Merhaba bayanlar cok zor durumdayım. Esim 2011 yilinda iflas etti. Ondan once de hep maddi sıkıntı yaşadık. Dükkanı kapat dedim. Beni hiç dinlemedi. Evimize icralar geldi. Oğlum 3 yaşındaydi. Annemin evine gittim. Kpss ye hazirlandim atandim şükürler olsun. Tekrar baristim çocuğum icin. Bana kredi çektirdi. Bir hafta sonra yüklü bir para beklentim var. Kapatacağım dedi. 1 yıldır ödüyorum. Ya da baskı yapa yapa her ay zorla alıyorum kredi taksitini. Bu iş uğruna kayinvalidemler 4 ev 2 araba kaybettiler. Sürekli icra yoluyla satıldı evler. İş yeri kayinpederimin ustuneydi. Simdi onlarda biz de kiradayiz. Onlara cok üzülüyorum. Kayinvalidem baypass oldu. Cok hasta. Bize üzülüyorlar. Eşimi bir türlü bu işi bırakıp bir işe girmesi konusunda ikna edemiyoruz. Sürekli yeni işler alacağım şöyle para kazanacağım.. diye hayaller peşinde. Bir akıl verin ne olur çaresizimm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam bana kredi cektirdi.
- Konu Sahibi gmzygt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- iflas maddi sıkıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Yuvanız dağılmasın diye siz kredi çektiniz ama eşiniz bence sürekli birileri öder nasıl olsa diye vazgeçmiyor davranışlarından taviz vermeyin para konusunda taviz tavizi doğurur her ay taksidi ödemesi gerektiğini mutlaka hatırlatın sizin sorumluluğunuz varsa onunda var sorumlulukları. Düzgün bir dille oturup anlatsanız sonumuz iyi değil bak geriye neler gitti gibi yüklü mü çektiğiniz kredi ?
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Çocuklarim olmasa hapse de girsin gerçekten umrumda değil. Ama ben utanıyorum çocuklarım utanır.Bence borca batsın hapse girsin belki aklı başına gelir. Ne de olsa herkes ödüyor diye umursamıyor.
Çocuklarim olmasa hapse de girsin gerçekten umrumda değil. Ama ben utanıyorum çocuklarım utanır.Bence borca batsın hapse girsin belki aklı başına gelir. Ne de olsa herkes ödüyor diye umursamıyor.
17000 tl lik birkredi. Zorla çektirdi resmen. Cok yalan söylüyor. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum. Benim annemlere de 20000 tl kredi cektirdi ödemedi. Kendi annesi babası surekli kredi ödüyorlar cok zor. Allah kimsenin başına vermesinYuvanız dağılmasın diye siz kredi çektiniz ama eşiniz bence sürekli birileri öder nasıl olsa diye vazgeçmiyor davranışlarından taviz vermeyin para konusunda taviz tavizi doğurur her ay taksidi ödemesi gerektiğini mutlaka hatırlatın sizin sorumluluğunuz varsa onunda var sorumlulukları. Düzgün bir dille oturup anlatsanız sonumuz iyi değil bak geriye neler gitti gibi yüklü mü çektiğiniz kredi ?
