- 25 Mart 2025
- 3
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Samira Nuru
-
Kalk git geri ülkene ya anladığım kadarıyla azerisiniz öyle aşılmaz yol gidilmez zoe bir yer değil dönün hayatınıza bakın o ev ayrılmazSalam kizlar ben yabanciyim bana fikir, meslehet verin lütfen. Ben kocamla sevim evlendim her şeyimi atıb Türkiyeye geldim onunla evlendim. 3 aydi evliyim bana demisdi ayri kalicaz ama annesini getirdi bide bana aşağılayici davraniyo. Annesi yan odada dibimizde yatiyo grlenden ilişkimiz yok. Bana annesinin yaninda “bana kurban olsun, sa..lak küfürler, bunun gibi şeyler “ deyir. Ben ne yapa bilirim kendimin yüksek linsansi var okumuşum yüksek linsansi bitirdim vatanima gitsem güzel isim var ama kararsizim.
Neden kararsızsın ? Küfür edip aşağılayan bir adamla evli kalmak için gerekçelerin ne ?Salam kizlar ben yabanciyim bana fikir, meslehet verin lütfen. Ben kocamla sevim evlendim her şeyimi atıb Türkiyeye geldim onunla evlendim. 3 aydi evliyim bana demisdi ayri kalicaz ama annesini getirdi bide bana aşağılayici davraniyo. Annesi yan odada dibimizde yatiyo grlenden ilişkimiz yok. Bana annesinin yaninda “bana kurban olsun, sa..lak küfürler, bunun gibi şeyler “ deyir. Ben ne yapa bilirim kendimin yüksek linsansi var okumuşum yüksek linsansi bitirdim vatanima gitsem güzel isim var ama kararsizim.
Konuşarak çözmeyi dene ama olmazsa da vatanına dönüp çalış hayatını kur. Kimsenin sana hakaret etmeye hakkı yok üstelik yeni gelinsin...Salam kizlar ben yabanciyim bana fikir, meslehet verin lütfen. Ben kocamla sevim evlendim her şeyimi atıb Türkiyeye geldim onunla evlendim. 3 aydi evliyim bana demisdi ayri kalicaz ama annesini getirdi bide bana aşağılayici davraniyo. Annesi yan odada dibimizde yatiyo grlenden ilişkimiz yok. Bana annesinin yaninda “bana kurban olsun, sa..lak küfürler, bunun gibi şeyler “ deyir. Ben ne yapa bilirim kendimin yüksek linsansi var okumuşum yüksek linsansi bitirdim vatanima gitsem güzel isim var ama kararsizim.
Niye kararsızsın tam olarak? Aşağılanmak hoşuna mı gidiyor?Salam kizlar ben yabanciyim bana fikir, meslehet verin lütfen. Ben kocamla sevim evlendim her şeyimi atıb Türkiyeye geldim onunla evlendim. 3 aydi evliyim bana demisdi ayri kalicaz ama annesini getirdi bide bana aşağılayici davraniyo. Annesi yan odada dibimizde yatiyo grlenden ilişkimiz yok. Bana annesinin yaninda “bana kurban olsun, sa..lak küfürler, bunun gibi şeyler “ deyir. Ben ne yapa bilirim kendimin yüksek linsansi var okumuşum yüksek linsansi bitirdim vatanima gitsem güzel isim var ama kararsizim.
Hayir sadece olarak boşanmak adina gore . Ne dicekler banaNiye kararsızsın tam olarak? Aşağılanmak hoşuna mı gidiyor?
çok üzücü ya direkt boşan ve nerede yaşıyorsan oraya dön iş bul hayatına bak acil amaSalam kizlar ben yabanciyim bana fikir, meslehet verin lütfen. Ben kocamla sevim evlendim her şeyimi atıb Türkiyeye geldim onunla evlendim. 3 aydi evliyim bana demisdi ayri kalicaz ama annesini getirdi bide bana aşağılayici davraniyo. Annesi yan odada dibimizde yatiyo grlenden ilişkimiz yok. Bana annesinin yaninda “bana kurban olsun, sa..lak küfürler, bunun gibi şeyler “ deyir. Ben ne yapa bilirim kendimin yüksek linsansi var okumuşum yüksek linsansi bitirdim vatanima gitsem güzel isim var ama kararsizim.
esin kadar hakaret etmezler bence..bosanmis yapamamis gelmis derler, en kotu dul derler. ama en azindan esin gibi "kurban ol bana, salak" demezlerHayir sadece olarak boşanmak adina gore . Ne dicekler bana
ayrıl canım anasıyla beraber otursun. işin gücün de varmış hiç vakit kaybetme.Salam kizlar ben yabanciyim bana fikir, meslehet verin lütfen. Ben kocamla sevim evlendim her şeyimi atıb Türkiyeye geldim onunla evlendim. 3 aydi evliyim bana demisdi ayri kalicaz ama annesini getirdi bide bana aşağılayici davraniyo. Annesi yan odada dibimizde yatiyo grlenden ilişkimiz yok. Bana annesinin yaninda “bana kurban olsun, sa..lak küfürler, bunun gibi şeyler “ deyir. Ben ne yapa bilirim kendimin yüksek linsansi var okumuşum yüksek linsansi bitirdim vatanima gitsem güzel isim var ama kararsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?