromon mu artık bilmiyorum iş bittikten sonra öyle bir koku olduğunu tasdiklemişti. Başka hiçbir kokuya benzemiyor, ter gibi de değil. Eşinizden de belki bu kokuyu almış olabilirsiniz. Mastürbasyondan sonra da eğer yıkanmazsa sevişmiş gibi kokabilir. Bence direkt aldattı mı demeye gerek yok.

Belki siz evde yokken banyo yapmadı, azıcık salayım dedi ve biraz kokuştu. Yani hadi aldatma var diyelim, gerçekten de kim eşinizin sırtını yalasın ya da eşinizin sırtına mı sürtünecek de eşinizin sırtı değişik kokacak? Belki giydiği kazak, tişört neyse hoş kokmuyordu ve o üstüne sindi. Adam bile gülüp geçmiş. Bence kafanızda kurmuşsunuz gibi. Kuruntu.

Back
X