ÇOK KÖTÜ OLUYORUM HATTA KİMDE NE AHIM VARSA CIKSIN DİYORUM BUNADA COK KIZIYOR..EŞİMİN AİLESİNE CEVAP VERMELİMİYİM SÖZLERİ KARŞISINDA YOKSA SUSMALIMIYIM BİLMYORUM.. Bana bintakm şeyleri mecbur kılıyorlar..beklentilerini dile getriyorlar..örneğin sen gelinsin bu evdeki herseyi bilmen şazm diyorlar.. Bunlar karsısında cevap vermesini bilirim ama saygıdan dılayı birsey demiyordum bu da beni çok yıprattı.. Şimdi desemmi demesemmi bilmyoruKendine yazık. Evliliğini eşini geçtim.
Sağlığına ediyorsun ve inan bu taktiklarin dert değil aslında. Ben de geçtim öyle bir dönemden. Hepsinden tek tek nefret ediyordum. Hiç susmuyordum hiç. Şimdi öyle bir derdim var ki ne salakmisim diyorum o zamanlar için. .
Senin öyle olmasın. Büyük bir dert gerekmesin bunu silmen için. .
Mesela yerinde olsam ailesini değil sinirle sana tekme atmasını takarim kafaya suan.
Çünkü bir yerde onun da öfke kontrolü sorunu var demek. Tekrarı olabilir.
Karşılıklı olarak kendinize cekiduzen verin. Veremiyorsaniz birlikte yardım alın.
Yetişkin saglikli insanlar sorunlar karşısında bu tepkileri vermez.
Offfff offf bebekte cok istyorum ama bu durumda bşraz zor.. Erteliycem sanırım..aynen ilk kez oluyor ailesini eşime anlatmakla hata ettim ben.. Halbuki onun hiçbi suçu yoktu..Birde ilk defa oluyor galiba sana böyle bir hareketi siddet yani tekrari olmasin insaAllah o raddeye gelmeyin ayni sekilde sende yapma iyi anlasiyorsaniz zarar vermeyin evliliginize birde bebek istiyorsunuz sanirm yanlis hatirlamiyorsam hic Iyi degil bu hareketler yarin bir gün cocuk olunca napicaksiniz oturp adam akilli konusun sakince çözün sorunları
ÇOK KÖTÜ OLUYORUM HATTA KİMDE NE AHIM VARSA CIKSIN DİYORUM BUNADA COK KIZIYOR..EŞİMİN AİLESİNE CEVAP VERMELİMİYİM SÖZLERİ KARŞISINDA YOKSA SUSMALIMIYIM BİLMYORUM.. Bana bintakm şeyleri mecbur kılıyorlar..beklentilerini dile getriyorlar..örneğin sen gelinsin bu evdeki herseyi bilmen şazm diyorlar.. Bunlar karsısında cevap vermesini bilirim ama saygıdan dılayı birsey demiyordum bu da beni çok yıprattı.. Şimdi desemmi demesemmi bilmyoru
Ayy varya eşim bile söyler siyasi ol biraz diye.. Bende hiç yapamam ama bunu yapıcam inşBen bu kadar yapabiliyorum. Daha iyisini biliyorsanız siz yapın. Kusura bakmayın rahatsızım ben onu bilmem gibi cevaplar ver. Çok üstüne gelirlerse mecbur değilim burası benim evim değil de son nokta. Ama esine bunları getiren sen olma. Kafa utuleyen huzursuz sen oluyorsun çünkü.
Kek yap hadi babana götürelim de. Ara ihtiyaçları varmiymis bakalım de eşine arada. Iyi niyetini göster. Bunları gösterdiğinde onların şikayetleri önemsiz görünür.
Politik olmak gerekiyor maalesef..
Esin yokken hakkını gerektiği gibi Savun. Seni şikayet ettiklerinde ne yapsam yaranamiyorum diye ağla eşine.
Böyle konuştuğuma bakma bende de politika sıfır. Ama mutlu da değilim zaten.
Şunları becerebilseydim ahh ahh.. neleri neleri cozerdim.
