Kocaeli Kadın Dogum Uzmanı ve Hastane Tavsiye

gamzegamzec

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
14
0
Bayanlar merhaba, Kocaeli'de gebelik takibi ve sonrasında dogum icin doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Yeni taşındım ve buraya yabancıyım internette bazı araştırmalarım oldu ama birebir yaşamış olanlardan alacağım tavsiyeler cok daha önemli. Akademi'de Arzu hanımı, Cihan'da Funda Dogan, Konak hastanesinde Tutku hanımı duydum. Hastane ve doktor konusunda sizin önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdidentesekkürler.

Merhabalar konuyu hortlatıyorum :) Kocaeli de en iyi doktor yiğit bey fakat kendisi ile de bi dönem çalıştık bu kadar naif bi insan olamaz koü nün yoğunluğu ve kendisine ulaşamamak nedeniyle başka doktor arıyorum önerisi olan var mı acaba

Konak hastanesinden uzak durun.Medicalparktaki doktorlar iyi diye biliyorum.Özel kocaeli tıp hastanesinde Ayşegül ve Hilal Hanımın iyi olduğunu duymuştum

Konak hastanesinden uzak durun.Medicalparktaki doktorlar iyi diye biliyorum.Özel kocaeli tıp hastanesinde Ayşegül ve Hilal Hanımın iyi olduğunu duymuştum
Medikal den Yasemin hanıma gittim ama hemen progestan başladığı için tekrar gitmedim, Konak da çok kalabalık geliyor bana devlet hastanesi gibi :KK70:

X