• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaelide yaşıyorum.kız kardeşim evlenecek. evlilik öncesi bir doktordan yardım almak

cerenimo3

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
1
1
6
34
Kocaeli
kardeşimle Akademi hastanesinde çalışan Op. Dr.Yaşar Çeğil'e gittik. harika bi doktor yarabbim nasıl kardeşimi rahatlattı.(ilk gün korkusu vardı)yaşar beye giden varmı merak ettim :46:

bende bu doktora gitmeye yeni başladım hakkında bilgisi olanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim...normalde dr iyi,hastaya vakit ayırabilen sorunlarına çözüm bulabilen biri gibi gözüküyor ama işinde ne kadar başarılı, bunuda bilmek beni dahada rahatlatıcak açıkcası artık zırtpırt dr değişikliği yapmak istemiyorum iyi bir dr da tedavilerimi yürütmek istiyorum çünki..

bende bu doktora gitmeye yeni başladım hakkında bilgisi olanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim...normalde dr iyi,hastaya vakit ayırabilen sorunlarına çözüm bulabilen biri gibi gözüküyor ama işinde ne kadar başarılı, bunuda bilmek beni dahada rahatlatıcak açıkcası artık zırtpırt dr değişikliği yapmak istemiyorum iyi bir dr da tedavilerimi yürütmek istiyorum çünki..

Cansu selam! anadolu SM hiç gittiizmi? çok iyi şeyler duydum ordaki doktorlar hakında

Back