Nişan Kocaelide Nişan Mekanı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Arkadaşlar Kocaeli de bildiğiniz 150 - 200 kişilik nişan mekanı var mı?

canım bende çok aradım ama maalesef bulamadım. kafe tarzı yerlere bakabilirsin neresinde oturuyosun bilmiyorum ama....
ben en son öğretmen evine baktım oraya bakabilirsin herşey içinde 150 kişilk foto kamera hariç pasta kuru pasta içecek ve orkestra olarak 1600 tl fiyat vermşlerdi bana. bende fuarda bi salon tuttum büyük gelicek ama yapıcak bişey yok

Ben şirintepede oturuyorum canım.. evet kocaeli bu tarz mekan açısından biraz eksik.. forumda görüyorum bazı arkadaşlar nişan için kına gecesi için çok farklı mekanlar kiralamış hem göze hitap ediyor hemde 2000 tl gibi bi fiyat herşey içinde..Bizim böyle bir imkanımız yok malesef.. Farklı ve göze hitap eden bir mekan yok hep normal sıradan bilindik salonlar.. ve işin aksi 500 ve 800 kişilik arasında çoğu ve dediğin gibi nişan için çok fazla büyük.. Seka parkı bilirsin orada ÖZSAR RESTAURANT var ambians olarak çok hoş içerisi ama böle bi organizasyon için 1 gece kapatırlarmı? hadi kapattılar diyelim yiyecek içecek orkestra fotoğraf kamera derken astarı yüzünü geçecek.. Sapanca taraflarında çok güzel mekanlar var orasıda uzak kalıyor.. Anlıyacağın iki arada bir derede kaldım ne yapılır nasıl yapılır bilemiyorum

Ben kocaeline bir kaç defa belli yerlerine geldim... Ama son geldiğimde arkadaşım deniz kenarında bi yere yemeğe götürmüştü beni.. Bomboştu. Açık alanı ve kapalı alanı vardı. Akşam düğün varmış ona hazırlık yapıolardı zira biz çıkarken gelinle damat geldi. Çokb eğenmiştim yanılmıosam adı Buzz.. özdilek civarı bi yerdeydi

hmm evet buzz biliyorum.. sözlümle yemeğe gittik bir kaç kez biliyorum ambiansta gayet hoşş ama düğün konusuna gelince arayıp görüştüm kurupasta ve yaşpasta seçeneği yok.. sadece yemekli düğün yapabiliyorsun ve en ucuz menüden(tavuk eti ve sınırlı alkol) hesaplattırdım 10.000 tl fiyat çıkıyo.. sınırsız alkol kırmızı et vs olan menülerde var fakat daha pahalı.. Yemekli yapmak istemiyorum yemekli düğün bana gereksiz geliyor.. neyse belki düğün zamanına kadar sadece kurupasta ve yaşpasta seçeneği çıkarırlar :)

özsarın sahibini tanıyorum bak orası hiç benim aklıma gelmemişti ama sanırım onlar böyle bir organizasyon içn kapatmazlar mekanı gibime geldi. karamelin dediği yer buzz ise çok pahalı bir arkadaşım orda yemekli düğün yaptı 40.000 tl çoookkk pahalı
izmitte çok fazla seçenk yok fuarda pelikan var istersen oraya bak. oranın açık alanı ve kapalı yeride var ama bana çok basık geldi. yaz aylarında olsa nişanım orasının açık alanı çok güzelll. valla başka da aklıma bi yer gelmiyo

nişan düğün için fuardaki yerleri tutuyolar genelde bi de sanırım orda bi yer varmış şirintepenin yukarılarında oraları tam bilmiyorum da :44: nişan kına yapanlar oldu. birde müsiad mıydı neydi orayı tutanlar var güzel mekan diyolar ama hiç gitmedim otellere baktın mı pasha palasda yapanlar var :44: ay aklıma başka mekan gelmedi

40.000 tl bir düğüne asla verdirmem.. demekki buzz restaurantın da kanatları havalanmış.. geçen sene normal menü ile bir düğün ortalama 10.000 tl olur vs demişlerdi.. Neyse Bu aralar ANTİKKAPI hoşuma gidiyor.. hem her kapasitede salonu mevcut.. Özsar evet ambians olarak çok hoş.. benimde sözlüm tanıyor sahibini ama dediğin gibi kapatırlarmı orayı hiç bilemiyorum.. hala arayış içerisindeyim ne olacak bilmiyorum..

Evet bizim burada yukardakini biliyorum eğer tahmin ettiğimmse çok basit ve hiç hoş değil.. müsiadda yeğenimin düğünü oldu bu yaz orasıda pek hoşuma gitmedi.. Fuarın orada ANTİKKAPI var orası hoşuma gidiyor hem her kapasitede salonu var.. aslında BUZZ da çok güzel fakat çok uçuk fiyatı.. birde GALAKSİDE BEYAZ SARAY DÜĞÜN SALONU var orasıda çok güzel ama çok büyük 800 kişilik anca düğün düşünebilirim. nişan için çok büyük olur ve boş kalır.. Gerçekten kocaeli düğün salonu açısından çok eksik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…