N Nikename Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2022 30 0 36 27 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #21 rukiyetep .!.: Benim ilişkim vardı Genişletmek için tıkla... Hımm anladım ama bu hastalık kökeni nasıl oluşuyor acaba sonucta bulaşan kişi nerde nasıl kapıyor iliskidenmi bilmiyorum
rukiyetep .!.: Benim ilişkim vardı Genişletmek için tıkla... Hımm anladım ama bu hastalık kökeni nasıl oluşuyor acaba sonucta bulaşan kişi nerde nasıl kapıyor iliskidenmi bilmiyorum
R rukiyetep Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2025 12 1 1 28 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #22 İlişkiden sanırım
N Nikename Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2022 30 0 36 27 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #23 rukiyetep .!.: İlişkiden sanırım Genişletmek için tıkla... Öyle diyorlar ama hiç ilişki yasamayip sigili cikanlarda varmış onlara o zaman nasıl bulas oluyor
rukiyetep .!.: İlişkiden sanırım Genişletmek için tıkla... Öyle diyorlar ama hiç ilişki yasamayip sigili cikanlarda varmış onlara o zaman nasıl bulas oluyor
D duygum80 Nirvana Kayıtlı Üye 19 Eylül 2007 706 483 628 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #24 rukiyetep .!.: Merhabalar herkese Kocaeli'de HPV tedavisi olan var mı acaba? Devlet hastanesi ve doktor olarak öneri almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Umuttepe Dr şener gezer
rukiyetep .!.: Merhabalar herkese Kocaeli'de HPV tedavisi olan var mı acaba? Devlet hastanesi ve doktor olarak öneri almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Umuttepe Dr şener gezer
R rukiyetep Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2025 12 1 1 28 Perşembe 23:27 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #25 duygum80 .!.: Umuttepe Dr şener gezer Genişletmek için tıkla... Şehir hastanesine gittim kadın doktor tercihimdi mesajınızı yeni gördüm yinede teşekkür ederim
duygum80 .!.: Umuttepe Dr şener gezer Genişletmek için tıkla... Şehir hastanesine gittim kadın doktor tercihimdi mesajınızı yeni gördüm yinede teşekkür ederim
N Nikename Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2022 30 0 36 27 Cuma 03:14 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #26 rukiyetep .!.: Şehir hastanesine gittim kadın doktor tercihimdi mesajınızı yeni gördüm yinede teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Doktorum ne dedi inşallah kötü birşey yoktur
rukiyetep .!.: Şehir hastanesine gittim kadın doktor tercihimdi mesajınızı yeni gördüm yinede teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Doktorum ne dedi inşallah kötü birşey yoktur
R rukiyetep Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2025 12 1 1 28 Cuma 09:12 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyetep #27 Nikename .!.: Doktorum ne dedi inşallah kötü birşey yoktur Genişletmek için tıkla... Siğil yok gibi dedi cildiyeye de git dedi rahim ağzına ultrasonla baktı normal dedi ama yinede test yaptırdım ben proflar daha iyi anlıyoe galiba ben uzm. doktora gittim pek abşamadı gibi ya
Nikename .!.: Doktorum ne dedi inşallah kötü birşey yoktur Genişletmek için tıkla... Siğil yok gibi dedi cildiyeye de git dedi rahim ağzına ultrasonla baktı normal dedi ama yinede test yaptırdım ben proflar daha iyi anlıyoe galiba ben uzm. doktora gittim pek abşamadı gibi ya