How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kocam bebek olduktan sonra çok değişti

iremtocuk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
7
13
8
25
Herkese merhabalar 5 yıl ilişki sonrası evlendik nişanlılık döneminde sağlık anksiyetesi yaşadı psikiyatriye gitti antidepresanla düzeldi ve doktor eşliğinde ilaçları bıraktı 3 yıllık evliliğimizde ara ara sorunlar elbet oldu ama genel anlamda mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirdik bebeğimiz oldu 4 aylık şuan kolik bir bebek saatlerce ağlayabilir huzursuzluk yapabilir ki evde ağlayan ve çözüm bulamadığınız bir bebek evi çok geriyor bu sebeple mi bilmiyorum ama kocam sinirli öfkeli ve anlayışsız biri oldu mesela ikimizde masadayız o yemeğini yer sigara içer balkona çıkar reels izler ben bebekle hala yemek yemeye çalışıyor olurum bebeği ikij dakika almak bile onu çıldırtıyor birde yine aynı sağlık anksiyetesi tuttu. Bana seni seviyorum deyince bile sinir oluyorum beni sevme ulan bebeğimizi sev yani. Bebişimizde onun kucağında iki kat daha çok ağlıyor yabancı erkeklere gülümsüyor ama onda ağlıyor aşırı üzgünüm sizce ne yapabilirim

Bebeği isteyen heyecanla bekleyen en çok o idi . Doğum sonrası ağır bir lohusalık geçirdim belkide o dönem ki stresi şimdi mi çıkıyor ki.. ha birde canım neyi takıyorsun bu kadar vs diye konuşmuştuk o da bebeğin sorumluluğu ağır geliyor galiba dedi kahroldum gerçekten

Ailelerimiz başka şehirde desteğimiz yok belki bebeği aile büyüklerine bırakıp bir şeyker yapsak başbaşa bebeğin eksikliğini o da hisseder bilmiyorum ne yapsam

Son düzenleme:
Sizin lousalığınız kocanızın tekrarlamış olma olasılığı yüksek depresif hali bebeğin ağlamaları çok normal.
Eşiniz psikiyatri bölümüne gitmeli,bebeğin krizi başladığı zaman arabanız varsa dışarı çıkıp dolaşmayı deneyin, gaz için masajlar var onu araştırın eşinize zorla destek vermesi için sorumluluk verin babalığı balkonda yaşayamaz,öfkelenip kaçamaz

Eşiniz öncelikle terapi alsın mutlaka. Bebeğinizin sağlığı için bu önemli.

O kadar çocuklu aile tanıdım. Sizin eşiniz gibisini ilk defa duydum. Sanki lohusa o..

Zaten siz akşama kadar bir mücadelenin içindesiniz ona ne oluyor.

Bu çocuk ikinizin, onunda size destek olması ayrıca bebeğine sevgisini hissettirmesi lazım.

Yine yeniliyorum mutlaka psikolojik tedavi görsün.

Tam kolik dönem. Sebepsiz kriz şeklinde ağlama hatta moraracak kadar ağlama. Benim çocuklar boyumu aştı, hala veriliyor mu bilmiyorum 1 çay kaşığı kimyon çayı verirdim. Belli saatler giyinik olmayı sevmiyorlar, benimki akşam 7 gibi alevlenirdi. Çorap kazak elbise vs hepsini çıkarır pamuklu örtüye sarardım. Beraber banyoya girerdim kucağımdayken su tutardım. Susmuyordu ama şiddeti azalıyordu. Sırtına ayaklarına masaj yapınca da biraz rahatlıyordu.

Eşiniz konusuna gelirsek bebeğin çığlıkları tetiklemiş olabilir. Doktor kontrolünde ilaçları bırakmış, bitmiş tedavisi. Bence yeniden bir kontrole gitmesinde fayda var. Kolik bebek, sağlam dirayetli çelik gibi sinirleri olan insanı bile zorlar. Bir süre babasının kucağında durmasa bir şey olmaz vermeyin zorla. Adam sağlam olsa tutacak ilgilenecek tabi derdim ama o da psikolojik yönden zayıf, üstüne gitmenin alemi yok. Bu kolik durum yıllarca sürmüyor, diş çıkarmaya yakın azalıyor. Evet sonra da diş ağrısı geliyor ama onda en azından sebebi biliyorsun ona göre ilaç şurup verebiliyorsun. Beyaz gürültü denediniz mi, fön makinesi, süpürge sesi vs dinlettiniz mi hiç?

