Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar.. düğün fotograflarımı kardesim cekecek de kocaeli.de var mı bildiginz güzel mekanlarr?? seka park ve sapancada oldugunu duydum bunun haricinde önerilerinz var mı ??:2:
merhaba arkadaslar.. Düğün fotograflarımı kardesim cekecek de kocaeli.de var mı bildiginz güzel mekanlarr?? Seka park ve sapancada oldugunu duydum bunun haricinde önerilerinz var mı ??:2:
daha önce yazmıstım aslında senin actıgın bir konunn altına ama görmedin sanırım kocaelide sapancada natürköy varmıs fotorafcıların da kullandıgı bir mekan resimlerini gördüm cok güzel. ayrıca yuvacık barajı,umuttepe arkasında kent ormanı,sekapark,istasyon,saat kulesi var cnm
Natürköy'de çekim ücreti alıyorlar. bir dış mekan fotoğrafçısı arkadaşım orda düğün çekim yaptı, sonuç harika. ödenen ücrete değer. çok güzel bir mekan tek eksiği kalabalık olmasıymış. fotoğrafçılar tarafından çok tercih edilen bir yer.