Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocalar kapsama alanı dışında Müthiş derbi başladı...
evet ya benim esimde gitti mac seyretmeye bu gün sesim cikmasin diye dün beni götürmedigi yer kalmadi önce alisveris sonra yemek sonra dondurmaci sonrada sinema evden cikarkende bak hayatim dün bütün gün seninle ilgilendim bugun mac var ben yokum dedi ve gitti:çok üzgünüm:
allahım kocamın sigarası hiç eksik olmasın,benimki olsun allahım kocam maç kanalı hep net göstersin,benim yemek kanalım göstermesin şu anda bu durumdayım
valla benimki beni memnun etmek için bişey yapmadı. "hadi ben gidiyom " dedi ve gitti. zaten futbol hastası kendi. nerdeyse stada gidecekti maç izlemek için de o biraz sıkar işte. ben peşin peşin söyledim : fanatizmi sevmem , öyle bişey yaparsan boşarım dedim..
tamda tartışmanın üstüne gitti maçı izlemeye o fbli bn gs sengözlerimebaksanab evde dua üstüne dua ediyordum yenelim die..nasılda iyi gitti bu galibiyet..taby geldiğinde benim havam yerinde onun surat 5 karış..ay çok yaşa sen cimbom :sm_cool::hooray: