Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ordamı tedavi görüyosunuzBen de bu sorunun cevabını merak ediyorum
Yok ben henüz bu tedavi sürecinde değilim ama kocaelide yaşıyorum. Şu an özel bi hastanede çatlatma iğnesiyle ufak bi tedavi sürecindeyim. Eğer bu tedavi yanıt vermezse o zaman ihtiyacım olabilir diye bilenler paylaşırsaSiz ordamı tedavi görüyosunuz
Merhaba hangi hastanede tedavi görüyorsunuYok ben henüz bu tedavi sürecinde değilim ama kocaelide yaşıyorum. Şu an özel bi hastanede çatlatma iğnesiyle ufak bi tedavi sürecindeyim. Eğer bu tedavi yanıt vermezse o zaman ihtiyacım olabilir diye bilenler paylaşırsa![]()
Ben yumurta büyütme sürecinde cihan hastanesindeydim, ancak onlardan bir sonuç alamayınca şimdi umuttepeye gidiyorum bir yandan tüp bebek süreci başlatmak için. Henüz bir tedaviye tam olarak başlamadık başlangıç aşamasında testler veriyoruz, farklı doktorlardan yorumlar alıyoruz durum buMerhaba hangi hastanede tedavi görüyorsunu
Canim benim 7 embriyom dondurulmus 4. gunde gelisimleri iyi gunleri ile uyumluymusBen yumurta büyütme sürecinde cihan hastanesindeydim, ancak onlardan bir sonuç alamayınca şimdi umuttepeye gidiyorum bir yandan tüp bebek süreci başlatmak için. Henüz bir tedaviye tam olarak başlamadık başlangıç aşamasında testler veriyoruz, farklı doktorlardan yorumlar alıyoruz durum bu![]()
Ben testlerimi verdim canım ayın 7sinde bu cuma eşimin umuttepe ürolojide randevusu var daha erkene bulamadık. O da doktoruyla görüştükten sonra başlayabileceğiz sanırım sürece farklı bişey çıkmazsaCanim benim 7 embriyom dondurulmus 4. gunde gelisimleri iyi gunleri ile uyumluymusburasi 4. Gunde donduruyor sanirim genel olarak. Burda tedavi gorup hamile kaan 1-2 kisi ile konustum onlarin da 4. gun dondurulmus
Sen ne asamadasin simdi? Ne zaman baslanacak belli mi
Senin transferin ne zaman olacak belli mi?Canim benim 7 embriyom dondurulmus 4. gunde gelisimleri iyi gunleri ile uyumluymusburasi 4. Gunde donduruyor sanirim genel olarak. Burda tedavi gorup hamile kaan 1-2 kisi ile konustum onlarin da 4. gun dondurulmus
Sen ne asamadasin simdi? Ne zaman baslanacak belli mi
Anladım canım hayırlısıyla kolaylıkla ferahlıkla olsun inşallah süreç, Allahtan cabuk ilerliyor. O yönünü seviyorum Umuttepenin. BekletmiyorlarBen testlerimi verdim canım ayın 7sinde bu cuma eşimin umuttepe ürolojide randevusu var daha erkene bulamadık. O da doktoruyla görüştükten sonra başlayabileceğiz sanırım sürece farklı bişey çıkmazsa![]()
Tüp bebek işlemlerini nerede yapıyorÜniversitede değil ama özel muayenehanesi olan prof eray çalışkan a bir görünün derim
İzmitte bu konuda çok iyidir
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorumAnladım canım hayırlısıyla kolaylıkla ferahlıkla olsun inşallah süreç, Allahtan cabuk ilerliyor. O yönünü seviyorum Umuttepenin. Bekletmiyorlar
Benim martta transferim canım insallah. Bugün regl oldum , bir sonraki reglimle birlikte başlanacak. 1 ay rahim dinlendirme
Insallahh hepimizinnAyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
Bilmiyorum gerçekten.Tüp bebek işlemlerini nerede yapıyor
Bugün arayıp konuştum İstanbul'da butik bir muaneyede yapıyormuş işlemlerini 85bin TL ilaclar hariçBilmiyorum gerçekten.
Ama akraba ve arkadaşlarımdan tüp bebek için ona giden ve çok memnun kalıp bebeğini kucağına alan kişiler oldu
1 senede 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz oldu psikolojim berbat bedenimde ben ara verdim 2 tane çift yumurtam var donmuş artık bidaha ne zaman hazır olursam aradım olumsuz olduğunu söylemek için birde biraz ara vermek istiyorum tamam istediğiniz zaman gelin dediler doktorla görüşmek gerekmitomuş ben bu işleyişten çok yoruldum malesef hastane çok zorluyoİki senedir Umuttepe'ye gidiyorum. Üç deneme negatif. Devam ediyoruz Emek Hoca ile. Acayip nazik ve prensipli bir doktor. Fakat işleyiş aşırı yoğun. Tüm hastalar randevulu ama randevu saatiniz mutlaka sarkıyor iki saat filan. Süreç çok yorucu. Öncesinde Eray Çalışkan Hoca'da aşılama yapmıştık. O da çok iyi bir doktor. Özelde yaptıracaklara tavsiye ederim.
Ben de çok yoruldum, hatta bırakacaktım. Emek Hoca devam etmemi tavsiye etti. Artık fazla düşünmeden gidip geliyorum robot gibi. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu süreç anlatılmaz, yaşanır. Yaşamayan bilemez. Sadece yorucu değil, aynı zamanda aşırı yıpratıcı bir süreç..1 senede 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz oldu psikolojim berbat bedenimde ben ara verdim 2 tane çift yumurtam var donmuş artık bidaha ne zaman hazır olursam aradım olumsuz olduğunu söylemek için birde biraz ara vermek istiyorum tamam istediğiniz zaman gelin dediler doktorla görüşmek gerekmitomuş ben bu işleyişten çok yoruldum malesef hastane çok zorluyo