- 11 Temmuz 2015
- 51
- 22
-
- Konu Sahibi ceylinbuse
Bilmiyorum işte ilk defa başıma geliyor ama bir erkek durduk yere boşalır mı temas vs olmasaSizi aldatsa çamaşırına mi boşalır?
DagilalimSizi aldatsa çamaşırına mi boşalır?
Neyden tahrik olabilir erkek arkadaşlarıyla oturup arkadaşının arabasıyla geri geldi tahrik olmadan böyle bir şey olmaz sanırım değil miBence aldatmiyor herhangi bi durumdan tahrik olup kendini tatmin etmiş olabilir.
Konu içeriği nedeniyle BDV'de sıkıntılı olabilir, +18'e taşıdımAyrıca konu sanki bdv konusu gibi bilemedimMune
Allah akıl fikir versinbeni kandırmaya çalışıyor çişimi yaptım çektim vs diye ama kokladım ve sabah tekrar baktım ıslak kısım sertti yani
Renginden anlamanız lazımdi halbukiMerhaba hanımlar. Kocam eve geldiğinde pantolonunda ıslaklık farkettim üstünü değiştirdikten sonra çamaşırını kontrol ettim ve çamaşırına yeni boşalmıştı. Bu normal bi durum mu bir erkek durduk yere boşalır mı? Boşalma neye göre olur geldiğinde yeni boşalmıştı ıslaktı yani çamaşırı ve pantolonu acaba aldatılıyor muyum sordum beni kandırmaya çalışıyor çişimi yaptım çektim vs diye ama kokladım ve sabah tekrar baktım ıslak kısım sertti yani boşalmış apaçık belli başına gelen oldu mu bu durumda aldatılıyor muyum lütfen yardımcı olun
Bdv nedirAyrıca konu sanki bdv konusu gibi bilemedimMune
Kuruduktan sonra hafif bir sarılık var ama sapsarı değilDon sararmış mıydı?
Gözünüzle gördünüz mü her anı ni. Size anlatilani biliyorsunuz. Sizde bize anlatılan göre cevap veriyoruz. Ama içinizi ferah tutun bence. Çok sık bu tarz şeylere rastlarsanız bı araştırın derim.Neyden tahrik olabilir erkek arkadaşlarıyla oturup arkadaşının arabasıyla geri geldi tahrik olmadan böyle bir şey olmaz sanırım değil mi
Nasıl anlaşılırki renginden sertleşmişti çamaşırı sadece ordan anladım ve kokusundanRenginden anlamanız lazımdi halbuki
Bir derdim var bölümü oraya yazılıyor dertli iseniz sorun varsa artık neyse durumBdv nedir
Kuruduktan sonra hafif bir sarılık var ama sapsarı değil
Buradan ban çıkar sessizce yorumları okuyayım yeterRenginden anlamanız lazımdi halbuki
Sürekli görüntülü aradığım için biliyorum yani ama çamaşırın o şekilde olması normal durum mu yani temas vs olmadanda olur muGözünüzle gördünüz mü her anı ni. Size anlatilani biliyorsunuz. Sizde bize anlatılan göre cevap veriyoruz. Ama içinizi ferah tutun bence. Çok sık bu tarz şeylere rastlarsanız bı araştırın derim.
O kestane çiçeği kokusu da buram buram geliyorsa.... Ayyyyhhh bilemedim yaaaBdv nedir
Kuruduktan sonra hafif bir sarılık var ama sapsarı değil
Temas olmadan rüyalanma olur anca. Ya kendini tatmin etti yada başka bir temas var. Gerçi başka temas olsa nie ustune yapsın.Sürekli görüntülü aradığım için biliyorum yani ama çamaşırın o şekilde olması normal durum mu yani temas vs olmadanda olur mu