Kocaeli ve Bursa'da oturan arkadaşlar bir bakabilirmisiniz?

__ada__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
1.312
4
Merhabalar. Bu yıl eşimin tayini var ve asıl ist. istiyoruz ama olmaz ise çevre illeri düşünüyoruz ve Kocaeli ve Bursa hakkında araştırma yapıyorum.
Acaba merkezinde ev kiraları ve sosyal olanaklar nasıldır? Ben internetten kiralara bakıyorum ama tam olarak merkezi ne olarak geçiyor bilmediğim için sağlıklı olmuyor.
Nerelerde oturulabilir? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba?

canım simdi soyle diyim kocaelide merkeze yakın semtlerden birinde oturuyorum carsıya 10 15 dk lık bir mesafe kiralar ortalama 400 den baslıyor evine gore degisiyor ama 400 450 lirayada gayetguzel evler carsı yani merkezdekiralar 600 den baslar daha da artar..

Son düzenleme:

Peki merkeze yakın olan semtin tam olarak adı nedir? Yani netten evlere bakarken hangi semt diye aramalıyım?

bende nasipse bu yaz kocaeline taşınacağım eşimin işi dolayısıyle nereleri tavsiye edersiniz gölcük tarafına yakın?

bende nasipse bu yaz kocaeline taşınacağım eşimin işi dolayısıyle nereleri tavsiye edersiniz gölcük tarafına yakın?

Bende bu soruya cevap arıyorum
Arkadaşlar yardımcı oldular merkez için
Ama gölcük tarafı nereye yakın hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…