- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
- Konu Sahibi lavieenrose26
-
Herkesin yapısı farklı belki biraz utangaç biri ama usutursun demek yerine iki güzel cümle de yazabilir.Daha geçen arkadaş anlattı özel iç çamaşırı almış eşi bakip dalga geçmişSlm hanımlar. Uzatmadan direk konuya gireceğim. Kocam bana koca gibi değil de baba gibi davranıyor gibi hissediyorum. Bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. Ne demek istediğimi birkaç somut örnekle açıklayayım.
1. Örneğin bazen eşime "yaramaz" mesajlar atmak istiyorum. Duştan çıkıp yarı çıplak bir foto attığımda bana söylediği şey "saçını kurut üşüme"yani gerçekten mi??? Bu normal olamaz öyle değil mi yoksa ben mi fazla libidoluyum
2. Daha bugün yine heyecanlandırmak ve akşamı iple çekmesini sağlamak için bir mesaj attım. Mesajda biraz yorgun olduğumu ama tek tesellimin akşam o gelince ...... Burayı sizin hayal gücünüze bırakıyorumolduğunu söyledim. Cevap şu : Demeeee, dinlen biraz kuzum.
Bu durum beni gerçekten sinirlendiriyor çünkü bir baba şefkatine ihtiyacım olsa bunu babamdan alırım. Ya da mesajın gelişi o şekilde olmaz. Sadece mesaj değil gerçekte de oluyor böyle tabi dans ederim utanır bakmaz. Bu durumda da ben kendimi kötü hissediyorum. Evlenmeden önce libidosu yüksek biriydi. Ayrıca cinsellik yaşadığımız zamanlarda kendi de istekli oluyor ancak benden bir adım geldiğinde böyle davranmasını anlamıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa bir erkeğin böyle yapması bir bana mı fazlaca anormal geliyr? 2018 yılında severek evlendik. Yaşlarımız genç ben 32 o 31 yaşında. Var mı benim gibi olan hatunlar???
Onun istediği şeyleri yapıyorum aslında. Bu tarz şeylerden hoşlandığını da biliyorum. Ancak hoşlanmasa dahi bunu açıkça söylemek yerine böyle yapması çok saçma geliyor.Belki basit şeyleri sevmiyordur adam. Şu yaptıklarınızı ben de eşime yapsam etkilenmez aksine libidosu dibe vurur. Hoşlandığı şeyler değil. Siz eşinizi tanımıyor, etkileneceği şeyleri bilmiyorsunuz sanki.
Ben ise konunun bana bakışı olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle şeyleri konuşmayı, yazismayi sevdiğini biliyorum.Böyle şeyleri yatak dışında konuşmayı sevmiyordur belki.
Dalga geçmek miHerkesin yapısı farklı belki biraz utangaç biri ama usutursun demek yerine iki güzel cümle de yazabilir.Daha geçen arkadaş anlattı özel iç çamaşırı almış eşi bakip dalga geçmiş
Tabii ki silebilir sonrasında. Ama sorun şu ki kendi benden istiyor. O zaman attığımda sorun yok ama ben kendiliğimden attiğimda hiç oralı olmuyorBelli ki hoşlanmıyo böyle şeylerden. Ben de hiç hoşlanmam. Karşımda biri dans etse güleceğim gelir. Ayrıca herkesin fikrine saygım sonsuz ama telefonda yarı çıplak foto olsun istemem. Çalınsa falan Allah korusun. Belki eşiniz de benim gibi düşünüyordur.
6Kaç senelik evlilik ?
Elbette. Zaten her zaman gün içinde veya çalışırken olmuyor buİşyerinde, canım burnumda çalışırken böyle bir mesaj alsam hoşuma gitmez. Yani, erkeklerin 7/24 bunu hayal ettiğini ve her an tetikte olduğunu düşündüren nedir?
Evlenmeden önce libidosu yüksek görünen erkekler evlenince 70 lik dedeye dönüyor benceSlm hanımlar. Uzatmadan direk konuya gireceğim. Kocam bana koca gibi değil de baba gibi davranıyor gibi hissediyorum. Bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. Ne demek istediğimi birkaç somut örnekle açıklayayım.
1. Örneğin bazen eşime "yaramaz" mesajlar atmak istiyorum. Duştan çıkıp yarı çıplak bir foto attığımda bana söylediği şey "saçını kurut üşüme"yani gerçekten mi??? Bu normal olamaz öyle değil mi yoksa ben mi fazla libidoluyum
2. Daha bugün yine heyecanlandırmak ve akşamı iple çekmesini sağlamak için bir mesaj attım. Mesajda biraz yorgun olduğumu ama tek tesellimin akşam o gelince ...... Burayı sizin hayal gücünüze bırakıyorumolduğunu söyledim. Cevap şu : Demeeee, dinlen biraz kuzum.
Bu durum beni gerçekten sinirlendiriyor çünkü bir baba şefkatine ihtiyacım olsa bunu babamdan alırım. Ya da mesajın gelişi o şekilde olmaz. Sadece mesaj değil gerçekte de oluyor böyle tabi dans ederim utanır bakmaz. Bu durumda da ben kendimi kötü hissediyorum. Evlenmeden önce libidosu yüksek biriydi. Ayrıca cinsellik yaşadığımız zamanlarda kendi de istekli oluyor ancak benden bir adım geldiğinde böyle davranmasını anlamıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa bir erkeğin böyle yapması bir bana mı fazlaca anormal geliyr? 2018 yılında severek evlendik. Yaşlarımız genç ben 32 o 31 yaşında. Var mı benim gibi olan hatunlar???
O konuşmayı sadece dışarıdan kadınlarla yaparım, eşimle yapmayayım diye düşünüyor olabilir.2 sene önce ücreti uygulamalar üzerinden başka kadınlarla sexting yaptığını öğrendim.
Sizce normal bir düşünce mi? Madem ikimiz de bunu meşru yollarla yani evlilik içinde yapabilecek insanlarız o halde neden illa başkası? Neyim ben rahibe fln mı?O konuşmayı sadece dışarıdan kadınlarla yaparım, eşimle yapmayayım diye düşünüyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?