I ilke84 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2011 191 0 96 Kocaeli 29 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ilke84 #1 Merhaba ben izmit kocaelinde güzel uygun fiyatlı bir mekan arıyorum açık alan istiyoruz bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi acaba çok memnun olurum
Merhaba ben izmit kocaelinde güzel uygun fiyatlı bir mekan arıyorum açık alan istiyoruz bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi acaba çok memnun olurum
S SUDAKIPERI Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 6 0 16 Kocaeli 20 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ilke84 #2 ilke84 .!.: Merhaba ben izmit kocaelinde güzel uygun fiyatlı bir mekan arıyorum açık alan istiyoruz bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi acaba çok memnun olurum Genişletmek için tıkla... izmit gölkay karşısında doğapark restaurant var. kır düğünüde yapılıyor. görmeni tavsiye ederim. gecen yaz yakınımın düğünü orda olmustu . güzel bir yer. ve gercek anlamda izmitte kırdüğünü mekanı bence. face adresını buldum doğa park gölkay.
ilke84 .!.: Merhaba ben izmit kocaelinde güzel uygun fiyatlı bir mekan arıyorum açık alan istiyoruz bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi acaba çok memnun olurum Genişletmek için tıkla... izmit gölkay karşısında doğapark restaurant var. kır düğünüde yapılıyor. görmeni tavsiye ederim. gecen yaz yakınımın düğünü orda olmustu . güzel bir yer. ve gercek anlamda izmitte kırdüğünü mekanı bence. face adresını buldum doğa park gölkay.