Benm jeton gec düstü canm yeni evli sayılrz 9 aylık falan ancak ögreniyoruz yavas yavasKım adama çok dır dır ediyor ise ondan daral geliyor normal saglıklı erkeklere.ben bunu gördüm .küçük bi örnek kv eltimi yanımda kötüledıgınde esimde duyacak sekilde ya bu şekilde konuşuyorsun duyacak tatsızlık çıkacak dedım.siz demezseniz nerden duyacak diyor.farlında degıl olup olmadık yerde kpnuştıgunun.eşimin yanında yapıyorum bu ve birçok şeyi.erkekler analarına laf soyletmıyor huyunu bilselerde bo... surdurmuyor. Ve esşime açık açık sürekli onu bunu dınlemek istemıyorum çok fazla başbaşa zmn geçirttirme dedım.sende yanımızdan ayrılmaadamının huyuna göre taktık geliştir.başka çare yok
Onu vaktinde ayırt edebilseydim iyiydi ama gec oldu işteYa biraz senin ailen benim ailem bana bunu yaptılar yada yapmadılar dan sıyrılıp kendinize gelin bune ya
Bir sorun var mı direk muhatapları ile çözüm arayıp eşleri araya sokmayın
Ne bekliyorsunuz eşinize ailesinin eleştirisini yaparken her konuda sen haklısın mı diyecek
Eşinizin sizin ailenize yaptığı eleştiriler doğru bile olsa her şeyiyle kabul edermisiniz
Öyle canm inşLlah herkesi tam öğrenip ona göre davranmasını bilirizOo tmm siz daha bi yılı doldurmamışsınız bile:)olur olur öğreniyor insan sap ile samanı:)bak olayı öğrenip kişileri tanıyorsun zamanla herşey oturuyor kelli felli gelin oluyorsun:)
Hmm bilmiyordum kusura bakmaynBüyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır, kendimizi ifade ederken lütfen büyük harf kullanmayalım.
Hmm bilmiyordum kusura bakmayn
Şu an biraz soguguz ama dün o dsardayken ona uzunca bi msj attım içimi döktüm ona içimde biriken bazı seylerden dolayı patladığımı ifade ettim.. Ailesnden gördüğüm bazı tavırlar içimde cok birikmişti ve ona patladım.. Sonra babası konusunda onu idare edeblicegmi söyledim( yaslılılgndan dolayı).. Konusıyorz ama hala olayın etkisindeyiz..oda çok üzülmüş belli.. Dün gece eczaneden bana vitamin almış.. Eve geldi pek konusmadk öyle yattıkEşinle ne yaptınız canım düzeldi mi aranız?
birimiz susmayınca ikimizde konustuk ..bende sinirlerime gakim olamadım öyle alevlendiOlayı o noktaya niye getirdinizki keşke baktın eşin çok sinirli ee sende sinirlisin.biz bu konuyu sakinleşince konuşalım deseydin
Tokat atarak kendine getirmeyi televizyonlarda gordumde, beline tekme atarak kendine getireni ilk sizde duyuyorum.
Ya hu bu erkekler ailem ailem diye bi taraflarini yirtiyorlarda. Ya kendi karilari cocuklari aileleri degil mi? Onlarida savunsunlar.[/Q offf hiç hatrlamak dahi istemiyorum o anı... Ondan hiç beklemediğim bi tavırdı.. Çok şaşırdım.. Düşündükçe üzülüyorum ama oda çpk pişman oldu ve sinir anıyla böyle bsy yaprgnı söyledi ... Yanımda gözleri doldu.. Benm galim o kriz anında vahsetti zaten.. Yerde kıvranıp kafamı yere vurup saclarmı cekiyordum resmen cıldırdım çok kötüydü..yerde iken bana dur dur diyormus ben hatrlamyorum duymadm yani sonra o an ayaktayken sadece vurduğunu hissednce kendme geldim.. Hatta sakinleşnce bana canmın aciyip acımadgnı falan sordu gözleri dolmustu ben aglarken sesi titriyordu.. Eşim koly kolAy bu hale gelicek biri değil.. Onunda cok ğzüldüğünü anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?