Kocam Ailesine çok düskün

yabani123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
19
-2
1
34
Selam arkadaşlar, ben 2 yillik evliyim yurtdisinda yasiyorum Eşim türkiyeden geldi. Cok uzatmak istemiyorum aslinda eşimle cok mutlu huzurlu bir evliligim olabilirdi diye düsünüyorum fakat Eşim ailesine (türkiyede yasiyolar) cok düskün hergün arayip konusuyolar ona takilmiyorum ama en son balayinda tatile gittik maddi durumumuz cok iyi degil, her sene köye gitmek istiyor ailesini görmeye ama oraya gidince tatile gidemiyorum 2 yil oldu burda da benim ailemle beraberiz yanliz kalamiyoruz cok bunaldim. Kac kez konustum önceligini bize ver ailene degil diye ama agzini bicak acmiyo dinliyor ve susuyor her defasinda artik kafamda bosanmaya kadar düsünüyorum. Siz ne yapardiniz yerimde olsaniz?

burda da benim ailemle beraberiz yanliz kalamiyoruz
E bi zahmet Türkiye 🇹🇷 ye gelince de adam ailesini görsün bacım . Senenin 350 gününü ailenle gecırip 15 gun adam ailesiyle vakit gecırdı die boşanmayı düşünmek yerine madem eşinle mutlusun başka problemınız yok anlayış göster

Valla ailesine düşkün olsa size Türkiye ye gelin derdi daha en başında, bunun yerine o sizin yanınıza gelmiş, üstüne üstlük sizin kök aileniz de orada. Bu adam da ağaç kovuğundan çıkmadı ve senede 1 veya 2 kere bile olsa anası babasını görmesin mi! Bence adam haklı, az bile görüşüyor kök ailesi ile... siz de aksini bekliyorsanız evet boşanın adama da yazık , bundan sonra evlenecekseniz de kimsesiz birini bulun bir zahmet...

Selam arkadaşlar, ben 2 yillik evliyim yurtdisinda yasiyorum Eşim türkiyeden geldi. Cok uzatmak istemiyorum aslinda eşimle cok mutlu huzurlu bir evliligim olabilirdi diye düsünüyorum fakat Eşim ailesine (türkiyede yasiyolar) cok düskün hergün arayip konusuyolar ona takilmiyorum ama en son balayinda tatile gittik maddi durumumuz cok iyi degil, her sene köye gitmek istiyor ailesini görmeye ama oraya gidince tatile gidemiyorum 2 yil oldu burda da benim ailemle beraberiz yanliz kalamiyoruz cok bunaldim. Kac kez konustum önceligini bize ver ailene degil diye ama agzini bicak acmiyo dinliyor ve susuyor her defasinda artik kafamda bosanmaya kadar düsünüyorum. Siz ne yapardiniz yerimde olsaniz?
Eşiniz ailesine çok düşkün değil siz adamın ağaç kovuğundan çıktığını sanıyorsunuz.

Konu nick uyumu da muhteşem olmuş.

Adama haksızlık ediyosunuz. Eşinizle çok mutlu huzurlu evliliğiniz siz böyle düşünmeseniz olabilirdi. Tabii ki ailesiyle her gün telefonlaşacak, tabii ki senede bir görmek isteyecek. Senede bir memleketine gitmekle ailesini sizin önüne koymuş olmuyor. Sizin yerinizde olsam aile bütçesine katkıda bulunacak bi birikim yapıp 3 5 gün de çekirdek ailemizle tatil yapacak bi imkan oluştururdum. Bunun için çalışmanız şart bile değil. Mutfak masrafından bile 3 5 artırıp senede 3 gün bi otelde konaklayabilirsiniz. Maksat başbaşa vakit geçirmekse her tatil beş yıldızlı her şey dahil otel tatili olmak zorunda değil.

Belliki maddi durumlardan ötürü sizin ailenizle yaşıyorsunuz. Bu durumda tam terside olabilirdi ve biz size destek çıkabilirdik.
Ama malesef şuan eşin ailesine yılda bir kez gitmek istemekte çok haklı.

Ama sizde en az bir hafta otel tatili vs istemekte haklısınız. Buna odaklanın. Ailesiyle geçirdiği vakte değil..

Daha kendiniz eve cikamiyorsunuz bi de aile evine damat mi getiriyorsunuz yaptiginiz sey zaten sacma. Adamin boyle bir seyi kabul edip gelmesi ayrica sacma sirf yurtdisi diye bu kadar fakirlik icinde olacaksa ne anlami var göç etmenin. Turkiyede evsiz filan miydi bu adam
Ayrica butun sene adam ailenle dip dibe yasayip senede bir kendi ailesini gormek istemesi düşkünlük degil.

Maddi durumunuz çok iyi değilse tatili köyde geçirmek çok mantıklı değilmi? Hem eşiniz bir yıl boyunca görmediği ailesini görür hem de bedavadan tatil yapmış olursunuz. Oteller aşırı pahalı.
Köyde rahat edemiyormusunuz? İş yapmanızı mı bekliyorlar?

tabiki arayıp konuşacak her gün. Sen yokken onlar vardı. Ayrıca her yıl da ailesini görmeye gidecek. Asış sorun senin ailen. Her gün ailenle iç içe olman. Sen ailenden kurtulmaya bak

Hmmm senin yerinde değil de eşinin yerinde olsam senden ayrılırdım.

Kocanız ailesine çok düşkün değil siz bencilsiniz.. ay ilk defa bir kocaya hak verdim

Heralde bu ikinci falan oldu burda erkeğe üzüldüğüm. Gerci o da sırf yurt dışı diye herseyi kabul etmiş gitmiş gibi ama bilemem. Adam hergun konusuyormus ona takılmıyormuşsun. Valla lutfetmişsin. Madem öyle sen de ayril ailenin yanından ,senede bir kere gör. Önce esitligi sagla ,sonra kocana laf et.

Ne yapsın yani ailesini bir kaç senede bir mi görsün? Siz ailenizi sürekli görüyorsunuz ne de olsa…

Gidin aile ziyaretinizi yapın, sonra da bir hafta tatil yapıp dönün. Bir kerede o kadar izin alamıyorsanız sene içinde başka bir zaman yapın tatilinizi.

Kendi aileniz yanınızdayken ithal damadın ailesiyle konuşmasını bile yazmanız çok rahatsız edici ya. Adamı ithal ürün gibi her şeyden koparıp alayım mı diyordunuz acaba. Bizde ailemizi bırakıp yurtdışına taşındık her gün arıyoruz iki tarafı da hem merak ediyorsun hem seni bilen anlayan tanıyan insanşara sesini duyuruyorsun. Siz yurtdışı doğma büyümeyseniz eğer burada çalışabilirsiniz çok rahat, 2 maaşla da Çiçek gibi tatiller yaparsınız. Biz 3 ayda bir İzmir Ankara gidip geliyoruz. Üstüne yazın Deniz tatilini de Türkiye’de yapıyoruz.

Karşısınıza alın konuşun 20 25 gün tatilini yapsr bir hafta Deniz tatiline gider dönersiniz.

Back
X