- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 38
- Konu Sahibi mutsuzbayan34
sen baksana şöyle biiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen baksana şöyle biiiii
ya alay ediyor gibi olacağımda kocaelideki arkadaşlar sana napacak..doktor moktor danışsan anlayacağımda tövbe estağfurullah
terepaiste gıttım yuklude mıktar parada odedım bıdaha bu ımkanım olmıcak ama yınede teşşekür ederım allah kımseye vermesın çeken anlar.istanbula yakınsın. internetten cinsel terapistleri araştır
internetten senin için baktım şimdi. murat ulusoy araştır istersen tedavi için. niye imkanın olmucak. keşke gitmeden önce buraya yazsaydın boşuna para ödemezdin o kadarterepaiste gıttım yuklude mıktar parada odedım bıdaha bu ımkanım olmıcak ama yınede teşşekür ederım allah kımseye vermesın çeken anlar.
zaten esımle sorunlarım vardı doktor dıye dıye kredı cekıp psıkologa gttık ha nekdr yanımda oldu tartışılır hep kendım asmaya calısdım savasdım ama tek ben suclandım.bıdaha doktora gıdelım desem zaten maddıyat elvermıcek keske basda gıtseydım en zoru da psıkolojık baskı benle bırlıkte yasıyan herkesede sabır versıninternetten senin için baktım şimdi. murat ulusoy araştır istersen tedavi için. niye imkanın olmucak. keşke gitmeden önce buraya yazsaydın boşuna para ödemezdin o kadar
vajinismus sadece senin kendi başına aşabileceğin bişey değil. eşin destek olmazsa aşılmaz. sonuçta tek başına yapamayacağına göre. ve o seni suçladıkça da olmaz bu olay. suçlamak yerine destek olmak zorunda. yani olayın çoğu onda aslında biliyo musun. tek dert bu sorun mu başka sorunlar da var mı. boşanmayı düşünür müsün. sana kötü davranıyor muzaten esımle sorunlarım vardı doktor dıye dıye kredı cekıp psıkologa gttık ha nekdr yanımda oldu tartışılır hep kendım asmaya calısdım savasdım ama tek ben suclandım.bıdaha doktora gıdelım desem zaten maddıyat elvermıcek keske basda gıtseydım en zoru da psıkolojık baskı benle bırlıkte yasıyan herkesede sabır versın
sıddet felan oyle bısey yok ama psıkolojık sıddet var kendı hayatını yasayıp yıyıp ıcmek benı onemsememek gbı ben zaten bu sorunu kendım ıcın asmak ıstıyorum ama nasılvajinismus sadece senin kendi başına aşabileceğin bişey değil. eşin destek olmazsa aşılmaz. sonuçta tek başına yapamayacağına göre. ve o seni suçladıkça da olmaz bu olay. suçlamak yerine destek olmak zorunda. yani olayın çoğu onda aslında biliyo musun. tek dert bu sorun mu başka sorunlar da var mı. boşanmayı düşünür müsün. sana kötü davranıyor mu
kendin için mi aşmak istiyosun. iyi düşün. boşanma niyetin varsa diye diyorum. sitede arama motoruna vajinismus yaz sitede kendi kendine aşan yüzlerce insan var.sıddet felan oyle bısey yok ama psıkolojık sıddet var kendı hayatını yasayıp yıyıp ıcmek benı onemsememek gbı ben zaten bu sorunu kendım ıcın asmak ıstıyorum ama nasıl
boşansamda boşanmasamda bu sorunu asmam lazım kendımı eksık hıssetmekden bıktım oyle bı acı verıyokı ınsana tarıfsız sıtelere tek tek bakıyorum hep umarım fayda olurkendin için mi aşmak istiyosun. iyi düşün. boşanma niyetin varsa diye diyorum. sitede arama motoruna vajinismus yaz sitede kendi kendine aşan yüzlerce insan var.
eksik değilsin. eksik hissettiğin için değil eşinle birlikte olmak istediğin için aşmalısın. kafanda boşanma varsa işin içine girmemeni tavsiye ederim.boşansamda boşanmasamda bu sorunu asmam lazım kendımı eksık hıssetmekden bıktım oyle bı acı verıyokı ınsana tarıfsız sıtelere tek tek bakıyorum hep umarım fayda olur
sonraki hayatımda yıne karsıma dıkılmıcekmı bu kabus buarada degerlı zamanını bana ayrdıgın ıcın tes ederım.eksik değilsin. eksik hissettiğin için değil eşinle birlikte olmak istediğin için aşmalısın. kafanda boşanma varsa işin içine girmemeni tavsiye ederim.
seni çok iyi anlıyorum ben. hayır eşin düzgün insan olunca karşına dikilmicek. eşler anlayışlı olunca emin ol çok hızlı aşılıyor. şimdi kendin aşmaya çalışsan olmasa sonra da eşinle boşansan bu duygusal olayı atlatamazsın. sağlık konularında yazmak bana sorun değil. iyi günler dilerimsonraki hayatımda yıne karsıma dıkılmıcekmı bu kabus buarada degerlı zamanını bana ayrdıgın ıcın tes ederım.