Ay ne güzel. Böyle bir bakış açısına sahip olmayı isterdim. Ben eşime rastlayana kadar kendimi güzel sanırdım. Bir erkek asıldı mı "eh normal güzelim de ondan" derdim içimden. En çok da saçlarımı beğenirdim, upuzun simsiyah. Sonra eşim saçlarımın rengini beğenmedi, şöyle boya böyle boya, saçların yandı omuz hizama geldi. Dişlerimi yaptırdı. Dişlerim çarpık değildi ama kimsenin dışları doğal olarak dümdüz inci gibi de değildir yani neyse. Sonra o yukarıda anlattığım meme olayı oldu, Bir ara kaşlarımı beğenmedi microblading yaptırdım, pişman oldum sonra sildirdim. şimdi de genital estetik yaptır diye tutturdu (sinir oldum). Geçenlerde görümcemle telefonda konuşuyorduk kilo aldık vs diye, ben de böyle ince bel ve hafif çıkık popo severim (eskiden öyleydim) Görümcem bana "senin fazla kilon yok, önceleri çok zayıftın şimdi iyi senin kilon" dedi, ben de "ama popoya değil hepsini göbeğime aldım, göbeğim çıktı" dedim eşim de oradan eğildi telefona "evet öyle oldu abla" dedi. Bir bozuldum. Ay ben alınganım galiba.