Kocaelide meme estetigi

Asl ays

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
8
0
30
Merhaba arkadaşlar kocaelinde meme büyütme amelyati, protes, silikon vb gibi operasyonlar geçiren var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz bende buyutmek istiyorum yok denilecek sekpinde göğüslerim 2 cocugum var ikisinide emzirdim.cok piskolojik olarak kendimi kotu hissediyorum lutfen bu konu hakkında bana yardimci olurmusunuz fiyat nedir yapan varsa yazabilirmi cok ihtiyacim var bilgilerinize😔

Ben ilgi dinçoka bu hafta burun estetiği oldum. Ara tatilde de meme büyütme olmayı düşünüyorum. 16000 fiyat aldım

İlsun aka suan akademi hastahanesinde gorev yapiyor bildigim kadari ile kkendimuaynesinde verdigifiyat ile akademide verdigi fiyat degisiyormu acaba
Kendi kliniği Sakarya’da. Ameliyatlarını İzmit’te yapıyor. Biraz da isim yaptı. Fiyatı diğer yerlere göre yüksek olabilir. Siz de fiyat alırsanız paylaşın buradan

Merhaba arkadaşlar kocaelinde meme büyütme amelyati, protes, silikon vb gibi operasyonlar geçiren var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz bende buyutmek istiyorum yok denilecek sekpinde göğüslerim 2 cocugum var ikisinide emzirdim.cok piskolojik olarak kendimi kotu hissediyorum lutfen bu konu hakkında bana yardimci olurmusunuz fiyat nedir yapan varsa yazabilirmi cok ihtiyacim var bilgilerinize😔
Tam üstüne geldim galiba bugün 19. Günüm canım meme ameliyatı oldum ben de

Canım Belma Kapılı ya da bakabilirsin göğüs estetiklerinde çok başarılı 15 bin fiyat almıştı bir arkadaşım

Söylemeyi unutmuşum 😅bende bu konuyu araştırdığım için bu soruya çok cevap verdim ama 🤪 konyada Dr Zeynep Altuntaş varmış akrabam burnunu yaptırdı çok memnun ve devlet hastanesi bildipim kadarıyla belki fiyat olarak daha makul olabilir canım bir bak derim instagram sayfası var gerçekten çok başarılı bir doktor

Nurgül Altuntaşı tavsiye ederim kesinlikle. 1 ay önce ameliyat oldum kendisine inanılmaz tatlı bir doktor.

Canım Belma Kapılı ya da bakabilirsin göğüs estetiklerinde çok başarılı 15 bin fiyat almıştı bir arkadaşım
İzmit’te her doktora gittim neredeyse, bütün doktorlar göğüslerim için en fazla sana 350 CC olur derken sadece Belma hanım sana 425 CC olur dedi. Çok ilginç cidden, daha fazla doktor gezmenizi öneririm.

X