Çocuklarim olmasa hapse de girsin gerçekten umrumda değil. Ama ben utanıyorum çocuklarım utanır.Bence borca batsın hapse girsin belki aklı başına gelir. Ne de olsa herkes ödüyor diye umursamıyor.
Çocuklarim olmasa hapse de girsin gerçekten umrumda değil. Ama ben utanıyorum çocuklarım utanır.Bence borca batsın hapse girsin belki aklı başına gelir. Ne de olsa herkes ödüyor diye umursamıyor.
17000 tl lik birkredi. Zorla çektirdi resmen. Cok yalan söylüyor. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum. Benim annemlere de 20000 tl kredi cektirdi ödemedi. Kendi annesi babası surekli kredi ödüyorlar cok zor. Allah kimsenin başına vermesinYuvanız dağılmasın diye siz kredi çektiniz ama eşiniz bence sürekli birileri öder nasıl olsa diye vazgeçmiyor davranışlarından taviz vermeyin para konusunda taviz tavizi doğurur her ay taksidi ödemesi gerektiğini mutlaka hatırlatın sizin sorumluluğunuz varsa onunda var sorumlulukları. Düzgün bir dille oturup anlatsanız sonumuz iyi değil bak geriye neler gitti gibi yüklü mü çektiğiniz kredi ?
Kredi çekmek büyük hata olmuş ..ayrılamıyorsan tedaviye ikna et ..gözünü para hırsı bürümüş ..Merhaba bayanlar cok zor durumdayım. Esim 2011 yilinda iflas etti. Ondan once de hep maddi sıkıntı yaşadık. Dükkanı kapat dedim. Beni hiç dinlemedi. Evimize icralar geldi. Oğlum 3 yaşındaydi. Annemin evine gittim. Kpss ye hazirlandim atandim şükürler olsun. Tekrar baristim çocuğum icin. Bana kredi çektirdi. Bir hafta sonra yüklü bir para beklentim var. Kapatacağım dedi. 1 yıldır ödüyorum. Ya da baskı yapa yapa her ay zorla alıyorum kredi taksitini. Bu iş uğruna kayinvalidemler 4 ev 2 araba kaybettiler. Sürekli icra yoluyla satıldı evler. İş yeri kayinpederimin ustuneydi. Simdi onlarda biz de kiradayiz. Onlara cok üzülüyorum. Kayinvalidem baypass oldu. Cok hasta. Bize üzülüyorlar. Eşimi bir türlü bu işi bırakıp bir işe girmesi konusunda ikna edemiyoruz. Sürekli yeni işler alacağım şöyle para kazanacağım.. diye hayaller peşinde. Bir akıl verin ne olur çaresizimm
Tedavi derken psikiyatriye mi götüreyim. Ne diye gotureyim acaba cok inatci da ne olur bir akıl verinKredi çekmek büyük hata olmuş ..ayrılamıyorsan tedaviye ikna et ..gözünü para hırsı bürümüş ..
Hırsın fazlası da psikolojik bir sorundur ..sen anlatmışsın neler yaşadığını ..normal mi sence ? Evliligimizin devamını istiyorsan tedavi olacaksın de .kabul etmiyorsa yol ver ..Tedavi derken psikiyatriye mi götüreyim. Ne diye gotureyim acaba cok inatci da ne olur bir akıl verin
En azından bundan sonrası için dikkatli olun derim yazık günah bu kadar herkes kredi çekecek o kılını kıpırdatmayacak olacak iş değil her ay alın pArasını size de yazık olur mu öyle şeyÇocuklarim olmasa hapse de girsin gerçekten umrumda değil. Ama ben utanıyorum çocuklarım utanır.
17000 tl lik birkredi. Zorla çektirdi resmen. Cok yalan söylüyor. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum. Benim annemlere de 20000 tl kredi cektirdi ödemedi. Kendi annesi babası surekli kredi ödüyorlar cok zor. Allah kimsenin başına vermesin
Bundan sonra bir kuruş vermem artık. Cok tesekkur ederim herkese.En azından bundan sonrası için dikkatli olun derim yazık günah bu kadar herkes kredi çekecek o kılını kıpırdatmayacak olacak iş değil her ay alın pArasını size de yazık olur mu öyle şey
Amin cok tesekkur ederim.İçim sızladı valla, Allah saglık ve odeme kolaylıgı versın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?