• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli tüp bebek

Kendi deneyimimden yola çıkarak ben Konak Hastanesi Şeyma hanımı önermiyorum. Kendisinde 3 negatif denemem oldu ki benim hiçbir problemim yoktu sadece erkek infertilitesi vardı bizde. Kişiye özel bir tedavi de olmadı transferlerim negatif olmasına rağmen her seferinde aynı prosedürle transfer oldum. Üstelik son transferde transferin 5. günü adet oldum bir düzine ilaç kullanmama rağmen. Muhtemelen embriyo rahmin uygun olmadığı yanlış bir zamanda transfer edilmişti. Kendi de söyledi zaten rahim erken dökülmeye başlamış diye. Rahimle ilgili hiçbir problemim yoktu ki histeroskopi de olmuştum. Geride embriyom kalmasına rağmen ikinci tedavimi İstanbul’da bir merkezde oldum. İki tedavi ve hastane arasında o kadar fark vardı ki. Size önerim imkanınız varsa direkt İstanbul’da laboratuvarı iyi bir merkezde yaptırın tüp bebeği. Bir yakınım da Kocaeli’de Eray Çalışkan’da tedavi olmuştu memnun kaldı bebeği de oldu. Ama o da yumurta toplama vs işlemleri İstanbul’da bir merkezde yapıyordu hatırladığım kadarıyla.

Back
X