Sordum aslinda eve gec geldigi gun bu hareketlerinin bi anlamimi var nedr diye yok bende bisey dedi ama birazda gec geldigi icin o bagirip cagirma icerisinde bu konuyuda araya sikistirmistim sanki hatali benmisim gibi suan benden uzakda yatiyiEşine sordun mu? Varsayım yapıyorsun. Belki sebep budur, belki de başka bir şeydir. Sebep bu bile olsa önce öğrenmen gerekir.
Gecenler adet donemim biraz agrılı gecti ve biraz kokuyordu iltihaplanma vardi sanirim ama arada oluyordu zaten esim bundan midir bilmiyirum benimle adet bitiminde birlikte olmak.istemedi normalde gun sayardi 2 haftadir yatakta ben uzaga yatiyor en dipte sanki dusecek benimle temas etmek istemiyormus gibi ben den en uzaga yatiyor eve geldigi zaman hic konusmuyor normalde zaten konusan biri degil ama bu surecte benimle sakalasmadi bile is yorgunumu dedim ben yanastim.hic orali bile olmadi ve ertesi gun bende sadece kahvaltisini hazirladim ve yanina oturmadim sabahta cikti ise gitti saniyorum ama sabahtan aksama kadar eve gelmedi arkadaslariyla takilmis tek tatil gunu ve biz evde tek basimiza aksam geldiginginde bi guzel fircaladim attim kirdim dayanamadim.salak yerine konmus gibi hissettim kendimi insan her neolursa olsun haber verir degil mi neler oluyor anlamiyorum benden mi soğudu ne sebep o gunden beride konusmuyiruz yataklarida ayirdik evde iki yabanci gibiyiz o konusana kadar konusmamamyi dusunuyorum ama afdilemek gibi bi niyetide yok odalari ayirdi baska odada uyuyor suçlu benmisim gibi oyle bi durumde ne yapmaliydim
Bakalim oyle davranacagim artikOrtada yatakları ayıracak kadar bir sebep yok bence. Evet dışarı çıktığında haber vermesi gerekirdi. Bunu yapmayıp bir de yatağı ayırması çok saçma olmuş.
Bence bir süre tepkisiz kal. Madem konuşmuyor sende konuşma. O evde yokmuş gibi davran. Bak bakalım ne olacak.
Çok bariz bir mesele var ve bunu bilmek benim hakkım. Bu şekilde geçiştirerek ve kendince tavırlar alarak hiçbir yere varamazsın, deyin. Bağırmadan, sakin ama kararlı bir şekilde. Yine söylemez ve saçma sapan tepkiler verirse valizini eline verin. Oda ayırmakmış. Öyle olmaz böyle olur.Sordum aslinda eve gec geldigi gun bu hareketlerinin bi anlamimi var nedr diye yok bende bisey dedi ama birazda gec geldigi icin o bagirip cagirma icerisinde bu konuyuda araya sikistirmistim sanki hatali benmisim gibi suan benden uzakda yatiyi
Or yani odalari bile ayirdi
Evet haklisiniz ama biraz sert cikistim o gun gec geldigi icin ve bana birsey demedigi icin buyuzden gidip soramiyorumda cirkeflestirdi beni tekrar onun gelmesi gerekmez miAdetinizden tiksinmiş olabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Bu her ay olan normal bir süreç.zaten o dönemde birlikte olmuyorsunuzdur. Fakat haber vermeden arkadaşlarla dışarı çıkmak ya da yatak ayırmak falan bunlar ciddi konular. Bence siz adet durumuna değil o olaya takılın. Ve eşinize bağırarak ya da kavga ederek değil, düzgün bir şekilde neden bu şekilde davrandığını sorun. Çözüm odaklı olmak gerekiyor bence
Umarım yokturHayatında biri olabilir
Bilmiyorum aklima getirmemeye calisiyirum cok mu yoruldu iş den dolayi bilmiyorum ama eger oyle birsey varsada Allah karsima cikarsinAklıma ilk gelen "acaba hayatında biri mi var" oldu
Bende sizin gibi dusunuyorumBence bunun kokuyla falan alakası yok
Öyle olsa bile regl birkaç güne geçiyo duş alıyorsun birşey kalmıyor
Sıkıntı başka birşey olmalı
Oturun konuşun bir anda değişmesinin sebebi neymiş
Ek olarak ben yatağını ayıran adama kahvaltı falan hazırlamam
Bir sorun varsa çözülmeli sevgili değiliz ki aynı evdeyiz derim baktım adamdan tık yok o zaman onu yok sayarım ve uzun sürerse de daha ciddi olarak ele alırım evliliği bitirmeye kadar
Sordum tartisirirken tabi kendimi tutamadim ama.yanitsiz daha da uzaklasti bendenEşine sordun mu? Varsayım yapıyorsun. Belki sebep budur, belki de başka bir şeydir. Sebep bu bile olsa önce öğrenmen gerekir.
Böyle bir şeyden soğuyacaksa kocanızın karakterinde sıkıntı var demektir. İnsanız sonuçta sağlık sorunlarımızda olacak, bunları bile bile evlenmedi mi? ayrıca eşinizin öyle bir problemi olsaydı siz soğur muydunuz? bunların dışında bana sanki eşiniz bir haltlar karıştırıyor gibi geldi.Gecenler adet donemim biraz agrılı gecti ve biraz kokuyordu iltihaplanma vardi sanirim ama arada oluyordu zaten esim bundan midir bilmiyirum benimle adet bitiminde birlikte olmak.istemedi normalde gun sayardi 2 haftadir yatakta ben uzaga yatiyor en dipte sanki dusecek benimle temas etmek istemiyormus gibi ben den en uzaga yatiyor eve geldigi zaman hic konusmuyor normalde zaten konusan biri degil ama bu surecte benimle sakalasmadi bile is yorgunumu dedim ben yanastim.hic orali bile olmadi bende ertesi gun kahvaltisink hazirladim ve yanina oturmadim o gun bunuu ise gitti saniyorum ama sabahtan aksama kadar eve gelmedi arkadaslariyla takilmis tek tatil ve biz evde tek basimiza ailesi ile vakit gecirmek yerine arkadaslarini tercih etti onu gectim gec gelecegini merede oldugunu haber verebilirdi aksam geldiginginde bi guzel fircaladim attim kirdim dayanamadim.salak yerine konmus gibi hissettim kendimi insan her neolursa olsun haber verir degil mi neler oluyor anlamiyorum benden mi soğudu ne sebep o gunden beride konusmuyiruz yataklarida ayirdik evde iki yabanci gibiyiz o konusana kadar konusmamamyi dusunuyorum ama afdilemek gibi bi niyetide yok odalari da ayirdi yanimda uyumuyor bile ben bu durumda nasip bi tavir sergilemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?