Kocalara işveli cilveli dayak :)

ne yapalım bilemedim devam ettirmek için.. konu sahibi de yazamıyo galiba.. ne yapsak ki kızlar bayılıyordum ben bu topiğe

Bu topik gerçekten devam etmeli.Kocama çok da sinirlensem, bu topik varken eve pamuk gibi dönüyordum.

ramazan sebebiyle sekteye ugramıştı topik,bittiğine göre canlandırabiliriz..
ozaman bi soru,şuan rutine girmiş monoton evlılıgı olanlar,
eşiyle küs olanlar,yada dargın olarak sabah evden çıkanlar kımler..
gün içinde neler yapabılırız onları nasıl şaşırtabiliriz,konu sahibesi kelebeğimizin zamanında bize aşıladığı işve cilvemizden
bugünümüze neler katabiliriz:)
yokmu eşini şaşırtıp akşama deli etmek isteyen:)

selam herkese
ilk sayfadan son sayfaya hepsini okudum. bittimi taktikler... işveler cilveler ? bu arada anladığım tek şey aslında hepimizin ayrı hayatları ayrı sıkıntıları var ama hepimiz anlayış mutluluk güleryüz istiyoruz. ben bu sayfaları okuduğumdan beri daha bi anlayışlıyım eşime... sağolsun oda bana... bakalım ne olacak... işallah hepimizin eviden huzuri mutluluk olur....

konu o zamanlar çok revaştaydı.. :)) herkes baya eğlenmiş ve biçok şey öğrenmiştik.. bu konuyu napıp edip yine ön plana çıkarmak lazım ama nasıl? senin bi bilgin var mı canım...

tek bildiğim şimdilik çok kızsamda güler yüzlü oluyorum.... nerde bende o cilve işve neyse bence de öğrenecek çok şey var canım.

kızlar ben 30 yaşındayım. 1.5 yıldır evli 3.5 yılda sevgi yani toplam 5 yıl oldu. ama her geçen gün o da değişti istemesemde bende. çok sık kavga eden tipler değiliz. ben trip atıyordum. bu topikten sonra bıraktım..:) şimdilik taşınma olsun... hadi önce kendimizi ve eşimizi tanıyalım. sonra yolumuzu belirleyelim ne dersiniz...

X