Sizin lousalığınız kocanızın tekrarlamış olma olasılığı yüksek depresif hali bebeğin ağlamaları çok normal.
Eşiniz psikiyatri bölümüne gitmeli,bebeğin krizi başladığı zaman arabanız varsa dışarı çıkıp dolaşmayı deneyin, gaz için masajlar var onu araştırın eşinize zorla destek vermesi için sorumluluk verin babalığı balkonda yaşayamaz,öfkelenip kaçamaz
Hepsini deniyorum ama her şeyde tek başımayım bebeği banyo yaparken su bile dökmeye gelmiyor ne çok banyo yapıyor diyot mesela ve bir gece işe gidiyor iki gece evde terapi al dedim tamam dedi ama tabiki onu da benim bulup ayarlayıp çocuk gibi onu götürmem gerekiyor

Eşiniz öncelikle terapi alsın mutlaka. Bebeğinizin sağlığı için bu önemli.

O kadar çocuklu aile tanıdım. Sizin eşiniz gibisini ilk defa duydum. Sanki lohusa o..

Zaten siz akşama kadar bir mücadelenin içindesiniz ona ne oluyor.

Bu çocuk ikinizin, onunda size destek olması ayrıca bebeğine sevgisini hissettirmesi lazım.

Yine yeniliyorum mutlaka psikolojik tedavi görsün.
Her şeyi tek başıma üstlenmekten çok yoruldum terapiyi ayarlayacağım kabul etti ama ona bile tek gitmez bebekle beni sürükler online bir şey bulmaya çalışacağım

Tam kolik dönem. Sebepsiz kriz şeklinde ağlama hatta moraracak kadar ağlama. Benim çocuklar boyumu aştı, hala veriliyor mu bilmiyorum 1 çay kaşığı kimyon çayı verirdim. Belli saatler giyinik olmayı sevmiyorlar, benimki akşam 7 gibi alevlenirdi. Çorap kazak elbise vs hepsini çıkarır pamuklu örtüye sarardım. Beraber banyoya girerdim kucağımdayken su tutardım. Susmuyordu ama şiddeti azalıyordu. Sırtına ayaklarına masaj yapınca da biraz rahatlıyordu.

Eşiniz konusuna gelirsek bebeğin çığlıkları tetiklemiş olabilir. Doktor kontrolünde ilaçları bırakmış, bitmiş tedavisi. Bence yeniden bir kontrole gitmesinde fayda var. Kolik bebek, sağlam dirayetli çelik gibi sinirleri olan insanı bile zorlar. Bir süre babasının kucağında durmasa bir şey olmaz vermeyin zorla. Adam sağlam olsa tutacak ilgilenecek tabi derdim ama o da psikolojik yönden zayıf, üstüne gitmenin alemi yok. Bu kolik durum yıllarca sürmüyor, diş çıkarmaya yakın azalıyor. Evet sonra da diş ağrısı geliyor ama onda en azından sebebi biliyorsun ona göre ilaç şurup verebiliyorsun. Beyaz gürültü denediniz mi, fön makinesi, süpürge sesi vs dinlettiniz mi hiç?
Söylediğiniz her şeyi deniyorum biraz daha hafifliyor ama her akşam aynı saatte başlıyor çıldırmaya şu ara kanguru da gezerken ağlaması hafifliyor
Zorla asla vermiyorum ama örneğin fark ettim ki geçen gün 5 gündür yıkanmamışım kokuyorum duş bile almam lüks oldu . O uyanmasın diye gece uyanmalarında salona geçiyorum örneğin bir kere ses bile duymuyor ama her sabah çok kötüyüm yorgunum bitiğim dedikçe dayanamıyorum . Her şey üst üste geldi bebek ağlayınca bir de o sinirlenecek diye korkuyorum geriliyorum gidip ona ağlayacak biraz sen sakin kal vs vs diyorum ve şu ara patlayacak gibiyim böyle karşıma alıp senin anksiyetenede sanada olmayan babalığınadaa …… diyip koşarak kaçıp gitmek istiyorum… Sabır sabır sabır

Back