- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
DÜN KP İLE İLGİLİ Bİ PROBLEMİ PAYLAŞTIM..BUGÜN EŞİM İŞTEN GELDİKTEN SONRA KP DEN RAHATSIZ OLDUĞUM BAZI ŞEYLERİ KONUŞTUK..DAHA DOĞRUSU ANLATTIM..EŞİM OLAYA YAPICI ŞEKİLDE YAKLAŞIYOR PEK ADALETLİ DAVRANMIYORDU.. GÖRÜMCELERDEN RAHATSIZ OLDUĞUM BAZI DAVRANIŞLARIDA ANLATNCA BANA HERŞEYİ YANLIŞ ANLAYIP YANLIŞ YORUMLADIĞIMI SÖYLEDİ..BENİMDE KONTAK ATTI BÖYLE DEYİNCE..bende bu zamana kadar ailesinin laf sokmalarını ona anlatmıyordum..birden sorunca hangi birini söyleyeceğimi bilemedim ve bikaç örnek söyledim.. Oda sadece dinledi..sonra seslerimiz yükselmeye basladı o ailesini savundu bende kendimi...daha sonra ben bundan sonra ailesnden gördüğüm bütün kötü şeyleri ablatcagmı söledim ve her b..u anlatcam dedim oda kızdı olay alevlendi...ben ona o bana derken çok kötü oldu... Sonra ben sinir krizi geçirdim nasl yaptm bilmyorm ama kocamn anlayşszlığı cok agırıma gitti kendimi dövüp bagrmaya basladm kafamı yere vuruyordum ama tamamen irademin dişinda şu an çok şaşırıyorum yaptklarma..neden oldu nasl oldu bilmyorm...sonra ben yere kafamı delirmişcesine vırurken kocam çok sinrlendi bni durdırmaya calsti ve belime tekme attı...sonra beni sakinleştrip yanına geldi ilgilendi falan..o an aklım basmda değildi hiçbşrsey anlamyordm bana vurduğunun bile etkisnde değildm...sonra kendmi toparlamam iki saati buldu...eşime beni saknlestrmek içnmi tekme attın die sordum oda çok sinirliydim o yüzden dedi.. Bende buna cok kızdım ve konusmadm iki üç saat ..biraz önce arabayla dışarı çıktı.. Nereye gittgini söylemedi..bu saatte gitme huyu yoktur Bapacagmı şaşırdım offfff offfff