Kocakarı yöntemiyle gebelik testi???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
35
Merhaba arkadaşlar böyle şeyler duymuştum sanki koca karı yöntemiyle gebelik testi yapmayı duyan varmı aranızda merka ettim???

ben bi tane söyliyim.biraz iğrenç ama akannehir
idrarınızı kaynatın köpürürse hamilesiniz...-tatlicadiarzu-
bitmiş salça kutusunu bu iş için kullanabilirsiniz..

yok artık,gercekten bundan sonuçmu çıkıcakmış,yanlız olmak mumkunse mutfaktan çıkmak,hatta o mutfaga uzun süre girmemek falan gerekicek bence...kaydirigubbakcemile3

banada biraz saçma gelmişti ama hatırlıyorum böyle seyler

yok artık,gercekten bundan sonuçmu çıkıcakmış,yanlız olmak mumkunse mutfaktan çıkmak,hatta o mutfaga uzun süre girmemek falan gerekicek bence...kaydirigubbakcemile3

ah canım o psikolojiyi yaşamayan anlamaz.
bir sene bebeğim olmadı.her ay sonu test için eczaneye gitmeye utanır olmuştum.farklı eczanelere gider olmuştum.yok acaba testmi yanlıştı yada biraz daha bekliyim ...derken adet oluyodum tüm hayaller çöpe...
insan böle bi durumda çişinide kaynatır hale geliyo buna inanlaelaelaelaelae
ben yaptım inkar edecek değilim..küçük tüpü balkona at kaynat..inan insan çaresiz hissedince aklına herşey geliyo:roflol:ve tesadüfmüydü bilmiyorum köpürdü.ve köpük hemen kaybolmadı...ve hamileydim...

ah canım o psikolojiyi yaşamayan anlamaz.
bir sene bebeğim olmadı.her ay sonu test için eczaneye gitmeye utanır olmuştum.farklı eczanelere gider olmuştum.yok acaba testmi yanlıştı yada biraz daha bekliyim ...derken adet oluyodum tüm hayaller çöpe...
insan böle bi durumda çişinide kaynatır hale geliyo buna inanlaelaelaelaelae
ben yaptım inkar edecek değilim..küçük tüpü balkona at kaynat..inan insan çaresiz hissedince aklına herşey geliyo:roflol:ve tesadüfmüydü bilmiyorum köpürdü.ve köpük hemen kaybolmadı...ve hamileydim...

ne bileyim bana komik geldi,ama sende haklısın,insan çaresiz olmayagörsün:1hug:

banada komik gelmiştikaydirigubbakcemile3
iğrenç gelmişti
ama işte umut dünyası..bende burdan okumuştum galiba tam hatırlamıyorum.şeytan dürttü yapmıştımkaydirigubbakcemile3

X