kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı
kocaeli- izmitte iğneliepilasyon yaptırıp memnun kalan varmı
Kardeşim yaptırıyor gayette memnun. Ama adını bilemiyorum şuan neresiydi... Halk evinin oradaydı sanırım.
Kardeşim yaptırıyor gayette memnun. Ama adını bilemiyorum şuan neresiydi... Halk evinin oradaydı sanırım.
bende ö.msj yazamıyorum cnm... öğrendim bahsettiğim yeri, isim veremiyorsak şöyle söyleyeyim; yürüyüş yolunun halkevi mevkiinde eski kocaeli tıp merkezinin ordaymış, baş harfi s.... diyeyim..
biraz pahali geldi bana , keske izmit te daha cok secenek olsa, ben de yaptiriyorum fakat istanbul da, izmit te hem iyi hem de uygun bir yer bulabilsem burda giderdimMerhaba, S ile başlıyor bu konuda uzman iğneli epilasyon salonu adı. Cumhuriyet Cad. Dündar Rorf İş Merkezi Kat:2 No: 74-75 numaralı yerde yapıyorlar bu uygulamayı. Tavsiye ederim, uygulamadan sonra cildinize de çok iyi bakmanız gerek.
Yürüyüş caddesinde Et ve Balık Kurumu'na gelmeden az evvel oradaki pasajın üstünde yerleri.
Saati 144TL.
biraz pahali geldi bana , keske izmit te daha cok secenek olsa, ben de yaptiriyorum fakat istanbul da, izmit te hem iyi hem de uygun bir yer bulabilsem burda giderdim
Verilen hizmete göre pahalı değil. Yapan tek tek emek vererek uğraşıyor bununla. 1 saat bazısına uzun gelebilir. Lazer epilasyon gibi standart süreleri yok. Siz ne kadar dayanabiliyosanız, istiyosanız o kadar yaptırırsınız. Dar bir durumdaysanız az yaptırırsınız, müsait bir durumdaysanız çok yaptırırsınız. Bi de bakımı var bunun. Bakabilecek uygunlukta olmak gerekiyor. Bacağına yaptırıyosan oraya sürekli krem sürcen, dikkat edicen, ilk gün su değdirmicen, ilk hafta kese gibi sert şeylerle tahriş etmicen, ilk 3 gün Baticon sürcen. Evde misafirin, odan bunları yapmaya, kendine bakmaya uygun olcak.
halkevinde var ben oraya gidiyorum ve cok memnunumkocaeli izmitte tavsiye edebileceğiniz bir yer yok mu arkadaşlar iğneli epilasyonda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?