• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana kızıp bu saatte dışarı çıktı...

Pardon canim anlamadigimi yazdim ama, alintinin icimdeymis senin yorumun fark edip okudum. Siz anlastiysaniz sorun yok caniim da sakinlestirme sekli ilgimi cekti.
Sinir krizi geciriyorsun sen zaten kendine zarar veriyorsun oda canini yakıyor sinirleniyor. Sana sımsıkı sarilip kendine zarar vermeni engellemesi daha mantikli olurdu. Sonucta erkekler kuvvetli oluyor.

Umarim bazi konulari asarsiniz. Aile sorunlarini. Seninde onun ailesi oldugunu gerektiginde senide korumasi gerektigini soylemen gerek.

offf hiç hatrlamak dahi istemiyorum o anı... Ondan hiç beklemediğim bi tavırdı.. Çok şaşırdım.. Düşündükçe üzülüyorum ama oda çpk pişman oldu ve sinir anıyla böyle bsy yaprgnı söyledi ... Yanımda gözleri doldu.. Benm galim o kriz anında vahsetti zaten.. Yerde kıvranıp kafamı yere vurup saclarmı cekiyordum resmen cıldırdım çok kötüydü..yerde iken bana dur dur diyormus ben hatrlamyorum duymadm yani sonra o an ayaktayken sadece vurduğunu hissednce kendme geldim.. Hatta sakinleşnce bana canmın aciyip acımadgnı falan sordu gözleri dolmustu ben aglarken sesi titriyordu.. Eşim koly kolAy bu hale gelicek biri değil.. Onunda cok üzüldüğünü anladım

Onu
Pardon canim anlamadigimi yazdim ama, alintinin icimdeymis senin yorumun fark edip okudum. Siz anlastiysaniz sorun yok caniim da sakinlestirme sekli ilgimi cekti.
Sinir krizi geciriyorsun sen zaten kendine zarar veriyorsun oda canini yakıyor sinirleniyor. Sana sımsıkı sarilip kendine zarar vermeni engellemesi daha mantikli olurdu. Sonucta erkekler kuvvetli oluyor.

Umarim bazi konulari asarsiniz. Aile sorunlarini. Seninde onun ailesi oldugunu gerektiginde senide korumasi gerektigini soylemen gerek.[/QUOTE oda olayın şokuyla böle anlık bsy yaptı sonra aynen dediğin gibi bana sarılıp sakinleştirdi hatta sesinin titrediğini duydum oda agladı benle..

="Melek9000, post: 47610928, member: 769182"]??
Olay değiş. Size tekme atan adamın hala nereye gittiğini düşünmeniz, üstüne uzun mesaj yazmanız falan. Dayağın sebebi olmaz sonuçta. Yoksa bütün dayaklara güzel bahaneler bulabilirdik hepimiz.

Olay değiş. Size tekme atan adamın hala nereye gittiğini düşünmeniz, üstüne uzun mesaj yazmanız falan. Dayağın sebebi olmaz sonuçta. Yoksa bütün dayaklara güzel bahaneler bulabilirdik hepimiz.
Sinir anıyla ve olayın şokuyla yaptığına eminim

Her sinir anında tekmelenmeye alışıcaksın o zaman ne diyelim :KK66:
O öyle değil işte.. Adamın tavrından anladım insan anlık vurduğu birini hemen kollarına alıp sarıp onunla aglıyorsa onunda şok yaşadgnı anlayişina herkes sahip olamaz.. Ben bu adamı tanıyorum sonucta

O öyle değil işte.. Adamın tavrından anladım insan anlık vurduğu birini hemen kollarına alıp sarıp onunla aglıyorsa onunda şok yaşadgnı anlayişina herkes sahip olamaz.. Ben bu adamı tanıyorum sonucta
Valla bilemem tabi sen memnunsan bize ne 10 yıldır hiç tekme yemedim eşimde sinirli bir adamdır mizaç olarak 9 aylık evlisin ne diyeyim mutluluklar o zaman :KK51:

="Melek9000, post: 47611148, member: 769182"]Sinir anıyla ve olayın şokuyla yaptığına eminim
Olay orda zaten sadece şokla yapsa anlaşılır belki ama sizin de dediğiniz gibi aynı zamanda sinirlendiği için de yapmış. Kilit nokta sinir anında da yapılmış olması. O zaman hepimiz sinir anında vuralım kıralım sinir anında yaptım diyelim.

Eşim zaten
Olay orda zaten sadece şokla yapsa anlaşılır belki ama sizin de dediğiniz gibi aynı zamanda sinirlendiği için de yapmış. Kilit nokta sinir anında da yapılmış olması. O zaman hepimiz sinir anında vuralım kıralım sinir anında yaptım diyelim.
diyor ben sinirlenince gözüm hiçbsy görmüyo diyor..o yüzden sinirliyken konuşma der bana

Bir çin atasözü :KK53:derki karı Koca münakaşasina inanan delidir:deli:
Uzmeyin birbirinizi:KK69:

Back