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Kredi çekmek büyük hata olmuş ..ayrılamıyorsan tedaviye ikna et ..gözünü para hırsı bürümüş ..Merhaba bayanlar cok zor durumdayım. Esim 2011 yilinda iflas etti. Ondan once de hep maddi sıkıntı yaşadık. Dükkanı kapat dedim. Beni hiç dinlemedi. Evimize icralar geldi. Oğlum 3 yaşındaydi. Annemin evine gittim. Kpss ye hazirlandim atandim şükürler olsun. Tekrar baristim çocuğum icin. Bana kredi çektirdi. Bir hafta sonra yüklü bir para beklentim var. Kapatacağım dedi. 1 yıldır ödüyorum. Ya da baskı yapa yapa her ay zorla alıyorum kredi taksitini. Bu iş uğruna kayinvalidemler 4 ev 2 araba kaybettiler. Sürekli icra yoluyla satıldı evler. İş yeri kayinpederimin ustuneydi. Simdi onlarda biz de kiradayiz. Onlara cok üzülüyorum. Kayinvalidem baypass oldu. Cok hasta. Bize üzülüyorlar. Eşimi bir türlü bu işi bırakıp bir işe girmesi konusunda ikna edemiyoruz. Sürekli yeni işler alacağım şöyle para kazanacağım.. diye hayaller peşinde. Bir akıl verin ne olur çaresizimm
Evin tüm yükü bende. Krediyi bari doğru düzgün ödese. Ayrılsam olmuyor beraber hiç olmuyor. Sinir oluyorum. Cok yüzsüz bir adam. Onunla ayrı olduğumuz dönemde kendime araba almistim. Birde onun kredisini ödüyorum. Kendi arabası vardı artık yok. Benim arabamı istiyor surekli. Vermesem olmuyor eşim. Veriyorum ben ne emeklerle aldım. Asla sigara icmedim arabada. Arabayı bir getiriyor benzini bitmiş ve pislik içinde. Ayın 15 geldi mi başlıyor bana bir 50 lira versenler... Sürekli şehir dışında eve gec geliyor. İyi olduğu zamanlarda var elbette ama genel olarak mutsuzum. Böyle olup ta sonrasan duzelen var midir acaba. Ailesi cok iyi insanlar bu kime cekti bilmiyorum
Tedavi derken psikiyatriye mi götüreyim. Ne diye gotureyim acaba cok inatci da ne olur bir akıl verinKredi çekmek büyük hata olmuş ..ayrılamıyorsan tedaviye ikna et ..gözünü para hırsı bürümüş ..
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Hırsın fazlası da psikolojik bir sorundur ..sen anlatmışsın neler yaşadığını ..normal mi sence ? Evliligimizin devamını istiyorsan tedavi olacaksın de .kabul etmiyorsa yol ver ..Tedavi derken psikiyatriye mi götüreyim. Ne diye gotureyim acaba cok inatci da ne olur bir akıl verin
Edit : Psikiyatr. .kendisine ihtiyaç yoksa psikoloğa yönlendirir zaten .
- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
En azından bundan sonrası için dikkatli olun derim yazık günah bu kadar herkes kredi çekecek o kılını kıpırdatmayacak olacak iş değil her ay alın pArasını size de yazık olur mu öyle şeyÇocuklarim olmasa hapse de girsin gerçekten umrumda değil. Ama ben utanıyorum çocuklarım utanır.
17000 tl lik birkredi. Zorla çektirdi resmen. Cok yalan söylüyor. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum. Benim annemlere de 20000 tl kredi cektirdi ödemedi. Kendi annesi babası surekli kredi ödüyorlar cok zor. Allah kimsenin başına vermesin
Bundan sonra bir kuruş vermem artık. Cok tesekkur ederim herkese.En azından bundan sonrası için dikkatli olun derim yazık günah bu kadar herkes kredi çekecek o kılını kıpırdatmayacak olacak iş değil her ay alın pArasını size de yazık olur mu öyle şey
- 9 Mayıs 2017
- 79
- 22
- 3
Amin cok tesekkur ederim.İçim sızladı valla, Allah saglık ve odeme kolaylıgı versın ınsallah.
- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
e atanmışsın işini eline almışsın. boşan gitsin. ömür mü geçer borç ödemekle. sen de bi rahat et bence. adamın gözünü para hırsı bürümüş. çocuklarını böyle biriyle büyütüp örnek aldırmaktansa ayrılmak dasha mantıklı bence. Çolluğun çocuğun rızkını yaptığı işlerin borçlarını ödeyerek kaybettiriyor resmen
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Adam elini attığı her yeri kurutmus yazık ya şaka gibi ! Hala daha ısrarla iş iş diyor.. girsin bir işe çalışsın, bu nedir ya nedir bu erkeklerin kadınların sırtına yük bindirmeleri... Bırak borç falan ödeme girsin içeri... Çocuklarım falan da deme.. benim babam böyle bişey yapsa anneme ve içeri girse iyi olmuş derim..