Ben doğurdum kizlaaar. Birgün okuyacak birisi olur diye yazımı güncelleyeyim. Ben gelişim geriliği sıkıntısından dolayı şehir hastanesinde belli bir süre yattım. Kadın doğum servisi gayet iyiydi hemşireler ebeler olsun hepsinden Allah razı olsun.
Bebek makat gelişti, 1 cm açıklığım da vardı. İlk önce doğumhaneye indirildim, doğumhane odaları tek kişilik. İçeride duş falan var, plates topu olsun o tarz şeyler var tabi ben onları kullanma gereği duymadim. Ordaki ebeler de gayet tatlı ve kibarlardi her konuda yardımcı oldular.
Zaten yarım saat kadar kaldım ama sonra spinal sezeryan ile ameliyathane indirildim, ameliyathanede ki doktorlar da hepsi inanılmaz tatlı ve cana yakınlardı. Ameliyattan sonra da lohusa servisi de iyi hoştu ama çok boş bırakıldık.
Benim bebeğim biraz küçük doğdu yenidoğan hemşireleri nerdeyse hiç ilgilenmedi sadece kan alinirken falan gördük . Arada mama konusunda bilgilendirdiler o kadar. Ama lohusa servisindeki odalar çok kötüydü, sabun yoktu peçete yoktu. Yataklar kötüydü. 2 gece kaldım sonrasında taburcu olduk.