kocaeli'de doğum yapacak olanlar

fatu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
18
0
6
34
Kocaeli
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim İzmit'te konak hastanesin'de Funda hanım'a gidiyorum , hastane ve doktor hakkında fikri olan var mı
ya da önerebileceğiniz başka doktor ( bayan olursa iyi olur ) var mı ?

Ben Funda Hanımda infertilite tedavisi görmüştüm. Ben çok memnundum. Çok yoğun bir doktordur ama iyidir.
2 saat sıra beklediğimi bilirim ama her muayeneden kafamda soru işareti kalmadan çıkardım.
İşinin ehlidir, rahatlatıcıdır. Şu an İzmit'te yaşasam yine düşünmeden ona giderim.

ilgin için teşekkür ederim canım
funda hanımla ilgili hem olumlu hemde olumsuz şeyler duydum kafam karıştı haliyle.başka fikirler de almak istedim.

Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim İzmit'te konak hastanesin'de Funda hanım'a gidiyorum , hastane ve doktor hakkında fikri olan var mı

Ben daha önceki doğumumu Konakta Gülçin hanımda yapmıştım, şimdi 26 haftalık hamileyim ve Cihan hastanesinde lütfiye hanıma gidiyorum, çook memnunum, ilk hamileliğimden beri saydım, 6 doktor görmüşüm, en iyisi lütfiye hanım. tavsiye ederim, hayırlı doğumlar inşallah.

lütfiye hanıma tavsiye üzerine gitmiştim bende ondan sonra funda hanıma geçtim .
lütfiye hanıma giden arkadaşlarım hep memnun ama benim içim pek rahat etmedi onda .
konak hastanesinde doğum zamanında ve sonrası hizmetler nasıldı sizce ? veya cihan nasıl biliyor musunuz ? hastane olarak ikisi arasında kaldım.

akademi hastanesinde Nuri Hüseyinoğlu var şiddetle öneririm. çok içten, candandır.

benim spinal sezeryan oldu ikiz olduğu için, doğum sırasında da sonrasında da hemşireler, anestezi uzmanı ve doktorum çok ilgiliydi sağolsunlar. çok memnun kaldım, he diceksin ki madem o kadar memnun kaldın neden Cihandasın?! erken doğumdan dolayı bebeğimin birini kaybettik, oradaki kötü anılar malum.. Cihanda doğum yapan arkadaşlarım çok memnun, bakalım biz neler yaşıcaz; çünkü bazen bazı şeyler insanın planladığı gibi gitmiyo, yorumları okuyorum, kimi çok memnun kalmış kimi artık önünden bile geçmem diyo! şans biraz da galiba.

anladım canım Allah bi daha yaşatmasın çok üzüldüm.cihan'da önceki gün bi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim o da memnun şimdilik hastaneden
odası da epey geniş ferahtı.bugün de Ahmet Doğruöz'e gidecem doğumlarını cihan'da yaptırıyor bakalım bundan sonra bi karar veririm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…