merhaba bayanlar kocaelide bu ameliyatı olup memnun olan yada olmayan var mı :) özel yada devlet hiç fark etmez araştırma yaptım ama doktorlar hakkında bir yorum bulamadım açıkcası yoksa mecburen istanbul yollarına dökülücem :)
mrh canım bende kocaelindeyim bende düşünüyorum muayeneye devlet hast ali kılıç (seka) gittim sadece iccime sinmedidiğerlerinide bilmiyorum cok fazla üniversiteye bakabilirsin arastırmalarını bizimle de paylasırsan sevinirim
canım ben zaten hemen olamam da bir bilgi olsun diyodum. Aysegül41 arkadaş akademi de olmuş ama ben akademiye güvenmediğimden anestezi doktoruna falan orayı eliyorum baştan. konak hastanesinin muayene ücreti bile 100 lira demişti. üniversitede olmak istemem asistan dolu zaten :S
mrh tatlım ben dogumumu akademide yaptım doktorum ve hastaneden memnundum sezeryan spinal anestezi olmustum anestezi erkekti ve gayet iyi davranmıstı daha sonrada 2 yıl oluyor sorun yasamadım sen neden güvenmiyorsun ayrıca üniversite hastanessinde büyütme ameliyatı ücreti ne kadar acaba bir bilgisi olan varmı :26:
mrh tatlım ben dogumumu akademide yaptım doktorum ve hastaneden memnundum sezeryan spinal anestezi olmustum anestezi erkekti ve gayet iyi davranmıstı daha sonrada 2 yıl oluyor sorun yasamadım sen neden güvenmiyorsun ayrıca üniversite hastanessinde büyütme ameliyatı ücreti ne kadar acaba bir bilgisi olan varmı :26:
ben araştırmalarım sonucu dual plan olursa olmak istiyorum. Konakdaki hasan bey tek bir yöntem uyguluyomuş sanırım orda muayene ücreti bile 1 yıl önce 100 liraydı estetik için ameliyatı kaçadır kimbilir. Ona o parayı verene kadar istanbulda iyi bir doktoru yeğlerim tabi de benim narkoz sıkıntım var düşündüren o. neyse henüz zamanım var bakalım nasıl olucak. acıbademdeki doktorla ilgili de hastayla doğru düzgün ilgilenmiyo diye bir yorum yapmıştı burdan bir arkadaş. o kadar parayı bayılıyosun bide yüzüne bakan yok kavga ederim doktorla o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?