Herkese merhabalar 5 yıl ilişki sonrası evlendik nişanlılık döneminde sağlık anksiyetesi yaşadı psikiyatriye gitti antidepresanla düzeldi ve doktor eşliğinde ilaçları bıraktı 3 yıllık evliliğimizde ara ara sorunlar elbet oldu ama genel anlamda mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirdik bebeğimiz oldu 4 aylık şuan kolik bir bebek saatlerce ağlayabilir huzursuzluk yapabilir ki evde ağlayan ve çözüm bulamadığınız bir bebek evi çok geriyor bu sebeple mi bilmiyorum ama kocam sinirli öfkeli ve anlayışsız biri oldu mesela ikimizde masadayız o yemeğini yer sigara içer balkona çıkar reels izler ben bebekle hala yemek yemeye çalışıyor olurum bebeği ikij dakika almak bile onu çıldırtıyor birde yine aynı sağlık anksiyetesi tuttu. Bana seni seviyorum deyince bile sinir oluyorum beni sevme ulan bebeğimizi sev yani. Bebişimizde onun kucağında iki kat daha çok ağlıyor yabancı erkeklere gülümsüyor ama onda ağlıyor aşırı üzgünüm sizce ne yapabilirim
Bebeği isteyen heyecanla bekleyen en çok o idi . Doğum sonrası ağır bir lohusalık geçirdim belkide o dönem ki stresi şimdi mi çıkıyor ki.. ha birde canım neyi takıyorsun bu kadar vs diye konuşmuştuk o da bebeğin sorumluluğu ağır geliyor galiba dedi kahroldum gerçekten
Ailelerimiz başka şehirde desteğimiz yok belki bebeği aile büyüklerine bırakıp bir şeyker yapsak başbaşa bebeğin eksikliğini o da hisseder bilmiyorum ne yapsam
Bebeği isteyen heyecanla bekleyen en çok o idi . Doğum sonrası ağır bir lohusalık geçirdim belkide o dönem ki stresi şimdi mi çıkıyor ki.. ha birde canım neyi takıyorsun bu kadar vs diye konuşmuştuk o da bebeğin sorumluluğu ağır geliyor galiba dedi kahroldum gerçekten
Ailelerimiz başka şehirde desteğimiz yok belki bebeği aile büyüklerine bırakıp bir şeyker yapsak başbaşa bebeğin eksikliğini o da hisseder bilmiyorum ne yapsam
Son düzenleme: