İğneli Epilasyon kocaelide iğneli epilasyon

kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı

canim ya valla ben de bilmiyorum. ben bi polikliniğe gidiyorum lazer için vücuduma orda çene bolgesine 2-3 seans diode ütüleme yaptırdım tüylerde incelme oldu ama yüzüm sivilceden irinler kaşıntılı koca koca kırmızı sivilceden geçilmez olunca lazer merkezi sordum iyi bi yer biliyor musunuz diye. bana en sonunda bir yer önrdiler benim ısrarımla yarın gidicem ama çok korkuyorum. iz kalmalarından bahsetmiş herkes kabuklanmadan filan. iyi ellerde yapılmazsa sıkıntı ama iyi yer neresi onu bulmak lazım. ben de sakaryadan gidiyorum kocaeliye

Kardeşim yaptırıyor gayette memnun. Ama adını bilemiyorum şuan neresiydi... Halk evinin oradaydı sanırım.

Kardeşim yaptırıyor gayette memnun. Ama adını bilemiyorum şuan neresiydi... Halk evinin oradaydı sanırım.

canım zaten isim solemek yasak sitede. ben lazerden çok memnun kaldım. her hafta kıl tüy işleriyle uğraşmaktan kurtuldum :)) herkese tavsiye ederim. iğneli ye de ilk kez yüzüm için gittim. ama uygulamayı yapan bayan tek tük görünce salladı sanki beni :))

Halkevinin neresinde arkadaşım...yardımcı olur musun...özelden yazabilirsin ...Ben yazamıyorum özelden mesaj, sitede yazılmış en az 100 mesajım olmalıymış......

bende ö.msj yazamıyorum cnm... öğrendim bahsettiğim yeri, isim veremiyorsak şöyle söyleyeyim; yürüyüş yolunun halkevi mevkiinde eski kocaeli tıp merkezinin ordaymış, baş harfi s.... diyeyim..

İsim vermek yasak değil sadece reklamını yapmak yasak yoksa bir sürü konuda herkes gittiği yerden ve yaşadıklarından bahsediyor zaten.

Merhaba, S ile başlıyor bu konuda uzman iğneli epilasyon salonu adı. Cumhuriyet Cad. Dündar Rorf İş Merkezi Kat:2 No: 74-75 numaralı yerde yapıyorlar bu uygulamayı. Tavsiye ederim, uygulamadan sonra cildinize de çok iyi bakmanız gerek.

Yürüyüş caddesinde Et ve Balık Kurumu'na gelmeden az evvel oradaki pasajın üstünde yerleri.

Saati 144TL.

biraz pahali geldi bana , keske izmit te daha cok secenek olsa, ben de yaptiriyorum fakat istanbul da, izmit te hem iyi hem de uygun bir yer bulabilsem burda giderdim

Arkadaşlar İzmitte herhangi bir yerde yüzüne iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan varmı?Tavsiyeniz üzerine bir an önce başlamak istiyorum

biraz pahali geldi bana , keske izmit te daha cok secenek olsa, ben de yaptiriyorum fakat istanbul da, izmit te hem iyi hem de uygun bir yer bulabilsem burda giderdim

Verilen hizmete göre pahalı değil. Yapan tek tek emek vererek uğraşıyor bununla. 1 saat bazısına uzun gelebilir. Lazer epilasyon gibi standart süreleri yok. Siz ne kadar dayanabiliyosanız, istiyosanız o kadar yaptırırsınız. Dar bir durumdaysanız az yaptırırsınız, müsait bir durumdaysanız çok yaptırırsınız. Bi de bakımı var bunun. Bakabilecek uygunlukta olmak gerekiyor. Bacağına yaptırıyosan oraya sürekli krem sürcen, dikkat edicen, ilk gün su değdirmicen, ilk hafta kese gibi sert şeylerle tahriş etmicen, ilk 3 gün Baticon sürcen. Evde misafirin, odan bunları yapmaya, kendine bakmaya uygun olcak.

Son düzenleme:

yanlış anlamayın ben sadece genelde en fazla dk sı 2 lira olduğu için burası daha pahalı geldi bana, ben de yaptırıyorum zaten iğneli epilasyon hem de yüzüme göz önünde olduğu için de tamamen aldırmam gerekiyor o da hayliyle baya uzun sürüyor.

Mrb Arkadaşlar ,forumları gezerken arkadaşlar izmitte bildiğiniz yer varmı diye sormuşlar yaşadığım hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle..Yardımcı olursamda ne mutlu bana...
27 yaşındayım ve 20 yaşından beri yüz bölgemde kıllanma sorunuyla mücadele ediyordum.
Kıllanma problemi olan insanlar beni çok iyi anlayabilirler.Hayata küsüyorsunuz,Neredeyse hiç beklentiniz kalmıyor.Moraliniz hep alt üst..Sürekli kıllarını saklama psikolojisi ...Ama o sıkıntılı günler geride kaldı :))
Yaklaşık 2 yıl,sir ağda ile geçiştirmeye çalıştığım kıllanma problemim 3 yılın sonunda daha çok rahatsız etmeye başlamıştı...Daha sonra laser epilasyonla tanıştım..uzunca bir süre laser epilasyona inancımı yitirmedim ama bir iki sene içinde kılların daha katı ve sert çıktığını gördüm.Psikolojim inanılmaz derecede bozulmuştu...İğneli epilasyon seçeneği beni acılı olduğunu duyduğumdan dolayı çok korkutuyordu..Ancak Spor salonundaki bir arkadaşımın gittiği ve çok başarılı sonuçlar aldığını öğrendiğim Soley Güzellik Merkezi beni tabiri kesinlikle caizdir hayata döndürdü...Benim için temizliğin kalitenin ve profesyonelliğin olduğu bir güzellik merkezi bulmak ve güvenmek oldukça zordu.Çünkü bu işleri yapanlar önce size müthiş ve olağanüstü bir güven duygusu aşılıyorlar sonra olumsuz sonuçlarıyla sizi başbaşa bırakıyorlar...Soleydeki uzman arkadaşlarımız bu işin yaklaşık 20 yıllık ehilleri ve size vaadlerde bulunmuyorlar..Cildinizin tepkisine göre sonuçların ve seansların uzayıp kısalabileceğini söylerek çok gerçekçi bir yaklaşım sergiliyorlar ve buda güven duygusunu daha çok sabitliyor sizde...Acı konusuna ve yüzde bıraktığı tahribata söz konusuna gelince,eğer işini yapan kişiler profesyonelse iğneyi kıl kökünün ne kadar derinine sokacağı konusunda otomatikleşmiş ve profesyonelllikleri daha az tahribat yaratıyor. yüzünüzdeki işlem saati azaldıkça cilt kendini daha çabuk toparlıyor.Seans dakikalarım 15 dakikaya düştükten 6 ay sonra çene bölgemde en ufak bir iğne iz leke kalmadı...Soleydeki uzmanların önerdiği güneş kremlerini kullandım tabiki düzenli
.
Tabiki yinede korkularım vardı..Ama kendimi işini çok iyi yapan insanların eline bırakmıştım.... ayrıca hiç acımayacak diye bir olay yok ancak herkesin acı eşiği farklıymış.Mesela ben inanılmaz acılar çekmedim,Laser epilasyonun vuruşları benim canımı daha çok yakıyormuş meğer.
Yani anlayacağınız keşke daha önce iğneli epilasyonla ve buradaki arkadaşlarla tanışsaymışım en azından kıllanmanın bende ve psikolojimde yarattığı tahribatlar bu kadar ağır olmazdı..Şimdi çok mutluyum kendimi çok iyi hissediyorum..Seanlarım 2 senenin sonunda artık beş dakikaya düştü...Ve neredeyse 2 ayda bir gidiyorum...Emin olun arkadaşlar iğneli epilasyon kökten çözüm.Tabi kılı kökten yakabilecek uzman kişiler lazım...Sizde bir an önce farklı ve geçici çözüm yollarından uzaklaşın ve iğneli epilasyonla tanışın..Sonuçların müthiş ve korkuların yersiz olacağını göreceksiniz...Soru sormak isteyen arkadaşlara seve seve yardımcı olurum görüşürüz arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…